Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила
Посміхнуло Викупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
В мене колись бус затоталився. Але там історія з страховою була, вони не хотіли сплачувати ринкову вартість та самі займатися реалізацією залишків, тому оформили інакше - виплатили як відшкодування. Цього вистачило, щоб бус привести у порядок та ще й покращити. Потім користувався сам та продав нормально. Але також розглядав спочатку продаж по запчастинах + техпаспорт, теж непогано виходило, не в металобрухт же здавати.
як довести "Кібер-інспектору RIA" те що позначка "перевірений вінкод", м'яко кажучі, повна фігня?
Так наче ж є у них функціонал для додаткового інформування.
Залишу тут він-код. Гугль знайде та буде показувати цю гілку претенденту на "нового власника" VF7NC5FS9BY565101
А звідки у всіх така впевненість, що претендент це все взагалі зрозуміє, та йому не пофіг? Блещить, заводиться та їде. Ну, іголовне це ціна. Якби всі притенденти були такими, то поняття - перекуп, тоді взагалі не існувало
А я натиснув кнопку і навіть почав спілкування з "інспектором" - авторіа потрібні вагомі докази типу техпаспорту на моє ім'я
Залишу тут він-код. Гугль знайде та буде показувати цю гілку претенденту на "нового власника" VF7NC5FS9BY565101
Там итак машина по фото кривая Дверь пп как от другой вообще и по цвету и размеру Если покупателя не смутит в паре с ер6 то вин он точно не найдет)))
гугль вже видає посилання на цю гілку при запиті по віну. Це потужний удар по перекупам...