Фан факт - Е89 перша і єдина модель БМВ спроектована повністю жіночим дізайн колективом. Живіть тепер з цією інформацією )
в курсі. і найкрасивіша, як на мене. тому g кузов навіть і не розглядаю. хоча краще по всіх параметрах. а притягнути з америки, так ще і дешевше мабуть.
Якщо знайдеш ND3, там є новий режим стабілізації, DSC Track mode. Це щось по типу режиму DTC в БМВ, коли стабілізація хоч і включена, але дозволяє і пробуксовку коліс, і зад закинути. При цьому не дає тобі вийти за певні ліміти і втручається коли вже активно починаєш коригувати кут кермом. Класний варіант, якщо не готовий повністю відключати стабілізацію на дорогах загального користування (я не готовий), але хочеться трошки менше втручання електронних помічників.
Дізайнерка інтерьеру перейшла після БМВ в Теслу а згодом в Fisker Дізайнерка екстерьеру пішла мабуть на підвіщення і зараз головний дізайнер Ролс Ройсів
Дізайнерка інтерьеру перейшла після БМВ в Теслу а згодом в Fisker Дізайнерка екстерьеру пішла мабуть на підвіщення і зараз головний дізайнер Ролс Ройсів
щось нема в продажу е89 рестайл. тому, мабуть, відпадає варіант. ну або тягнути з європи, але без тесту дуже не хочу.
після переглядів, попередньо зупинив вибір на mx-5 z4 e89.
тепер треба шукати власників напрашуватись щоб прокатили і порозповідали н'юанси.