Вітаю, громада! Стою перед вибором обидва з 8 ст. айсіном та 1400 турбо. Октавія (4 роки гарантії) Карог 2 роки гарантії. Октавія трохи дорожча десь на 75000 грн.Місця в салоні майже однаково. Багажник у Октавії більше десь на 90 літрів. Як на вашу думку яка з моделей має перевагу?
Вітаю, громада! Стою перед вибором обидва з 8 ст. айсіном та 1400 турбо. Октавія (4 роки гарантії) Карог 2 роки гарантії. Октавія трохи дорожча десь на 75000 грн.Місця в салоні майже однаково. Багажник у Октавії більше десь на 90 літрів. Як на вашу думку яка з моделей має перевагу?
Я за Карок проголосую, бо із погляду на умови пересування цієї зими, я тільки за кросовер, бажано 4х4
Я за Škoda Karoq
2,0 TDI 7-ст. авт. 4x4
Я за Škoda Karoq
2,0 TDI 7-ст. авт. 4x4
Був субару форестер у мене. За три роки жодного разу 4х4 не було нагоди перевірити. Такі зими бувають раз на 4-5 років.
Я за Škoda Karoq
2,0 TDI 7-ст. авт. 4x4
Був субару форестер у мене. За три роки жодного разу 4х4 не було нагоди перевірити. Такі зими бувають раз на 4-5 років.
та то перше що попалося , а так в мене теж ніколи не було повного привода і нічого якось обходжусь без нього, але може комусь це головне повний привід, може людина буде їздити де він потрібен , а так я за дизель а не бензин 1,4 2.0 тді це а що у субару не постійний повний привід?
а що у субару не постійний повний привід?
Вже давно звичайна муфта, нічого особливого.
тільки 60/40 завжди і не перегрівається на відміну від однокласників
у Вага мабуть халдекс теж так працює 60/40
Учитывая спор в теме про мазду думаю надо смотреть РАВ 4 новый кузов, ну или кемри.
Немає там ні «завжди», ні принципових «відмінностей» від однокласників. Звичайна багатодискова муфта.
В цих двигунах 1400 см., є проблема з масложором?
Думав над октавією для себе. Відлякує глючність електроніки. Маса скарг на різноманітні дрібні й е дуже проблеми. Як софт, так і залізо іноді буває.
В цілому наче й норм тачка, симпатична, достатньо простора, габажник як завжди у октави. 1.4 їздить норм, скарг на нього немає зараз, та й мотор розповсюджений.
Загалом, для себе обрав би карок, бо стара платформа, нема таких глюків софта, машина компактніша ззовні. Теж колись його розглядав для себе, але тоді обрав sx4 через наявність повного привода.
В дещо іншому виборі, як у десь сусідній темі - "кросовер за міліон", взяв карока місяць тому. Октавія красива, але якось уже звик до кросоверної посадки. В усьому цьому зимовому апокаліпсисі по Києву ок, звісно на новій зимовій гумі.
В цих двигунах 1400 см., є проблема з масложором?
На роботі корп Октавія 1.4 тсі на дсг. Начальник транспортного цеха дуже хвалив, під 200к на ній, мотор безпроблемний, коробка під заміну ясношо.
Кароки для нас ідуть з 8 ступкою айсіном. Може і октавії теж. В Європах да, дсг.
Кароки для нас ідуть з 8 ступкою айсіном.
Я знаю, чекаю на свій:)) Октави вже теж, наскільки я знаю. Робоча стара просто.
вибір між бобіком і легендою - що тут ще думати?
Кароки для нас ідуть з 8 ступкою айсіном. Може і октавії теж. В Європах да, дсг.
А7 з дсг, А8 уже з айсіном. А 1.4 в Європі лише на гібридах. Решта двигунів у нас оснащені дсг. Був ще 1.6 у дорестайлі А8 із 6-ступеневим гідрачем
Зараз октава є з повним приводом і 2.0 на 204 сили, але там, напевно, від 1,5 може бути ціна….
Ще з витратою палива не дуже зрозуміло на карок. Одні кажуть місто 10 інші 8. Звісно хто як їде. Ось на vw ti roc питав у людини він каже зараз по місту по бортовому комп 7.8 максимум