А є рекомендації, хто замовляв недавно може, щодо виготовлення (або придбання готової) кухні в приватний будинок? Поділіться перевіреними контактами.
Якщо недешево влаштує то krolikovod з реклами. Якщо хочеться подешевше і сам заміряєш то 093 390 72 32. Зроблять з усіма потрібними отворами, розібране надішлють НП. Вони з БЦ.
Можу порадити "Іванова Меблі" Своє виробництво, відмінна якість і навіть зараз все робили без затримки. Дві квартири за останні роки меблювали
Обирав стандартну кухню в Леруа на Саперно-Слобідській - від початку до фінішу все влаштувало - ціна та сервіс
Дякую всім за рекомендації. Звертайтеся у любий зручний месенджер 0686858980
Обов'язково пароль АВТОЮА
Трохи інфи, я починав з реклами на автоюа, тому для автоюашників спеціальні умови і бонуси)
Дякую всім за рекомендації. Звертайтеся у любий зручний месенджер 0686858980
Обов'язково пароль АВТОЮА
Трохи інфи, я починав з реклами на автоюа, тому для автоюашників спеціальні умови і бонуси)
Дякую. Напишу обов'язково
Обирав стандартну кухню в Леруа на Саперно-Слобідській - від початку до фінішу все влаштувало - ціна та сервіс
О, теж гляну...Поки були в новому Епіцентрі на Одеській трасі, там теж пару варіантів непоганих по досить нормальній ціні надивився
+1 за Krolikovoda
+2 за Krolikovoda
Відписуюся по результату. Якщо комусь цікаво... Передивився купу ресурсів, перерахували багато відомих і не дуже контор, в результаті, як не дивно, в фіналі вийшли: Леруа Мєрлєн і Епіцентр. Замовив в Епіцентрі, бо хоч там і трохи дорожче, ніж в Лєруа, але ближче до наших планів по матеріалам. Вчора внесли передоплату. Всім дякую за поради.
З. І. Нажаль, одноклубники не спромоглися надати навіть прорахунок проекту на прохання, тому до розгляду не приймалися.
Відписуюся по результату. Якщо комусь цікаво... Передивився купу ресурсів, перерахували багато відомих і не дуже контор, в результаті, як не дивно, в фіналі вийшли: Леруа Мєрлєн і Епіцентр. Замовив в Епіцентрі, бо хоч там і трохи дорожче, ніж в Лєруа, але ближче до наших планів по матеріалам. Вчора внесли передоплату. Всім дякую за поради.
З. І. Нажаль, одноклубники не спромоглися надати навіть прорахунок проекту на прохання, тому до розгляду не приймалися.
Дуже дякую за предметний та корисний допис, мені це актуально та цікаво
Трохи несподівано, про безпорадних "одноклубників", але подвійно дякую, що про це написав, бо заощаджу купу часу, щоби його не витрачати на марні очікування, а зосередитися на пропозиціях ЕЦ та ЛМ.
Є в мене хто робить. Достатньо швидко, якісно. Але я-б не сказав що дешево. Стійка під апаратуру вийшла 6+ тисяч гривень, хоча на вигляд нічого особливого
Відписуюся по результату. Якщо комусь цікаво...
Чи порівнював з Віяр?
Чи порівнював з Віяр?
Ні, туди не звертався. А там теж можуть зробити проект під мене Я думав, вони просто розпилюють матеріали по готовому
Чи порівнював з Віяр?
мені здається хто робить меблі то багато хто ріже на віярі а потім просто збирають
Чи порівнював з Віяр?
мені здається хто робить меблі то багато хто ріже на віярі а потім просто збирають
Віяр відносно дешево, коли ти робиш проект сам. Якщо вони - то космос. Навіть якщо сам, не самий дешевий варіант. Старший в мене спочатку малював щоб замовити на віярі гардеробну шафу. В мого знайомого ( не самого дешевого як я писав) "під ключ" вийшло навіть дешевше. На віярі вигідно шось простеньке під "руки чухаються" напиляти.
Чи порівнював з Віяр?
Це дуже дорого буде
...
Чи порівнював з Віяр?
Це дуже дорого буде
може і так на форумі окрім кроліковода ще був хтось по меблям але зараз вже не бачу