Ситуація: чомусь парився по автора і - і бачу там своє колишнє. Через 10 років вона стала ше більш новою чим була коли її затоталила страхова. Фото техпаспорту не зберіг, як довести "Кібер-інспектору RIA" те що позначка "перевірений вінкод", м'яко кажучі, повна фігня?
Продають мою минулу машину, яка в 2017 році потрапила в ДТП, в якому постріляли подушки, покривило лонжерони, та ще й відмотали 130 тисяч пробігу.
Ситуація: чомусь парився по автора і - і бачу там своє колишнє. Через 10 років вона стала ше більш новою чим була коли її затоталила страхова. Фото техпаспорту не зберіг, як довести "Кібер-інспектору RIA" те що позначка "перевірений вінкод", м'яко кажучі, повна фігня?
А чому фігня? Не той рік виробництва? Чи страхова або СТО повинні були передати інфу по цій машині кудись в бази? Думаю, що "перевірка він-коду" для історії авто в Україні має умовну цінність. Ніхто нікого не зобов'язує передавати кудись повну інфу про авто. А гаражні СТО та машини без страховки - взагалі без шансів. До речі, під об'явою є кніпочка
Знаєте більше про це авто? - Розказати правду
Ну то як в приказці - Краще бути багатим і здоровим чим бідним та хворим
Продають мою минулу машину, яка в 2017 році потрапила в ДТП, в якому постріляли подушки, покривило лонжерони, та ще й відмотали 130 тисяч пробігу.
Та не відмотували там нічого, то мабуть просто друге коло пішло!
Нахера воно тобі треба? Ти ж ії не утилізував,а сам продав,а тепер став переживати за майбутніх власників чи хз що
"Шоб не найобували" нужно сделать как например в Англии - обязательный ежегодный техосмотр, с внесением даты осмотра, пробега, и всех найденных при осмотре косяков - в базу данных, открытую для просмотра всем желающим. И смысл смотреть на одометр при покупке отпадает -просто открывваешь базу вбиваешь номер и видишь всю историю машины. Все уже придумано до нас
"Шоб не найобували" нужно сделать как например в Англии - обязательный ежегодный техосмотр, с внесением даты осмотра, пробега, и всех найденных при осмотре косяков - в базу данных, открытую для просмотра всем желающим. И смысл смотреть на одометр при покупке отпадает -просто открывваешь базу вбиваешь номер и видишь всю историю машины. Все уже придумано до нас
И номера там не меняют - от салона до свалки один номер
И номера там не меняют - от салона до свалки один номер
?
Багато є країн де номера як видали новому так і катається. В деяких навіть є і місяць-рік видачі (або напряму вказаний або по буквах номера закодований).
Страхова компанія продала, на машину каско було.
Страхова компанія продала, на машину каско було.
в мене точно также було. Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила, а через рік пробиваю через е-Водій по віну - оппа, машина "не бита, не крашена", перша(!) реєстрація по реєстрам МВД пару місяців тому, номера, здається на BI починались. Пробіг не вкурсі який був, але так, по базам машина "чистенька". Думаю, у страхових компаній є свої люди (в тому числі і в МВД) які "чистять" машину по базам від ДТП та минулих власників. Отак і купляй б/в машинки
тут ще варіант теоретично можливий - продали документи, а реальне авто з дуже мутною історією...
Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила
Посміхнуло Викупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
Посміхнуло Викупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
Автоуашники не обманщики, выбросил бы, не стал бы чинить и потом продавать, со словами : " был чуть удар, так, косметические подкрасы".
То якісь ваші особисті комплекси. Я би, якби не каско, продав "як є" бо вкладати 5 штук баксів в ремонт машини, ринкова вартість якої на момент ДТП складала 10 я би не став. І гріх на душу, продаючи з обманками замість аірбегів і обклеєною дермантином приборкою.
от хз щоб я робив. Я саме тому і страхую всі свої машини, і всі машини нові з салону купляю, бо якраз через те що б\в машини це лотерея, а знайомих, яким би міг довіряти на сто немає. Мабуть би шукав кому сплавити брухт. Однозначно ремонтом не займався б для себе.
Доказать- ничего не докажешь. Риа не имеет доступ в страховые и тем более в калькуляции ремонта Страхова не выкупает. Грубо говоря отдают перекупам вместо Вас) Пробег тянет с предыдущих объявлений
То якісь ваші особисті комплекси
Якраз саме навпаки Це якась дивна форма меланхолічного опікунства речей яких вже давно немає. Як там моя машина, батарейка в Айфоні який я комусь продав і т.д. Ну і класика після розива відносин, або розлучення. Коли один одного випасають, хто та що десь там написав