Досі незрозуміло, чому камрад їздить на субару, а не на якому небудь течику. Там місця ще більше.
Ми тут обговорюємо салон Мазди, тому що ТС поділилась своїми враженнями щодо тісноти позаду в СХ-5. І це навіть фанати Мазди не можуть заперечити, а починають говорити про, натомість якусь удавану, преміальність Мазди . СХ-5 файне авто, але і близько не преміум зі своїми косяками, яких насправді достатньо. Я її не купив перш за все через незручність посадки та тісноту салону, ну і плюс велику витрату палива. Комусь це все - фігня, а для когось має значення. Але тут фанати Мазди чомусь починають нагадувати електроводів із сусідньої гілки. Будьмо об'єктивними і допоможемо зробити ТС правильний вибір, про який вона потім не буде шкодувати! писи: салон Тусана мені сподобався набагато більше, ніж у СХ-5. У всьому. Але ж я їжджу на убогому РАВі, тому мою думку можна до уваги не брати.
Але ж, поклавши руку насерце ...саме салон РАВа дійсно ж убогий, це важко заперечувати. Й навіть СХ-5 із "купою косяків"(я не знаю, про цю купу нічого) ну дуже по салону краща....не скажу про поточний РАВ, але на попередній, я декілька оглядових підходів робив із думкою придбати...але кожного разу, закривав для себе тему, саме через убогість надмірну аскетичність салону. А от СХ-5, особливо після оглядин РАВа, мені дуже сподобалась перш за все, інтер'єром.
Але по зручності посадки, якості збірки та розміру салону навіть старий РАВ на голову кращий за Мазду, в якій часто вже із автосалону може скрипіти торпедо (в Ютубі повно відгуків). За 92 тис. в убогому салоні попереднього РАВу жодного скрипу та стороннього звуку не вилізло. Щодо якості матеріалів, то повністю погоджуюсь, що виглядають вони дешево, але ж зносостійкі і після 100 тис виглядають, як нове. Он у китайців якість матеріалів ще краще, ніж у Мазди. І що? Біжимо купувати лайно китайське в гарній обгортці через це? Кожен знаходить для себе той баланс характеристик, який його влаштовує. В цьому класі не має ідеалу, всюди компроміс. Але тут з Мазди зробили недопреміум і переконують ТС, що заради гарних матеріалів салону можна пожертвувати іншими характеристиками, які для ТС є важливими.
Не треба сприймати все на власний рахунок і так близько до серця, не діти ж, їй богу. Мазда не преміум ні разу, звідки ти це взяв - поняття не маю. Де ти фанатів знайшов також не зрозуміло.
З чого ти взяв? У мене не має ні Мазди, ні Субару, ні течика. Відсилка камрада від Субару до течика схоже на відсутність аргументів у конкретній суперечці.
та ти реально прикол тягнеш 1 - CX5, 2 - Nissan Rorue/xtrail, 3- божественний RAV4 по ногам на задніх мазда навіть трохи попереду рава (2 дюйма не так щоб велика різниця, але ж таки попереду)
Зайди в салон і протестуй задні сидіння мазд, а потім ніссана і тойоти. А потім просто спробуй сісти на водійське сидіння мазди, якщо важиш більше за 80 кг.
я зрозумів чому ми не згодні...в мене ж 79 бо мені в 5ці абсоютно комфортно хоча і в равлику непогано. але не краще і не гірше
та ти реально прикол тягнеш 1 - CX5, 2 - Nissan Rorue/xtrail, 3- божественний RAV4 по ногам на задніх мазда навіть трохи попереду рава (2 дюйма не так щоб велика різниця, але ж таки попереду)
Зайди в салон і протестуй задні сидіння мазд, а потім ніссана і тойоти. А потім просто спробуй сісти на водійське сидіння мазди, якщо важиш більше за 80 кг.
Та тут половина експертів в жодній з цих машин не сиділа, а свої поради дають по цифіркаХ, картинках та враженнях Джеремі Кларксона (при всій повазі до нього). Гадаю, ТС зробить правильні висновки щодо таких порад та найголовніше вибере автівку під СВОЇ потреби.
А з урахуванням вартості ту СХ 60 здається взагалі ніхто не купує. Тим більше що їі ціна з двигуном 3,3 десь вже поряд з Альфою стельвіо, яка є геть іншого рівня авто.
стельвіо - машина для фаната . як і Grecale ...он спитай камрада, який вже пів року продає Levante ...хоча машинка свіженька, не дуже вмазана яскраве авто, класне (як на мене), але потенційних клієнтів, схоже, небагато.
PS мазда зробила дійсно цікаве авто з надійними двигунами. Але не сприймають її ще як конкурента більш кошерним виробникам. замахнулась мазда дебело...але...але треба було по шляху хюдая йти, а до них тойоти, хонди, ніссана
Обираю зараз заміну своїй Q3 і дивним чином вибір повстав між Маздами (CX5, CX60) та Альфа Стелвіо. Обираю бу десь 22+ року, вибір досить маленькій що тих що іншіх. СХ5 доволі багато 2.0 MHEV але щось всі кажуть що воно не їде зовісм і це тільки передній привід. Меньш росповсюджені Мазди це 2.5 MHEV або 2.2 дізель.
В паралельній гілці писав що насправді хочу Альфу але - маленькій вибір, троооошечкі завелика для нас + грає момент що Мазда буде на офіціальній гарантії.
До плюсів Мазди - приємний традиційний салон і панель приладів
Допоможіть, бумласочка, з вибором кросовера, новий або 2-3-4 річний з невеликим пробігом. Зараз їжджу на 10-річному Kuga, але в максимальній комплектації, тому на «бубен» морально пересідати не готова. Дивлюсь щось не менше по розмірам, повнопривідне, надійне і безпечне, в гарній комплектації. Бюджет 30-35. Пробіги у мене невеликі, біля 15к на рік, місто, трохи траси і пару разів на рік поїздки в Європу. Спочатку дивилась в сторону гібрида по типу RAV4 (пригнати зі Штатів або купити тут 3-5 річний). Але в бюджет вписуються або геть старі з пробігами під 200, або увалені в котлету. І тоді я подумала - може і не треба мені переплачувати за той гібрид при моїх скромних пробігах? Дивлюсь тепер на Mazda CX-5, за 36 можна взяти новий в салоні в передмаксимальній комплектації Sport Black. З мінусів тільки витрата палива ; Але на різницю в ціні з равом я буду кілька років заправляти її бензином. Хто що скаже за СХ-5, який там реальний розхід? І які ще можуть бути альтернативи при моїх умовах і бюджеті? Нове або 2-3-річне. Дякую!
беріть фініки qx55 акційні. да дорожче, але ж, як любить фтуя казати, один раз живемо!.
Скажите пажалуста, а есть инфа относительно того, как быстро современные Мазды ржавеют?
Как-то остались неприятные воспоминания после двухлетней эксплуатации Мазды 5 из салона - за два года обычной киевской жЫзни ее днище стало полностью ржавого цвета. С металлом там были явные проблемы. За подобные вопросы с металлом слышал и на счет Мазды 6 первых выпусков.
А шо там сейчас слышно?
не, ну от владельца тойоты забавно читать про осуждение ЛЮБОГО салона
100%, навіть якщо вони зроблять гібрид з витратою 1л/100км
Та тут половина експертів в жодній з цих машин не сиділа, а свої поради дають по цифіркаХ, картинках та враженнях Джеремі Кларксона (при всій повазі до нього). Гадаю, ТС зробить правильні висновки щодо таких порад та найголовніше вибере автівку під СВОЇ потреби.
це ж такі рідкісні машини - равлик та сх5 в них же посидіти примірятися - це все одно що ламбу хуракан
або 2.2 дізель
Точно ні
А з урахуванням вартості ту СХ 60 здається взагалі ніхто не купує. Тим більше що їі ціна з двигуном 3,3 десь вже поряд з Альфою стельвіо, яка є геть іншого рівня авто.
стельвіо - машина для фаната . як і Grecale ...он спитай камрада, який вже пів року продає Levante ...хоча машинка свіженька, не дуже вмазана яскраве авто, класне (як на мене), але потенційних клієнтів, схоже, небагато.
PS мазда зробила дійсно цікаве авто з надійними двигунами. Але не сприймають її ще як конкурента більш кошерним виробникам. замахнулась мазда дебело...але...але треба було по шляху хюдая йти, а до них тойоти, хонди, ніссана
Обираю зараз заміну своїй Q3 і дивним чином вибір повстав між Маздами (CX5, CX60) та Альфа Стелвіо. Обираю бу десь 22+ року, вибір досить маленькій що тих що іншіх. СХ5 доволі багато 2.0 MHEV але щось всі кажуть що воно не їде зовісм і це тільки передній привід. Меньш росповсюджені Мазди це 2.5 MHEV або 2.2 дізель.
В паралельній гілці писав що насправді хочу Альфу але - маленькій вибір, троооошечкі завелика для нас + грає момент що Мазда буде на офіціальній гарантії.
До плюсів Мазди - приємний традиційний салон і панель приладів
тричі подумай перш ніж купити мазду 2.2. Мотор - хлам.
або 2.2 дізель
Точно ні
мені теж сказали хлопці що обслуговують мазди що дизель ні
Скажите пажалуста, а есть инфа относительно того, как быстро современные Мазды ржавеют?
Как-то остались неприятные воспоминания после двухлетней эксплуатации Мазды 5 из салона - за два года обычной киевской жЫзни ее днище стало полностью ржавого цвета. С металлом там были явные проблемы. За подобные вопросы с металлом слышал и на счет Мазды 6 первых выпусков.
А шо там сейчас слышно?
Как повезет что ли. На моей мазде 6 13 года был только один рыжик и то в месте дтп. Но у меня кажется был двойной заводской окрас кузова. Днище было в полном порядке. Друг смотрел в Германии СХ5 от 18 года. Попадались машины с рыжиками. Но вполне себе купил целую машину. Я бы в общем не парился. Нормальные машины.
не, ну от владельца тойоты забавно читать про осуждение ЛЮБОГО салона
100%, навіть якщо вони зроблять гібрид з витратою 1л/100км
Хто хоче нормальний салон, потрібно брати Хонда, але + 30-40% до ціни.
Він через кілька днів Я поки у відрядженні, тому записалась заздалегідь, але вже з нетерпінням чекаю. У відрядженні трохи покаталась на старій сх5, враження наче нічого так, але здалось, що ззаду трохи тіснувато з місцем, менше ніж в Кузі у мене. Для мене це важливий критерій, придивлюсь в новій уважніше на цей параметр.
Якщо важливий хороший задній ряд, то рекомендую розглянути СРВ. Прям чемпіон в даному аспекті - розмір, сидіння, регулювання спинки, рівна підлога. Якщо в Києві, то можу навіть запропонувати тест-драйв.
Він через кілька днів Я поки у відрядженні, тому записалась заздалегідь, але вже з нетерпінням чекаю. У відрядженні трохи покаталась на старій сх5, враження наче нічого так, але здалось, що ззаду трохи тіснувато з місцем, менше ніж в Кузі у мене. Для мене це важливий критерій, придивлюсь в новій уважніше на цей параметр.
Якщо важливий хороший задній ряд, то рекомендую розглянути СРВ. Прям чемпіон в даному аспекті - розмір, сидіння, регулювання спинки, рівна підлога. Якщо в Києві, то можу навіть запропонувати тест-драйв.
і де існують СР-В за 1,3-1,7 млн грн? машина гарна але ціни в Україні просто неадекватні + китайське виробництво он ZR-V скинули ціни і все одно за 1,4 млн їх ніхто не бере
і де існують СР-В за 1,3-1,7 млн грн? машина гарна але ціни в Україні просто неадекватні + китайське виробництво он ZR-V скинули ціни і все одно за 1,4 млн їх ніхто не бере
На Авторіа
Плюсую. Також дивились CR-V. Все добре, але ціна авто в салоні від 2 млн. І це за авто 24 року
Плюсую. Також дивились CR-V. Все добре, але ціна авто в салоні від 2 млн. І це за авто 24 року
та да, хонда навіть у ніяки чарти продажів не потрапляє... а кошись хабарі дававли, щоб сівік 6 місяців не чекати )))
2ТС - якщо обрав мазду - бери, але СХ-5 просто ніяке, просто авто, яке немає чим похвалитися серед конкурентів. Якщо не пече - я б почекав новий равік, буде влітку, новимй гібрид, всє дєла. І взагалі нове авто, на яке ще кілька років будут озиратися в потоці. Да, буде дорожче, але і продасте потім дорожче і не настільки здешевшає в %%, як мазда.