Это потому, москалику, что ты на укр мови плохо понимаешь. Да и оказался ты от мечты, только тема о мечте и осталась
прям як депутат відповідаєш - тексту багато, а нічого не зрозуміло.
Жалко, була єдина нетривіальна тема за останні місяці.
Ось на останок ГТ4 та 4ГТС в якості мотивації:)
меньше Юру слухай...
в пошуку, але ринкок жахливий - корчі, битки да і все. потроху думаю плюнути і привезти під ремонт самому на наступний рік.
Мені все одно Фіат/абарт візуально набагато більше заходить ніж Мазда
Але це так, для підтримки теми
Хз які це покоління Мвзди, мабуть 2 і 3
Мені все одно Фіат/абарт візуально набагато більше заходить ніж Мазда
Але це так, для підтримки теми
+100 і вона більш зліша ніж мазда в керуванні. Катав таку на Гран Канарії, просто супер для цих доріг.
По-перше - тс хоче хардтоп, а 124 був лише кабріо. По-друге там 1.4 мультіейр, якого у нас не люблять ( хоча я особисто змирився б) і кузовні деталі як наче з Марсу везуть, і по ціні і по термінах. Плюс дише в тому, що на аукціонах за них не так воюють, як за мх5. Ну і ще - Віталію, напевно, доведеться «зачехлити» мрію до наступного сезону, бо влітку подібних авто традиційно мало потрапляє в продаж.
По-перше - тс хоче хардтоп, а 124 був лише кабріо. По-друге там 1.4 мультіейр, якого у нас не люблять ( хоча я особисто змирився б) і кузовні деталі як наче з Марсу везуть, і по ціні і по термінах. Плюс дише в тому, що на аукціонах за них не так воюють, як за мх5. Ну і ще - Віталію, напевно, доведеться «зачехлити» мрію до наступного сезону, бо влітку подібних авто традиційно мало потрапляє в продаж.
ми ж чисто про візуальну частину , бо стосовно двигуна, я б також до 2.0 атмо схилявся. Імхо, мазда виглядає трохи няшно та іграшково, на відміну від абарта, технічні відмінності залишимо.
меньше Юру слухай...
в пошуку, але ринкок жахливий - корчі, битки да і все. потроху думаю плюнути і привезти під ремонт самому на наступний рік.
ага, ага, так так, напевно .
п.с. если на следующий год то уже пора начинать:
месяц еще подумать и решиться, итого 12.06
потом месяц думать "кто привезет", уже 12.07
потом начать поиск: та слишком бита, та слишком дорога, там мотор не тот, там продавец не страховая, там цвет совсем не тот, там выиграли , но продавец ( [*****]) не отдал и т.д.
Итого наступает осень , хорошо если третье сентября, но пусть будет 12.09
Дальше перевод денег в США, стремными методами, ну и приплывет хорошо если 12.12
Итого у тебя она на рождество 25.12, хорошо если не на рождество которое 07.01
потом починка...
и как раз в мае 2027 года выедешь.
Я у своєму випадку, хоч і не авто мрії, але взяв катати на вихідних кабріо Audi A5 T8.5.
Візуально ніби норм, хоч і пробіг завеликий, не без дрібних нюансів. Головне - технічно в ній впевнений. Перед офісницями не потрібно вийожуватися, просто відкидаю дах й качу на тренування. Реально кайфую.
Кайфувати - це прям добре
Але от:
Головне - технічно в ній впевнений.
Тачка на невдалій 2й генерації 888 двигуна, після невідомо як зробленої "на продаж" капіталки, куплена по низу ринку. О - оптімізм!
Кайфувати - це прям добре
Але от:
Головне - технічно в ній впевнений.
Тачка на невдалій 2й генерації 888 двигуна, після невідомо як зробленої "на продаж" капіталки, куплена по низу ринку. О - оптімізм!
Там двигун після капіталки 2к км, його все вагівське СТО вздовж і поперек передивилося з ендоскопом та іншими сексуальними приладами. Та й ніби вже покращена модифікація під спиртовий бенз (цєпєшосьтам"В" чи якось так). Коротше, мені на мої пару тищ км вистачить й майбутнім власникам теж
меньше Юру слухай...
ага, ага, так так, напевно .
п.с. если на следующий год то уже пора начинать:
месяц еще подумать и решиться, итого 12.06
потом месяц думать "кто привезет", уже 12.07
потом начать поиск: та слишком бита, та слишком дорога, там мотор не тот, там продавец не страховая, там цвет совсем не тот, там выиграли , но продавец ( [*****]) не отдал и т.д.
Итого наступает осень , хорошо если третье сентября, но пусть будет 12.09
Дальше перевод денег в США, стремными методами, ну и приплывет хорошо если 12.12
Итого у тебя она на рождество 25.12, хорошо если не на рождество которое 07.01
потом починка...
и как раз в мае 2027 года выедешь.
та отож. і там морока і там морока.
а дороги досі не зроблені. я дивлюсь як з наших країв на вихдні нарід в київ їде. так там на обличчі великими літерами "блт-блт-блт"
Раджу автору поїхати на ці вихідні на карфест...там буде багато саме "авто мрій" для їх власників. поспілкуватись з власниками - може даже посидіти ))) а вдруг щось зачепить...
на мою думку основне або напевно головне зараз ...саме для авто мрії - це знайти час для неї...для покатушок )))