Итак, дано. Парковка ТЦ "в целях борьбы с дрифтом" оснащена традиционными бетонными полусферами. Легкий слой снега и практически отсутствие освещения делает сферы крайне малозаметными под снегом. Юный дрифтер на седане типа Ауди А4, который в попытке красиво прокатить девочку, наезжает на сферу. Итого - сфера, прочно сидит во льду, находится примерно под средней стойкой Ауди, уходя вглубь примерно на 20-30 см от борта машины. Машина сидит плотно, если стягивать тросом, есть риск подвеску погнуть и всякие защиты пластиковые.
Варианты решения?
эвакуатор или десяток товарищей ( сильных), мож приподымут
поднять домкратами и отодвинуть сферу
Сфера може бути фізично прибита до асфальту Треба ще лом якійсь для зрушення сфери. Можна потренуватись на сусідніх Ще можливо поставити колеса на дошки та заїхати самому. Але де ці дошки брати
стягивать тросом
Досвід він дорожче грошей
Класти дошки під колеса і потихеньку виїзджати. Стягувати тросом точно не варто.
Викликайте копів, вони викличуть кран-євакуатор, відвезуть машину на рівну площадку. Сплатите штрафи та послуги і заберете. Буде платний досвід на майбутне - сфери стоять щоб не дріфтили, вирішив подріфтити - плати.
Якби це десь випадково занесло - я-б дав офроадну подушку. За 5 хвилин машина була-б знята. Проте в цій ситуації і не подумаю допомогти, нех понти гоняти
то ви сурові. написали ж "юний дрифтер" та "покатати дівчинку". помилки юності. ну краса ж. є гроші - евакуатор з підйомником. є друзі - гукати їх.
теж мав досвід з полусферами під снігом. але без дріфту. хотів поставити машину на неочищеній парковці, бо там було місце. хто ж знав що то парковка сусіднього магазину і вона відділена полусферами. добре що на таксоні було чесних 20 см кліренсу. обійшлось легким переляком.
то ви сурові. написали ж "юний дрифтер" та "покатати дівчинку". помилки юності. ну краса ж. є гроші - евакуатор з підйомником. є друзі - гукати їх
Для цього є люблячий папа
Сфера може бути фізично прибита до асфальту Треба ще лом якійсь для зрушення сфери. Можна потренуватись на сусідніх Ще можливо поставити колеса на дошки та заїхати самому. Але де ці дошки брати
Такі сфери зазвичай "надягаються" на шматки арматури що ті шматки попередньо наполовину висоти забивають у асфальт
Итак, дано. Парковка ТЦ "в целях борьбы с дрифтом" оснащена традиционными бетонными полусферами.
... які десь 20-25см заввишки.
Легкий слой снега и практически отсутствие освещения делает сферы крайне малозаметными под снегом.
Йой... Та в нас і не було таких снігопадів, щоб покрило ті сфери, окрім того діфтувати по глибокому снігу на парковці... Сфера відпрацювала на всі 100%!
Варианты решения?
Мої співчуття, юному дріфтеру надавати по а-та-та, але як на мою думку - тема для курілки!
Ще можливо поставити колеса на дошки та заїхати самому. Але де ці дошки брати
На парковці Епіка на Кришталевій саме так і з'їжджав своїм Пижиком особисто з полусфери... Але оскільки я не юний дрістер, то засів я на неї тупо поїхавши вперед, не боком, просто забув, що припаркувався мордою до неї. Судячи з того, що у працівників Епіка, до яких я звернувся, уже були такі собі "трапіки" з піддонів - я не один такий і точно не перший був... Досі ржу сам іс себе...
эвакуатор или
5000 грн+ и как-то неспортивно
В конкретной позиции сфера не двигается. Совсем.Увы.
Досвід він дорожче грошей
Евакуатор дешевше
Проте в цій ситуації і не подумаю допомогти, нех понти гоняти
Таке враження, що хтось просив Але ніт. Тим більш ти б і не дав нічого
хто ж знав що то парковка сусіднього магазину і вона відділена полусферами. добре що на таксоні було чесних 20 см кліренсу. обійшлось легким переляком.
Там схожа ситуація, як я бачу. Бо я, коли їхав повз них, якраз сам трохи трохи не спіймав ще одну, хоча навіть думки не було в дрифт грати.
Та в нас і не було таких снігопадів, щоб покрило ті сфери, окрім того діфтувати по глибокому снігу на парковці.
Якщо не забуду, днями вдень заїду,зроблю фото. Там без всяких проблем можна її спіймати. Без думки про дріфт.
юному дріфтеру надавати по а-та-та,
Я не звик виховувати незнайомих людей. А ситуація може легко трапитись і з поважним пенсіонером.
Судячи з того, що у працівників Епіка, до яких я звернувся, уже були такі собі "трапіки" з піддонів -
О,значить це таки робочий спосіб! Дякую Бо моя ідея саме така й була - йти до магаза за палєтами.
Колись, лише двоє середньої комплектації сербів, за 50євро легко допомогли мені у схожій ситуації. На секунду припідняти і газонути назад.