Я дивлюся серіал Терапія - Shrinking, Apple TV, всі діла. І в одному епізоді дверні зазори Тесли так очі ріжуть. Бо реально криві, та виступають. Чи це для Тесли норм?
Я дивлюся серіал Терапія - Shrinking, Apple TV, всі діла. І в одному епізоді дверні зазори Тесли так очі ріжуть. Бо реально криві, та виступають. Чи це для Тесли норм?
Якщо ти бачиш тесту з "зазорами", так це точно 100% не биток.
А якщо все рівненько, то це точно біточок, і наші майстри все відрегулювали.
А ти в салоні сидів? Як тобі якість салону?
х.з. що ти написав Я тебе не зрозумів, але думаю що ти помиляєшся
Задницю не зміг з першого разу примостити. В японців вилітаєш ногами вперед, в тут першим зад треба садити. Ну і салон малий як для габаритів машини, а екран це щось Model S 2014
о, це майже як про смак устриць по фотографіям
На фото Тесла Х, до речі
о, це майже як про смак устриць по фотографіям
Фіга як воно насправді. Криві зазори для тесловодів виявляється норм
х.з. що ти написав Я тебе не зрозумів, але думаю що ти помиляєшся
Ось
Та нунах таке. Ціну Маск теж поспіхом ставив?
Та нунах таке. Ціну Маск теж поспіхом ставив?
З ціною булу все ок, там були субсидії від держави до 7500 у.о , але поки Трамп не втрутився. V8 повертаэться
Відверто кажучи, про зазори Тесли, та що це вважається нормою я не знав. Для мене це і було дивно, і якщо все так, то тоді норм. Тому я ще більше не розумію чому всі пруться від цієїї Тесли
Похоже v8не вернуться, танкеры в персидский заблокированы. А про тесла, сколько можно щурить глаза на те зазоры, тем более вживую не так все плохо, вон у мерсов с салона кривая строчка на сидушках, тоже можно щурить))
Відверто кажучи, про зазори Тесли, та що це вважається нормою я не знав. Для мене це і було дивно, і якщо все так, то тоді норм. Тому я ще більше не розумію чому всі пруться від цієїї Тесли
А що в зазорах щастя ? Ну є таке, але на швидкість не впливає, вода не капає. Це в нас всі паряться тими зазорами, там ніхто на це не звертає увагу.
А що в зазорах щастя ? Ну є таке, але на швидкість не впливає, вода не капає. Це в нас всі паряться тими зазорами, там ніхто на це не звертає увагу.
це ознака культури виробництва і бачити таке в тачці за 100куо, якось не тойво.
це ознака культури виробництва і бачити таке в тачці за 100куо, якось не тойво.
Ото ж і воно, виробники даже "імениті" привчили покупців до таких норм. І ніхто жодну теслу не повернув з формулюванням "криві зазори"
Це в нас всі паряться тими зазорами, там ніхто на це не звертає увагу.
Дивний ви, це перше на що наш мозок звертає увагу. Симетрія, плавні лінії і все інше. Якщо для вас на це пофіг, то тут вже х.з. До того ж, при сучасних технологіях це виявилося такою проблемою, що для всіх це вже стало нормою.
І ніхто жодну теслу не повернув з формулюванням "криві зазори"