попалось на очі, то це авто мрія чи не зовсім? ʼ2002, 1598см3, 1110кг
щаслива людина, в якої мрія співпадає з можливостями. бо якщо мрія це якийсь новий RR, а можливості нема, то це вже нещастя)
не зовсім, бо якщо брати то ND покоління (ну не хочу я корч). а хардтопів на ринку 1,5 бітка і один офіціал по ціні яка була в салоні коли їх допродавали. z4 нормальних теж нема.
тому поки думаю ще 1 мот купити
щаслива людина, в якої мрія співпадає з можливостями. бо якщо мрія це якийсь новий RR, а можливості нема, то це вже нещастя)
а якщо можливість є, а от бажання нема? бо як подумаю скільки треба за каско, обслугу, гуму... то виходить що або можливості нема по факту, або мрія ніфіга не мрія?
а якщо можливість є, а от бажання нема? бо як подумаю скільки треба за каско, обслугу, гуму... то виходить що або можливості нема по факту, або мрія ніфіга не мрія?
значит это не мечта, а так, мимолетное желание, типа как шел увидел куртку ( или кроссовки, не важно), но стало лень мерять, заходить в магазин и пошел дальше. Минутное желание было, но в целом решил, что "не очень то и нужна это вещь")
спробуй вел
спробуй вел
в малого є - не моє )
...
значит это не мечта, а так, мимолетное желание, типа как шел увидел куртку ( или кроссовки, не важно), но стало лень мерять, заходить в магазин и пошел дальше. Минутное желание было, но в целом решил, что "не очень то и нужна это вещь")
Старість, це, Юра, старість
Я в тому анекдоті про коров і 2-х биків.
Старість це страшне Я от обирааю щось на заміну Q3 і починав з Alfa Stelvio а зараз є всі шанси шо зупинюсь на Lexus NX
Але все-ж в гарну сонячну погоду, кришу опустив і одразу кайф. Як казав Кларксон в одному з останніх відео "Якщо ви бачите людину на (будь якому) кабріо то можете бути впевненими що у цієї людини тут і зараз гарний настрій"
Доречі тепле лампове відео (косвенно про Jaguar F-Type і кабріо-купе в цілому):