при всій моїй любові до корейського автопрому, не рекомендував би. Це турінгове купе, досить важке, і ватнувате в контексті керованості.
Hyundai Genesis Coupe
важке, товсте, здоровезне, неприкольне
Позовіть хтось Фетуса сюди, або пошукай тут його дописи про витрати на обслуговування його Боксера.
З того що я тут у себе (в Англії) вивчав то нічого прям видатного з тими старими Каймано-Поршами по обслузі немає. Звісно що офіціали буде дуже дорого, але головне те що я писав с початку - вони особо не ржавіють (це відрязняє їх наприклад від Мазди) і, (!) якщо по двиглу питань немає то все інше це звичайне обслуговування +- звичайного авто. Тим більше ти не хочеш кабріо - це мінус купа гемору з кришами у всіх кабріків будь якого виробника.
Звісно мені на слово ти не повіриш і скоріш за все свою думку вже сформував, але пошукай коменти Фетуса - памятаю там все було не страшно.
наконец-то на автофоруме обсуждают машины, а не микроволновку против микроавтобуса. Виталик спасибо!
Позовіть хтось Фетуса сюди, або пошукай тут його дописи про витрати на обслуговування його Боксера.
З того що я тут у себе (в Англії) вивчав то нічого прям видатного з тими старими Каймано-Поршами по обслузі немає. Звісно що офіціали буде дуже дорого, але головне те що я писав с початку - вони особо не ржавіють (це відрязняє їх наприклад від Мазди) і, (!) якщо по двиглу питань немає то все інше це звичайне обслуговування +- звичайного авто. Тим більше ти не хочеш кабріо - це мінус купа гемору з кришами у всіх кабріків будь якого виробника.
Звісно мені на слово ти не повіриш і скоріш за все свою думку вже сформував, але пошукай коменти Фетуса - памятаю там все було не страшно.
читай уважно ) я з ним і спілкуюсь на тему каймана. дорого. все дорого, навіть колодки і пильники.
наконец-то на автофоруме обсуждают машины, а не микроволновку против микроавтобуса. Виталик спасибо!
просто мікрохвильовка у топікстартера вже є, теперь ось машину знову захотілось
ТТ RS
просто мікрохвильовка у топікстартера вже є, теперь ось машину знову захотілось
підловив
Якщо пріоритет не в кінських силах в прям справді і "рулежці" то може йти зовсім іншим шляхом, типу там: Абарт 595 Хонда Цивик тупер Рено Кліо або Megane відповідні, і тд...
То все не то, воно по експірієнсу до Міати навіть не близько. Просто звичайні авто на безтолкових підвісках для наших доріг. Міата ж себе тут прекрасно почуває. На 124 не катав, але 1.4 в такому авто не сприймаю, це рівень якого небудь гольфа.
ну тут складне питання - може кліо рс і жорстка для наших доріг, проте в неї керованість майже картинга єдине мені рекаро не зайшли - занадто жорсткі на мою дупу проте у ТС вимоги - задній привід... я б може ще 350z додав та ТТ - але чи тої ж 350 існують живі екземпляри... вони ще років 10 тому всі сильно поюзані були на ринку, ну й двигун 3,5 (370 свіжіший але його трохи критикували)
Пролистав пошуком теми з Фетусом, побачив що ти вже багато років робіш "підхід" до цього питання. Мені трохі дивно читати про дороге обслуговування, і приводити як приклад колодкі + діскі, бо для мене це індікатор того що ти плануєш на трек регулярно їздити. Тут одразу два коментаря: реально по факту скоріш за все трекатись авто буде раз або два на рік, і по друге, якщо підбирати авто під трек, а конкретно Чайку, то це не (обовязково) Кайман-Бокстер і можно (скоріш треба) взяти щось попроще. Якщо трекатись авто не буде а буде 3ім в родині (як у мене була ТТ колись в Києві) то там не буде ні дикіх пробігів ні дикого разхода на обслуговування. Ну там гуму зимню купиш да і все. Тому я б все одно дивився на більш старий Порш але розумію що це для тебе не переконливо, тому:
Бери ТТ!
Аргументи: 1. Яскраве авто, легко знайти в цікавому кольрорі. Всім навкруги і тобі особисто буле приємно в неї сідати і користуватись 2. А-ФІ-ГЕ-ННИЙ салон. Дуже простий (відсутність додаткового екрана посередині) + сучасний за рахунок стандартного екрану замість приборів. На свій час мені здавалось що це прям ідеальний салон для купе як на мне 3. Навіть проста ТТ не повільна, можно і треба навалювати на той самій Чайці, але можно микрохвильовку покласти в багаджник, або навіть дуже малих дітей пасажирами 4. Це Ваг = обслуговування не буде тебе лякати 5. Це Ваг = можно тюнити нескінченно якщо ти спробуєш і зрозумієш чого саме тобі не вистачає.
Бери ТТ!
Одна проблема - зараз на Авторіа із 11 авто 2015-2025 року, 10 - це американські битки
Я не тактік, я стратег
Бери ТТ!
Одна проблема - зараз на Авторіа із 11 авто 2015-2025 року, 10 - це американські битки
ну з мх-5\Міата все точно так же
Та блін, ну яка ТТ. Передній привід, мотор за віссю висить і все це на макферсоні.
Та блін, ну яка ТТ. Передній привід, мотор за віссю висить і все це на макферсоні.
еще бы ГТИ предложили
Божечкі які ви скучні Задача "Я хочу Порш але на нього немає грошей" немає вирішення (в Україні, бо в Англії наприклад ще є Лотус), тому треба обирати щось зі складових Порша: + купе + зовнішній вигляд + динамікa + керованість + Легко обслуговувати + Дешевше Порша
За цими критеріями окрім керованості ТТ дуже підходить
Умови за якими керованість Каймана буде відчутно краще ніж ТТ можно створити майже виключно на трасі Більше того, на трасі професійно підготовлений водій на ТТ дуже вірогідно що розделає новачка на Каймані, тому питання траси взагалі переходить в розділ скіллів в не автівки.
еще бы ГТИ предложили
Дайте человеку выбрать красивую машину, а не вот эти классические седаны всякие, пусть и на ЗП
еще бы ГТИ предложили
Дайте человеку выбрать красивую машину, а не вот эти классические седаны всякие, пусть и на ЗП
+1
еще бы ГТИ предложили
выше предлагали 135
Та ТТ по відчуттям як Гольф, камон. З таким же успіхом можна сказати купи ГТІ/Купру. Їх ще більше на ринку, їдуть - не відрізнити. На кермі нічого, фідбеку нуль, наче в ps граєш. Міата ж зможе дарувати посмішку навіть на низькій швидкості. Тупо низька вага, класне кермо і атмо двигун. Я люблю Гольф, але ну камон, це ж інша ліга задоволення зовсім. Я б також від Каймана не відмовився, але ТТ (ну чи Гольф) це ж навіть не в ту сторону зовсім.