Під ковриками вже хлюпає. А за ніч льдовую коркою береться. Підстилав пелюшки - до одного місця. Спробувати котячий наповнювач?
багато коротких поїздок? є поглиначі вологи. є дідів спосіб - газети під килимки.
багато коротких поїздок? є поглиначі вологи. є дідів спосіб - газети під килимки.
Багато поїздок взагалі, за місяць вийшло 4к км Газети краще пелюшок будуть?
Багато поїздок взагалі, за місяць вийшло 4к км Газети краще пелюшок будуть?
Та без різниці чим, зняти килимок, вимочити якоюсь ганчіркою, потім покласти щось, що буде абсорбувати вологу. Звісно авто потрібно гарно прогріти, щоб не було льоду.
я купував в авторадостях автопамперс називається, або щось схоже в зоомагазинах підкладка під котячий туалет. Підкладаю під килимки. Працює. Хоча принцип там здається такий самий як і у пелюшках тена для дорослих, може пелюшку просто частіше замінювати?
як саме використати наповнювач незрозуміло.
Наповнювач є всякий, ми колись купляли котові дорожчий, такі півпрозорі кристалики, неначе реквізит серіалу Breaking Bad Але штука класна, вбирало чудово і комкувалося, можна було викинути трохи, а не весь лоток. Воно ті гранули розміром з гречку чи горох, покласти в мішечок, тіко щоб під педаль не затисло.
Може треба гумові килимки з бортами, а якщо пелюшки то е в Аврорі для домашніх тварин 10 штук 50/60 грн коштують, ну і якщо е світло і дуйка то думку в салон нехай все просушить
Наповнювач є всякий, ми колись купляли котові дорожчий, такі півпрозорі кристалики, неначе реквізит серіалу Breaking Bad Але штука класна, вбирало чудово і комкувалося, можна було викинути трохи, а не весь лоток. Воно ті гранули розміром з гречку чи горох, покласти в мішечок, тіко щоб під педаль не затисло.
Я тут вже колись питав і таку штуку робив - в капроновий носок насипав,кинув під сидінням. Але то було просто в дощову погоду від запотівань, а тут все прям набагато гірше
Може треба гумові килимки з бортами, а якщо пелюшки то е в Аврорі для домашніх тварин 10 штук 50/60 грн коштують, ну і якщо е світло і дуйка то думку в салон нехай все просушить
Коври рідні, крім водійського - тут вже ржали, що я хотів його латати. Купив новий, а він капець мєлкий і вузький. Пелюшки там і беру - вони замерзають коли машина стоїть, кожен раз туди-сюди їх знімати я не маю змоги. Аби було світло всюди - я б тему не створював)))
я беру обігрівач-дуйку, знімаю килимок і направляю дуйку на підлогу. Але це в гаражі і коли є світло. Килимок гумовий з високими бортами, але як виявилось - слабке місце це кліпси для фіксації килимка, через них вся вода стікає під килимок
я беру обігрівач-дуйку, знімаю килимок і направляю дуйку на підлогу. Але це в гаражі і коли є світло. Килимок гумовий з високими бортами, але як виявилось - слабке місце це кліпси для фіксації килимка, через них вся вода стікає під килимок
в мене килимки від авто гума з високими бортами і нічого не куди не затікає
Ну тут ще фактор того, що є карпет по бокам, на які коврики не постелиш ніяк. Там не така критична ситуація,але все одно мокро
Я зазвичай викидаю воду поки вона у стані льоду
Під ковриками вже хлюпає. А за ніч льдовую коркою береться. Підстилав пелюшки - до одного місця. Спробувати котячий наповнювач?
електрокилимок купи. потім можна вдома використовувати, або як піджопник на крісло.
електрокилимок купи. потім можна вдома використовувати, або як піджопник на крісло.
а вони є на 12В ? І як воно електрокилимок у воду?
а вони є на 12В ? І як воно електрокилимок у воду?
в мене килимки від авто гума з високими бортами і нічого не куди не затікає
у мене такі самі, але ж кажу - витікає через отвір, в який вставлено замок килимка (який пристібається до підлоги машини)
у мене такі самі, але ж кажу - витікає через отвір, в який вставлено замок килимка (який пристібається до підлоги машини)
у egorka немає цієї дірки посеред килимка то він і не розуміє про що ми
в мене гумові килимки то нема ніяких дирок
в мене гумові килимки то нема ніяких дирок
У мене теж дірка є, але не витікає нічого. Он в виділених місцях протирається гачками, які є на підлозі, зоб килимок не совався. Мабуть у всіх такі є.