Ні, там ця проблема є і навіть більш сильно виражена.
Ти ніби писав про HR-V. Там гібрид на основі 1,5 мотора. Дійсно зустрічав відгуки про шумність. На ZR-V, Civic, CR-V гібрид на базі 2,0. Ніби м'який, плавний і тихий. Зауваження по шуму на трасі, але це скоріш-за-все пов'язане не з двигуном. Ну але це припущення.
Чесно, не дуже розбирався, що там за двигуни. По враженням, в новому CR-V двигун такий же, як і в попередньому поколінні. Принаймні динаміка така ж і акустично все ті ж проблеми. Новий HR-V в цьому плані сподобався більше, можливо тому, що авто легше і немає потреби так часто крутити двигун, не знаю.
Треба тестити. Може ТС воно взагалі напрягати не буде, це ми тут видумуємо.
Чесно, не дуже розбирався, що там за двигуни. По враженням, в новому CR-V двигун такий же, як і в попередньому поколінні. Принаймні динаміка така ж і акустично все ті ж проблеми. Новий HR-V в цьому плані сподобався більше, можливо тому, що авто легше і немає потреби так часто крутити двигун, не знаю.
Треба тестити. Може ТС воно взагалі напрягати не буде, це ми тут видумуємо.
Цікавий висновок від ШІ. Формально від Honda таке і очікувалось, але все-ж.
стільки цікавої інформації. Дякую!
Я думаю, що я вже визначилась. Єдине, ще спробую в іншому салоні Хонди подивитися, що запропонують за мою SX4
Але якщо що, буду сама продавати ))
Я думаю, що я вже визначилась. Єдине, ще спробую в іншому салоні Хонди подивитися, що запропонують за мою SX4
на автоуа виставляйте то дорожче продасте чим автосалон запропонує грошей
з трейдіном є плюс - не треба марафєт наводити "до заводського стану"
з трейдіном є плюс - не треба марафєт наводити "до заводського стану"
так і тут можна продати без марафету але трішки дорожче чим трейд ін
потенційно неприємна річ у гібрида з 3-4 роками це втрата ємності батареї, бо вони мають віковий знос. Я б поцікавився з якого моменту рахується гарантія, бо зустрічав випадки, коли не від дати продажу, а від дати виробництва.
потенційно неприємна річ у гібрида з 3-4 роками це втрата ємності батареї, бо вони мають віковий знос. Я б поцікавився з якого моменту рахується гарантія, бо зустрічав випадки, коли не від дати продажу, а від дати виробництва.
Хонда давала 10 років гарантії на гібридну установку з моменту покупки. Принаймі коли я купував в 2022 році.
зараз 5 років на електричну, і 3 на ДВЗ
звідки відлік? з виробництва чи покупки, бо хонді вже скільки там від виробництва рочків
звідки відлік? з виробництва чи покупки, бо хонді вже скільки там від виробництва рочків
А є +- інформація на скільки реально трейдін бере меньше за реальний ринок. Середня ціна на auto ria - це не реальна середня ціна З другої боку продавати самому ще та задачка....
А є +- інформація на скільки реально трейдін бере меньше за реальний ринок. Середня ціна на auto ria - це не реальна середня ціна З другої боку продавати самому ще та задачка....
Зазвичай, трейд-ін це низ ринку. Тобто за такі гроші і на авторіа воно має швидко продатись. Але трейд-ін зручніше. А якщо є час і натхнення, то треба набратись терпіння і довго продавати по верху ринку на авторіа
Зазвичай, трейд-ін це низ ринку. Тобто за такі гроші і на авторіа воно має швидко продатись. Але трейд-ін зручніше. А якщо є час і натхнення, то треба набратись терпіння і довго продавати по верху ринку на авторіа
обычно это низ рынка минус еще тыща
...
Так це ціна звичайних майданчиків по продажу автівок. Немає ніяких плюшок салону, а продати свою, нову автівку вони хочуть...
...
Так це ціна звичайних майданчиків по продажу автівок. Немає ніяких плюшок салону, а продати свою, нову автівку вони хочуть...
тоже не очень понимаю ценообразования трейдина, но раз работает, значит людям нравится
А что удивительного то? За "красиво жить", т.е. приехал, отдал машину "как есть" и уехал на новой надо платить. И платить за это будет явно тот кто хочет , что б все было просто и без головной боли, т.е. покупатель новой машины, он же отдаватель старой.
А что удивительного то? За "красиво жить", т.е. приехал, отдал машину "как есть" и уехал на новой надо платить. И платить за это будет явно тот кто хочет , что б все было просто и без головной боли, т.е. покупатель новой машины, он же отдаватель старой.
пытань нема
А звідки такі страшилки про втрату ємності батарей гібрида і наскільки та втрата критична. У колеги є Lexus 400h 2008 року випуску. Пробіг 190 тис. (перший1 власник, купляв у салоні). Гібрид працює нормально, батареї заряджаються і тягнуть авто без проблем. Чи нові батареї гіршими стали?