Не стеб. В середині Паджеро ну якісь завжди бобарі бобарями були, доя чого вони і створені. Старий отой массовий Рекстон був напакований на свій час добре.
я б також паджеру взагалі не розглядав, це ж де факто вантажівка Л200, хіба шо зовсім нашару дістанеться. Ну а про прадо - 150-ті зараз тільки бу, і за 40 кує модна щось дійсно непогане прикупити до 5 ти років. Якщо буде дивитися, дизель від 21-го року краще брати.
Не стеб. В середині Паджеро ну якісь завжди бобарі бобарями були, доя чого вони і створені. Старий отой массовий Рекстон був напакований на свій час добре.
я б також паджеру взагалі не розглядав, це ж де факто вантажівка Л200, хіба шо зовсім нашару дістанеться. Ну а про прадо - 150-ті зараз тільки бу, і за 40 кує модна щось дійсно непогане прикупити до 5 ти років. Якщо буде дивитися, дизель від 21-го року краще брати.
Ну так отож
А Prado типу не Hilux в такому розрізі?
150-й йшов на модифікованій платформі хайлакса, але настільки глибоко, шо спільного там майже нема. А 250-й вже перевели на платформу 200-ки, з хайлаксовм взагалі нічого спільного. У міци ситуація гірша, там на Л200 наділи будку та назвали паджерой.
Toyota Fortuner в такому розрізі мачиться з Hilux на 100%. Але Прадо не далеко відстав.
Нууу Хайлюкс це все ж 4runner
У міци ситуація гірша, там на Л200 наділи будку та назвали паджерой.
Ніт, у них суттєво різна задня підвіска ще з найпершого спорта.
Ніт, у них суттєво різна задня підвіска ще з найпершого спорта.
згоден, рєсори на пружини замінили
Колега собі хоче рамник, ну бо ото рибалка, а ще хоче спробувати себе в ролі міса Розглядає від б\в Прадо до F150 битка. Бюджет 30, кажу візьми на рік безпроцентний кредит та нову, так виглядає на картинках ніби норм, комплектація норм (TOP або Luxury), але хз що воно таке.
Раніш у друга батьків був отой старий - норм тачка була, що зараз в того KGM хз. Хтось щось скаже за нього?
У колеги є новий рекстон (битком з Кореї привіз). Що запитати? В око кидаються циклопічні розмірі - виглядає більшим за хайлендер і набагато більшим за старий рекстон.
Надійність, тяговитисть, розхід реальний по місту/трасса (по бездоріжжю не зрозуміло як його міряти). Якість матеріалів, скрипи і тд.
Нарешті зустрів колегу. 2.2 турбодизель 7АТ (про коробку- зі слів власника). Розхід: Києвом. Зранку Одеська площа - Печерськ, увечері навпаки. 11,2 л/100 км Траса на круїзі: швидкість 100 км/год - 7,2, швидкість 120 км/год - 8,2-8.4 Якість салону - десь на рівні лексус RX. Шумоізоляція дуже якісна. Рама посилена, жорстка. Підвіска також жорстка, навіть десь занадто. Тяговитість - мало що змінилося порівняно із рекстоном 2014 року, який був у колеги раніше. Динаміка - могла б бути і краще. Із запчастинами не дуже. Нещодавно вдарили бампер - новий треба чекати і самостійно замовити немає де. Надійність - іще нічого не зламалося, але і термін володіння невеликий.