Хонда ЦРВ и Тойота РАВ4 при прочих равных условиях будут изначально ощутимо дороже Мазды, тем более, что Тойоту есть смысл брать только гибрид, а он еще дороже...разницу в 7-10+ тыс. у.е. вы расходом топлива не снивелируете...
До чого тут різниця в ціні і невілірування витратою пального? Дорожче купив, дорожче продав.
Ну втрачає то воно у відсотках до початкової
Якщо, умовно, втрачає 30% за 3 роки, то двз за 25 втратить 7.5 кило, а гибрид за 35 втратить 10.5 кило. От тобі і 3 килобакса, наекономлених на паливі.. Мовчу вже про те, що ту різницю у 10к можна за три роки перетворити у 13, і окупити паливо
Зрозуміло, що це з повітря, і для кожної моделі воно по різному буде, і для якихось воно і складеться так, що економія перекриє додаткові витрати при придбані))
Імхо тут більше психологія - легше один раз віддати більше і спостерігати постійно менші поточні витрати, ніж навпаки..
Лично я не вижу ничего трагического в салоне РАВ, как и ничего выдающегося в салоне Мазды. я ваще за лексус, хотя бы NX/
Я тож за Лексус, але там треба бюджет х2. А Мазда на голову вище Рава по салону, тут нема про що розмовляти. В даному класі, хіба Пежо ще в салони старається, але там свої приколи з цими 1.2 на 3 циліндрах
можно 408 взять на 4 цилиндрах, та и 3008 тоже
Лично я не вижу ничего трагического в салоне РАВ, как и ничего выдающегося в салоне Мазды. я ваще за лексус, хотя бы NX/
Я тож за Лексус, але там треба бюджет х2. А Мазда на голову вище Рава по салону, тут нема про що розмовляти. В даному класі, хіба Пежо ще в салони старається, але там свої приколи з цими 1.2 на 3 циліндрах
з такими зимами та снігами вже варто думати не тільки про 4 циліндри, а і про 4х4, тим більше за ці гроші
если вы о Торсене 1 и 2 поколения, который распределял момент между осями в первоначальный момент движения 50Х50 - то - да, вы правы - сейчас применяется т.н. несимметричный Торсен...
В q5 з 2л двигуном ніякого торсена немає, від слова взагалі. Звчайна муфта.
Була у мене мазда 6. Не сх-5, але наче по техниці така ж сама. Проїздив з 180 до 220 тис км без проблем. Хотів кроссовер і взяв би СХ-5, але відштовхнуло, що з 13 року дуже слабкі зміни і я не відчую нового досвіду. А так машина гарна. Друг взяв собі в Гамбурзі 18 року. Росхід до 10л по місту у нього. І по СХ-5 дуже великий діапазон цін. Можна за 20 взяти норм автівку 18 року яка не буде доставляти проблем, мати сучасний вигляд і так далі. І можна взяти майже таку ж саму за 30, 35, 40 і коли дивишся на ті плюшки, що отримуєш, то наче воно того і не вартує. Но взяти нову є сенс якщо хоча б на пʼять років. Вважаю це раціональним вибором.
...
з такими зимами та снігами вже варто думати не тільки про 4 циліндри, а і про 4х4, тим більше за ці гроші
первая зима за 4 года
Що не кажи, але цієї зими на повному офігенно. Моноприводи страждають помітно. Особливо на парковках заїхати виїхати.
так то Іван про Одесу, у нас така зима, що вистачить ще на 4 роки, а я вже і радий був би, аби поменше оцього всього, бо руки вже від лопати та скребків втомились
Ой тааак, саме після цієї зими я і переконалась, що буду дивитись тільки повний. Мене на Кузі і до зими заносило в такі говна, що на моноприводі я би так і залишилась в тих кукурузних полях))
Записалась на тест-драйв Мазди
Що не кажи, але цієї зими на повному офігенно. Моноприводи страждають помітно. Особливо на парковках заїхати виїхати.
да сколько той зимы . Не факт, что следующая будет такая же. Не, оно то понятно, если можно на полном, то это лучше, чем на моно. Но вот что б прямо критично так, я б не сказал.
так то Іван про Одесу, у нас така зима, що вистачить ще на 4 роки, а я вже і радий був би, аби поменше оцього всього, бо руки вже від лопати та скребків втомились
у нас тут такие гололеды, что песня. на заднем как-то езжу
у нас тут такие гололеды, что песня. на заднем как-то езжу
на плоскому пофіг, а ти в сніжок 20 см та вгорку ото весело, а ще колія та зустрічний
Зайшов на інфокар, подивився що ще пропонується з повним приводом в районі 35-36 к. Окрім мазди ще туксон з 2.0 атмосферою і кашкай з 1.3 турбо. Кожен з них може знайти свого поціновувача. Чуть ближче до 37 уже туксон гібрид. Міцики з сузукі не пропонуватиму, то не то. Та от і все, якщо з нового….
Якщо погортати авторіа, то додадуться ще кросстрек (малуватий?) і октавія 4х4
Зараз в салонах шкоди акційні кароки розпродають. За розміром салона не менша за мазду, кліренс менший, розхід менший, є версіі 4х4 , є з нормальною акпп айсін -8, які комплектації залишилися - ?
Зайшов на інфокар, подивився що ще пропонується з повним приводом в районі 35-36 к. Окрім мазди ще туксон з 2.0 атмосферою і кашкай з 1.3 турбо. Кожен з них може знайти свого поціновувача. Чуть ближче до 37 уже туксон гібрид. Міцики з сузукі не пропонуватиму, то не то. Та от і все, якщо з нового….
Якщо погортати авторіа, то додадуться ще кросстрек (малуватий?) і октавія 4х4
З кростреками (ХV) б/в треба бути обережними. На цьому тижні підїхали з колегою подивитися б/в ХV 2022 року 2.0 гібрид - виявилася пригонка з Японіі кустарно перероблена під ліве кермо. Реально франкенштейн. лівий двірник прям біля лівої стійки. біля правої заглушка. Продавець казав що у нього на продаж є ще декілька таких переробок (ХV, Рав4, Форестер - усі гібриди). Але саме дивне - тестувала дружина друга. Після цього заїхали у субару - інтц і вона сіла в кросстрек. Каже і її чоловік підтвердив що у офіціала салон більший, особливо заднє сидіння. Хоча сучасна версія кросстрека /ХV виробляється з 2021 року і автівки за габаритами мали б бути однаковими, але справжній японець виявися меншим, і візуально у нього менший кліренс.
Мені учора мали привезти дві доставки у будинок на Кловському узвозі (не Печерському). Обидві не змогли заїхати у двір - там підйом метри на 2 і довжиною метрів 10, ще й шлагбаум на вїзді. Ні НП на електробусіку не заіхала ні приватна фірма на моноприводному РАВ4. Сьогодні там мешканці влаштовують толоку зі скрібками та ломами - кригу розбиватимуть.
Зараз в салонах шкоди акційні кароки розпродають. За розміром салона не менша за мазду, кліренс менший, розхід менший, є версіі 4х4 , є з нормальною акпп айсін -8, які комплектації залишилися - ?
Айсин 8 это вещь!
Ні, переробки з праворульок ні. Я лише за нові кажу.
Карок, до речі, варіант. Може скучна, але практична і зручна машина. Повний привод лише на дизелі і ціна там через це відчутно вища може буть. Але і куга у тс дизельна? Компактна, економна. Варто розглянути теж, вважаю.
Айсин 8 это вещь!
Люди пенсійного віку з вами згодні)
Ні, переробки з праворульок ні. Я лише за нові кажу.
Карок, до речі, варіант. Може скучна, але практична і зручна машина. Повний привод лише на дизелі і ціна там через це відчутно вища може буть. Але і куга у тс дизельна? Компактна, економна. Варто розглянути теж, вважаю.
Карок значно дорожче в аналогічних комплектаціях. Плюс наша традиційна тема, підвіска MQB, до CX-5 далеко.