Планується для заміни бензинової (ну може не у всіх ситуаціях, але у більшості), тобто шина хоча б 40 см. Розглядається один і два . Я більше схиляюсь до віталса. Посадка, здається, макіта і там, і там. Безщітковий і там, і там, три роки гарантії і у того, і у того. У віталс пишуть потужність 1400 вт, у прокрафт нічого не пишуть.
міні-пилка у мене є, щіткова, китай нонейм, влаштовує повністю.
Не дописал, ноунейм под макита 18в. Прокрафт например кусторез отлично на них работает. Кстати, решил попробовать самостоятельно подкрасить царапины на авто, ии советует брать аэрограф на 0.8мм сопло, но таких на акб нет, а есть уже краскопульт но сопло 1мм, и нижний бачок для краски, интересно насколько удобно с краскопультом царапины подкрашивать, это ж не скамейка?))
а) Щодо ВІТАЛЗА. Не у всього Віталза акуми під Макіту, є в них і збочення, конкретніше не скажу. б) Щодо фарбопультів. Є в мене щвичайни китаський фарбопульт під Макіту, спочатку думав його пристосувати під різну фарбу та лак. Фактично ж використовую тільки під водорозчинне, бо не уявляю, як той шматок пластику переживе розчинники, якими я буду намагатися його відмити. Для авто - проблема не у фарбі, її для дрібного підфарбовування можна знайти чи замовити в балончику, проблема - у лаку, бо для авто він тільки двокомпонетний.
а) Щодо ВІТАЛЗА. Не у всього Віталза акуми під Макіту, є в них і збочення, конкретніше не скажу.
Не у всього, але цей сумісний з 1840. принаймні так інтернет каже.
Планується для заміни бензинової (ну може не у всіх ситуаціях, але у більшості), тобто шина хоча б 40 см. Розглядається один і два . Я більше схиляюсь до віталса. Посадка, здається, макіта і там, і там. Безщітковий і там, і там, три роки гарантії і у того, і у того. У віталс пишуть потужність 1400 вт, у прокрафт нічого не пишуть.
міні-пилка у мене є, щіткова, китай нонейм, влаштовує повністю.