Ще з витратою палива не дуже зрозуміло на карок. Одні кажуть місто 10 інші 8. Звісно хто як їде. Ось на vw ti roc питав у людини він каже зараз по місту по бортовому комп 7.8 максимум
От дивлюсь свій додаток - за останній місяць 7,5 на 100. Місто+передмістя. В мертві затори не лізу.
Ще з витратою палива не дуже зрозуміло на карок. Одні кажуть місто 10 інші 8. Звісно хто як їде. Ось на vw ti roc питав у людини він каже зараз по місту по бортовому комп 7.8 максимум
а дизеля боїшся?
От дивлюсь свій додаток - за останній місяць 7,5 на 100. Місто+передмістя. В мертві затори не лізу.
Це додаток шкода конект?
Дизель більш для траси а я в основному по місту в інколи між містами. У мене пробіг річний 10.000-12.000 км.
Дизель більш для траси а я в основному по місту в інколи між містами. У мене пробіг річний 10.000-12.000 км.
в мене теж зараз мінімальний пробіг і нічого все ок, це ж сучасний дизель вже а не 1,9 та 2,4 що були давно на течиках, ну і повинні електро тенти вже стояти що б дуже швидко було тепло в салоні
в мене теж зараз мінімальний пробіг і нічого все ок, це ж сучасний дизель вже а не 1,9 та 2,4 що були давно на течиках, ну і повинні електро тенти вже стояти що б дуже швидко було тепло в салоні
Дизельний карок дорожче тисяч на 8 доларів….
На малі пробіги нафіг той дизель. Інколи доводиться кататись зайві хвилин десять, щоб прогріти до робочої температури, бо інакше можна тижнями їздити, а олива вище 50 град не прогріється. Треба видумувати куди тобі треба, щоб сажовий зробив регенерацію.
Дизельний карок дорожче тисяч на 8 доларів….
ого, як що дорожче то мабуть краще
На малі пробіги нафіг той дизель. Інколи доводиться кататись зайві хвилин десять, щоб прогріти до робочої температури, бо інакше можна тижнями їздити, а олива вище 50 град не прогріється. Треба видумувати куди тобі треба, щоб сажовий зробив регенерацію.
в мене дизель 11 року 2,0 тді, прогрівається швидко так як є вебасто , зараз думаю в нових сучасних дизелях проблем з прогрівом не повинно бути але як пишуть що дорожче на 8 тис і пробігі малі то тоді мабуть бензин, в мене зараз теж малі пробігі але я все рівно не хочу бензин а газ тим паче, дизель мене влаштовує на всі 💯
в мене дизель 11 року 2,0 тді, прогрівається швидко так як є вебасто , зараз думаю в нових сучасних дизелях проблем з прогрівом не повинно бути але як пишуть що дорожче на 8 тис і пробігі малі то тоді мабуть бензин, в мене зараз теж малі пробігі але я все рівно не хочу бензин а газ тим паче, дизель мене влаштовує на всі 💯
Можлив в цих роках простіше. Але зі свіжих - це вже не придатні для користування в місті. Діапазон між регенераціями - 200-300 км. Як ловити ці моменти?
проблема сучасних дизелів у місті це регенерація. не любить сажовик міського режиму ізди. не прогріваеться достатньо. йому подавай трасу, оберти від 1800.
Ось на vw ti roc питав у людини він каже зараз по місту по бортовому комп 7.8 максимум
Цікаво де він їздить і що він розуміє під "зараз". Подивився свою статистику, найкраща поїздка - 7 літрів, Позняки-Оболонь 19км в суботу, але це умовне "місто" (Бажана та Набережні), щоправда що на фініші тягнулися в заторі хвилин 5. Але середня статистика за 2.5 місяці та 2000+ км значного гірша - 10 літрів, у дружини багато коротких поїздок до 6 км.
Там не стільки про тепло, скільки про те, що дуже страждає екологія, тобто сажовий фільтр, постійні регенерації через які збільшена витрата пального і тд. Для коротких пробігів дизель точно ні.
Заради справедливості, до дизеля безальтернативно додається повний привід, але… 40+ к то вже інша цінова ліга, на мою думку.
Заради справедливості, до дизеля безальтернативно додається повний привід, але… 40+ к то вже інша цінова ліга, на мою думку.
+ повний привід + незалежна задня підвіска + додаткова потужність на крейсерських швидкостях - додаткові 200 кг ваги - додаткові 8.5 тис. дол - головняк з сажовиком і регенрацією Тобто як трасохід теоретично норм, але з іншого боку для чого трасоходу додаткові 200 кг і повний привід. Тому виходить, що саме для Карока дизель дуже на любителя...
Тим більше двигуном 1.4 народ здебільшого задоволений, навіть на форумі, навіть на кароках. Тому для себе я б брав бензин. А уже октаха чи карок…. Я вже писав за це вище.)
Тим більше двигуном 1.4 народ здебільшого задоволений, навіть на форумі, навіть на кароках. Тому для себе я б брав бензин. А уже октаха чи карок…. Я вже писав за це вище.)
такое. я от него ожидал намного больше, скажем так
попадался отзыв, про текущую октаву с 1,4 и автоматом, чел ездил в Карпаты летом, 4 человека, полный багажник, кондиционер, говорит, что периодически возникало желание выйти и толкать ее, особенно на обгонах, ну и расход что то под 9 вышел там.
попадался отзыв, про текущую октаву с 1,4 и автоматом, чел ездил в Карпаты летом, 4 человека, полный багажник, кондиционер, говорит, что периодически возникало желание выйти и толкать ее, особенно на обгонах, ну и расход что то под 9 вышел там.
Ну бо як не крути - це ще все таки машина, а не гаджет. І варто почитати інструкцію, а в інструкції пише:
Тому якщо і не їхала і розхід 9л, то в цій ситуації точно прокладка вже була "втомлена"... Це я говорю як людина яка їздила на подібній машині з подібним завантаженням в подібних умовах, але на 40 к.с. меншою потужністю...
4 людини не треба, достатньо 2, але з багажом. Важко йому на підйомах дуже. Не штовхати, звісно, але помирає помітно. Це двигун для міста, не треба вимагати багато.