Ти поміняв WRX на більш комфортне авто. Я б також не хотів WRX з 4л двигуном. Розмова більш загальна, двигун же не окремо продається, там навколо нього ще авто є.
Дуже швидко дістаєшся до нелегальних, небезпечних швидкостей, до народу, що їде попереду як равлики.
Суть ще і в цьому. По місту це часто зайве. Двигун продається не окремо - і якраз хороша шумка + потужний мотор - чікс і вже 100+ по місту.
Nissan Rogue QR25DE vs Audi Q7 EA837 (здається) Різниця в потужності майже 2 рази. Різниця в динаміці 4+ секунди.
Тобто ви пересіли з атмо овоча на вдвічі потужніший та більш моментний турбобензин і не відчуваєте різниці по місту?
Ок, головне - що ви самі в це вірите. Я ще не досяг такого рівня просвітління.
Ти поміняв WRX на більш комфортне авто. Я б також не хотів WRX з 4л двигуном. Розмова більш загальна, двигун же не окремо продається, там навколо нього ще авто є.
Дуже швидко дістаєшся до нелегальних, небезпечних швидкостей, до народу, що їде попереду як равлики.
Суть ще і в цьому. По місту це часто зайве. Двигун продається не окремо - і якраз хороша шумка + потужний мотор - чікс і вже 100+ по місту.
Якщо врахувати обмеження в 50 км/г, то навіть і 100 кс зайві. Але ж у всіх нас чомусь більше. Я аргумент десь розумію і приймаю, але у тебе є педаль газу, ти можеш нею регулювати швидкість, це ж не щось нове. В сучасних авто безліч цих режимів, обирай Eco Pro, чи його аналог, і авто буде максимально лінивим, щоб у тебе випадково "чікс і 100" не вийшло.
Nissan Rogue QR25DE vs Audi Q7 EA837 (здається) Різниця в потужності майже 2 рази. Різниця в динаміці 4+ секунди.
Тобто ви пересіли з атмо овоча на вдвічі потужніший та більш моментний турбобензин і не відчуваєте різниці по місту?
Ок, головне - що ви самі в це вірите. Я ще не досяг такого рівня просвітління.
Компресор. Скажемо так - на повсякдень, власне, по Львову, різниця настільки мала, що нею можна знехтувати. Останні 2 дні засікав - середня не більше за 17км/год. І то ще корки не дуже сильні. По трасі, звісно, ситуація кардинально інша. Що підвіска, що двигун розкриваються на повну.
Питання до загалу в продовження дискусії. А які тоді критерії достатньості/недостатньості двигуна? В чому вони вимірюються? І чи вони для всіх однакові чи ні?
В чому вони вимірюються?
в особистих відчуттях, поділених на ціну, в ступені розміру доходів
Питання до загалу в продовження дискусії. А які тоді критерії достатньості/недостатньості двигуна? В чому вони вимірюються? І чи вони для всіх однакові чи ні?
Для мене особисто все просто: достатність - річ абсолютно недосяжна. Принаймні, на бобіках типу Туарег/Q7/X5/GLE. Можливо (але не факт), якщо б обирав між автівками з турбованими бензиновими V8, то дійшов би висновку, що V8 турбо - то вже норм, більше не треба. А в реальності, коли доводиться розглядати моделі з "цивільними" моторами на 4-6 циліндрів - просто нема про що говорити. Все недостатнє Вибір визначається виключно фінансами. Міг би дозволити більш потужний двигун - взяв би без роздумів.
Ну я вже на БМВ на одному колесі зробив диру, що треба нове купувати, і в тей момент, стоя на трасі, трохи жалкував, що не взяв Мерса для поїздки на термали в Закарпаття.
Тобто на Мерсі погано, бо динаміки чи драйву не вистачає, а на седані BMW погано, бо комфорту не вистачає. В підсумку, замість одного збалансованого по характеристиках авто, у вас два окремих, і жодне з них повністю не задовільняє потреби.
Все доволі просто, на Мерсі я би їхав повільніше і завдяки вищому профілю колес, скоріш за все, проскочив ту яму без наслідків. Комфорту мені вистачає на обидвох автомобілях.
Постаратись чесно самому собі дати відповідь на питання, що ти робив би, якби на цю статтю витрат (автомобільну) у тебе був умовний безліміт і витратити його можна тільки на авто і ніяк інакше. Ми якось з друзями під пиво це обговорювали і апгрейднулись абсолютно всі Були спроби в ментальну гімнастику під виглядом "якби був безліміт, то все одно взяв би варіант дешевше, бо його дешевше утримувати, а зекономлені гроші туди-то", але це так не працює, це ж якраз те обмеження (фінанси), якого намагаємось позбавитись, щоб отримати відверту відповідь.
Про себе можу сказати, що абсолютно всі авто в профілі, їх вибір, продиктований в першу чергу фінансовими обмеженнями. Інакше електрички там не було б взагалі, замість Жука був який небудь UX/X1/Macan і т.д.
Постаратись чесно самому собі дати відповідь на питання, що ти робив би, якби на цю статтю витрат (автомобільну) у тебе був умовний безліміт і витратити його можна тільки на авто і ніяк інакше.
А за умовами продати цю бонусну машину можна? )) Бо всерівно все не так однозначно навіть у вигаданому світі. Мені наприклад дискомфортно, коли використовую інструмент не за призначенням. Тому було-би шкода якийсь топовий двигун використовувати в рутинних поїздках, коли більше ніж часто виникають тягучки-затори, короткі поїздки ітд... Якщо просто другу машину для душі чи під конкретні цілі (трасохід, офроуд, для душі поганяти на житомирських серпантинах на вихідні)) то безумовно якщо на халяву то треба брати w24 тритурбо і не думати, а якщо просто апгрейд поточної то є моменти...
В чому вони вимірюються?
в особистих відчуттях, поділених на ціну, в ступені розміру доходів
Напевне найточніша і найлаконічніша відповідь
Постаратись чесно самому собі дати відповідь на питання, що ти робив би, якби на цю статтю витрат (автомобільну) у тебе був умовний безліміт і витратити його можна тільки на авто і ніяк інакше.
А за умовами продати цю бонусну машину можна? )) Бо всерівно все не так однозначно навіть у вигаданому світі. Мені наприклад дискомфортно, коли використовую інструмент не за призначенням. Тому було-би шкода якийсь топовий двигун використовувати в рутинних поїздках, коли більше ніж часто виникають тягучки-затори, короткі поїздки ітд... Якщо просто другу машину для душі чи під конкретні цілі (трасохід, офроуд, для душі поганяти на житомирських серпантинах на вихідні)) то безумовно якщо на халяву то треба брати w24 тритурбо і не думати, а якщо просто апгрейд поточної то є моменти...
А чому шкода? Тобі ж не шкода використовувати який-небудь айфон про для простих дзвінків, хоча і китаєць за 100 баксів справився б, було б "достатньо".
А чому шкода? Тобі ж не шкода використовувати який-небудь айфон про для простих дзвінків, хоча і китаєць за 100 баксів справився б, було б "достатньо".
Ну бо шкода, внутрішній дискомфорт. Я навіть коли паркуюсь в ТЦ, то вибираю варіант такий, щоб лишній раз задню передачу не використовувати, щоб механізм не робив роботу, яку можна не робити)) Тому дуже сильно би радів на великому потужному двигуні на трасі, яка веде в сторону Італії, але точно так само би сумував в глухому заторі постійно думаючи як засираються клапани від такого стояння)) Ще я кожен день ввечері вимикаю фари, щоб зранку вони даремно не включались на пару секунд поки виїжджаю з паркінгу.
Ну бо шкода, внутрішній дискомфорт. Я навіть коли паркуюсь в ТЦ, то вибираю варіант такий, щоб лишній раз задню передачу не використовувати, щоб механізм не робив роботу, яку можна не робити)) Тому дуже сильно би радів на великому потужному двигуні на трасі, яка веде в сторону Італії, але точно так само би сумував в глухому заторі постійно думаючи як засираються клапани від такого стояння)) Ще я кожен день ввечері вимикаю фари, щоб зранку вони даремно не включались на пару секунд поки виїжджаю з паркінгу.
да ты страшный человек. я таких и не знаю больше ( а может такие и есть, но не говорили об этом)
Половина зёрнышка в день... В день — это немного. Женюсь! А в год? В году 365 дней. По половине зёрнышка в день — 182 с половиной зерна в год. В год получается не так-то уж и мало... Нет, не женюсь!
Міський режим на безпосередньму вприску...
Постаратись чесно самому собі дати відповідь на питання, що ти робив би, якби на цю статтю витрат (автомобільну) у тебе був умовний безліміт і витратити його можна тільки на авто і ніяк інакше. Ми якось з друзями під пиво це обговорювали і апгрейднулись абсолютно всі
Это как "денег не бывает слишком много", так и с мощами двигателя.
Если есть чем платить, то 3.0 все же оптимально ( не совсем совсем достаточно, а оптимально, если по бедности), но если б все автозабаганкы оплачивал кто то другой, то меня бы условные "шесть литров мотора" для езды в пробках не смущали бы.
Вот по габаритам, даже если бы платил кто то другой, нынешние 2 машины уже максимум, эскалейт , ну или крузак 200 не брал бы для города.
так тут же мечтается о том, что "деньги не проблема", выбрось и купи другой. Ну и что то лично я ничего такого не вижу, хотя так же моторы вроде не карбюраторные.
Так і шини зношуються, колодки труться, фільтри забиваються. Жах, але яка різниця?
Так і шини зношуються, колодки труться, фільтри забиваються. Жах, але яка різниця?
В чому жах? Для цього вигадали слово «розхідні матеріали»… Ти ж ніби машину плівкою затягував. Тому такий-собі сарказм.
Ти ж ніби машину плівкою затягував.
Це якраз від бідності. Щось по типу чохлів на телефон.