Оце юкей красень, і ще ж написав на ноліку, при купівлі, з інтонацією:- Навіщо все це, я ж для себе беру!))) так чоловіки не роблять... Хочеш перепродати-мовчки придбав, коли встиг, і на олх... Ще ж розуму вистачило на паралельному форумі виставити в 5 разів дорожче, ганьба просто
Не прокатило ))) А так ему хотелось. ))
Не прокатило ))) А так ему хотелось. ))
Якщо це оригинал, то норм ціна. І взагалі, де ви бачили ціну на справжнє Лего без ноліка?
А на ноліку написав Беру для особистого колекціонування.
Пішло гімно по трубах!!! Людина на 0day продавала два набори LEGO BMW та Yamaha, як потім виявилось (оригінал, в коробці на фото могло бути і кітайська підробка) він хотів продати одразу два в одні руки! Я є прихильником та власником BMW, я був перший хто поставив резерв і забронював за собою, тому хотів собі взяти саме комплект BMW для особистого користування! Іньші порядні в лайках форумчані почали перебивати звищеням ціни, але домовленість вже була! Продавець з 0day ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА!!!! Другий хотів подарувати комусь із друзів на ДР чи продати, коли подивився реальну вартість наборів (оригінал) збільшились очі! Вирішив виставити один комплект як і хотів на продаж, нижче ринкової вартості. Тещо хтось не встиг купити по супер низький ціні і кого давить ЖАБА, це факт!!!! Виставив тут як це профільний форум, може хтось фанатіє. Може годі ображати людей?!?! Я на цьому форумі і на 0day більше 10 років, жодного разу до мене як до продавця, покупця, форумчанина не було претензій!!!
Може воно і так, як ви описали, але ж ситуація виглядає трохи по іншому, погодьтесь? Купили для колекціонування, а перепродаєте в 5 разів дорожче.треба визнавати свої помилки, а не ріденько писати виправдання
No comments. По темі - пропоную 2к
Закрийте будь ласка цю тему! Немає бажання, взагалі щось доказувати і пояснювати!
але вартувало один раз ту нещасну козу....(с) анекдот