Дякую. А якщо по ліквідності дивитись? Що буде легше потім продати Ford Edge 3.5 або Jeep Cherokee 3.2. ?
Дякую. А якщо по ліквідності дивитись? Що буде легше потім продати Ford Edge 3.5 або Jeep Cherokee 3.2. ?
Toyota RAV4 - будет ликвиднее Янки - 1500 %...и не будет с каждым годом и пробегом так сильно терять в цене, как Янки...
Крім того, у чіріка 9ступенева коробка. а це сильно приємніше
Оця 9-и ступка від ZF це найбільший трабл саме черокі. Погугли про неї відгуки власників - просто жах. У мене у трьох колег були різні джипи з цією коробкою і у всіх були постійні проблеми із нею.
Крім того, у чіріка 9ступенева коробка. а це сильно приємніше
Оця 9-и ступка від ZF це найбільший трабл саме черокі. Погугли про неї відгуки власників - просто жах. У мене у трьох колег були різні джипи з цією коробкою і у всіх були постійні проблеми із нею.
у дореста. і в основному через прошивку. я рест пропонував
Toyota RAV4 - будет ликвиднее Янки - 1500 %...и не будет с каждым годом и пробегом так сильно терять в цене, как Янки...
тут вірно. ліквідність значно вища. але і чіркі в еджи довго на висять в продажу при адекватній ціні. до них вже звикли і не бояться. але при покупці при інших рівних равлик буде або старший або дорожчий, відповідно при перепродажі якихось помітних втрат не буде на америкосах
але і чіркі в еджи довго на висять в продажу при адекватній ціні.
розуміння адекватної ціни воно у продавця і покупця різне. я колись мав думку чисто для %беней купити Trailhawk з 3.2 AT, причіп тягати по полю їздити... перехворів, але у ізбранному на ріа лишились закладки, ось передивився - 18-19 рік, як були за 17-20 тисяч дол 3 роки тому, так ціна і не змінилась і автівки не продалися. Одному з них я пропонував 15, але він не схотів, так і продає 3 роки за 17500. Тобто бітки не дешевшають з часом, як усі інші автівки ((
але і чіркі в еджи довго на висять в продажу при адекватній ціні.
розуміння адекватної ціни воно у продавця і покупця різне. я колись мав думку чисто для %беней купити Trailhawk з 3.2 AT, причіп тягати по полю їздити... перехворів, але у ізбранному на ріа лишились закладки, ось передивився - 18-19 рік, як були за 17-20 тисяч дол 3 роки тому, так ціна і не змінилась і автівки не продалися. Одному з них я пропонував 15, але він не схотів, так і продає 3 роки за 17500. Тобто бітки не дешевшають з часом, як усі інші автівки ((
якщо біток легенький (типу бампер/фара), то за 19 рік 3 роки тому (по суті 3-4 річну машину) 17 було і непогано прямо скажимо. Якщо там фаршик був, або безпека луснула по колу, то...він не за які гроші не потрібен ...незалежно від виробника, навіть божественна тойота після стану "фарш" позбавлюється цього статусу
якщо біток легенький (типу бампер/фара), то за 19 рік 3 роки тому (по суті 3-4 річну машину) 17 було і непогано прямо скажимо. Якщо там фаршик був, або безпека луснула по колу, то...він не за які гроші не потрібен
по бідфаксу там був удар сзаду зліва, вантажівка вїхала в стояче авто по лєгєндє, переварювали задню чверть з донора + ляда та скло, безпека ціла ніби лишилась. Тобто відносно непогано, по роздруківкам развалу все в зеленій зоні. Але, оця мантра, я стільки в нех вклав, я шо в мінус буду продавати... От і продає до сих пір.
якщо біток легенький (типу бампер/фара), то за 19 рік 3 роки тому (по суті 3-4 річну машину) 17 було і непогано прямо скажимо. Якщо там фаршик був, або безпека луснула по колу, то...він не за які гроші не потрібен ...незалежно від виробника, навіть божественна тойота після стану "фарш" позбавлюється цього статусу
Тойота с ее, как принято считать на АВТО ЮА, унылым салоном, не особо завися от пробега, с определенного возраста определяется по цене продажи довольно просто - какого года авто, столько оно и стоит в тысячах у.е. плюс минус тысяча - пара тысяч тех же у.е. т.е. если у вас Камри 2012 г.в., то она и стоит примерно 12 тыс. долларов...РАВ 4 2010 г.в. продавала знакомая - легко с проблемным передним бампером и нюансами по крылу и подвеске после небольшого ДТП купили за неделю за 12 тыс. долларов в прошлом году...выставляла за 14 тыс у.е.
Не знаю як там Edge, володію Jeep Cherokee 3.2. На теплообмінник вже попав. Але то таке, хоча цікава ситуація, виробник знає про проблему з далеких років і нічого крім проблемних пластикових не пропонує. Сама машина. Не раджу. Не рулиться, не гальмує. Єдине що гарно - розганяється. Таке враження що ця машина створена для 2.4, там би все це було збалансовано. А тут під капотом всунули купу дурі, з якою всі системи машини не можуть впоратися нормально Буду всякі навіть небезпечні ситуації коли тапка в пол трохи крутнув більше руля і ледь зловити встиг щоб попереком не поставило. Ну і маленька всередині нічого в неї не влазить після Санта фе 2009
Слухайте, ну теж саме написав би про свого Джорні 3.6, яким колись володів. Потужність є, а все інше атас - не розрахований він на таку потужність і вагу. А з Дюранго все інакше, все органічно.
Тому + за гранд черокі, нехай і трохи старшого. Про едж не знаю, але якщо під газ, то без гідріків я б не брав.
А якщо порівняти повний привід Cherokee - Active Drive I та повний привід Форда 2018 року - Інтелектуальний повний привід (AWD) Який надійніший?
Ви ціни на паливо бачили? Думаю, тему треба закривати.
Обидві машини — це прості тележки з поперечним мотором. І там, і там це кутова роздатка, віскомуфта, які надійністю ніколи не відрізнялися.
Ви ціни на паливо бачили? Думаю, тему треба закривати.
Обидві машини — це прості тележки з поперечним мотором. І там, і там це кутова роздатка, віскомуфта, які надійністю ніколи не відрізнялися.
какие машины на фоне последних событий и коллизий со стоимостью топлива актуальны к рассмотрению для покупки???!!! Понятно, что америкосы - "мимо кассы"...
какие машины на фоне последних событий и коллизий со стоимостью топлива актуальны к рассмотрению для покупки???!!! Понятно, что америкосы - "мимо кассы"...
Якщо вартість палива впливає на думки їхати чи не їхати, то треба переходити на велік чи публічний транспорт, а машина нехай стоїть на випадок потреби в дальній поїздці.
На веліку ще й прикольніше і корисніше, ніж на авто.
Якщо вартість палива впливає на думки їхати чи не їхати, то треба переходити на велік чи публічний транспорт, а машина нехай стоїть на випадок потреби в дальній поїздці.
МУДРО!!! +1500 осталось найти велик, чтобы выдержал....
а тут пропонують закрити велодоріжки. а воно он як повернулося.