Tesla Model S 75D, 2017 рік, батарея 75 kWh, повний привід, без пневми, автопілот 2.0, Tegra, панорама без люка.
Куплена майже цілою. Коли приїхала, була на ходу, навіть із залишком заряду — сама з’їхала з автовоза.
На сьогодні замінили дзеркало. Ще є косметичні недоліки по кузову, тому поки вони не виправлені, вартість для Autoua — мінус 500 у.о. від ціни на Auto.ria, або мінус 200 у.о. і виправляємо недоліки.
Пробег под 3 сотни Или это только обкатка? На заднем крыле примято справа?
Пробег под 3 сотни Или это только обкатка?
Обкатка чи ні - я не знаю, який є. Я його не намотував:)
На заднем крыле примято справа?
Так, знизу біля порогу. Та на передньому.
Ого. Белая и красная,самые красивые цвета. Белая,особенно на этих фото и на фоне серости вокруг,выглядит просто роскошно.
Доречі,ви як людина яка знає і займається теслами,не підскажете не распіарений сервіс/майстра по кузовщині ,треба замінити заднє крило в S.
Ого. Белая и красная,самые красивые цвета. Белая,особенно на этих фото и на фоне серости вокруг,выглядит просто роскошно.
Спасибо. Как продавец, я, наверное, не должен это говорить, но белый цвет на авто я не люблю. Но тут, как говорится, на любителя
Лично я фанат красной, хоть эта и свежее, и "продвинутей".
СТО по кузовщині - скинув тел. в особисте, вони не тільки теслами займаються, але тесл в них багато. Наче не піарені, в них навіть вивески немає:)
СТО по кузовщині - скинув тел. в особисте, вони не тільки теслами займаються, але тесл в них багато. Наче не піарені, в них навіть вивески немає:)
можна і мені
Відправив.
білий досить цікавий колір. тесла в ньому виглядає гарно. на мотоцикл міняєтеся?
білий досить цікавий колір. тесла в ньому виглядає гарно. на мотоцикл міняєтеся?
Дякую. Якось зараз в черговому межмотоциклетному (сподіваюсь) віці:)
Дивно що пише оновлено до 2 березня, а прошивка 2025.38 Сертифікати живі ?
Вона же на 2025.38 якось оновилась, і у додатку є. Скоріш за все оновлення завантажила та не встановила - вона в цьому році тільки раз виїжджала вчора фоткатись. Що цікавіше - на неї схоже навігацію з картами України закинули (EU-2019), хоча зазвичай треба з бубном бігати.
Завтра буде писати оновлено до 3 березня,післязавтра-оновлено до 4 березня і тд,це не залежить від дати останнього оновлення. Так як в цій авто тегра,то оновлення приходять не часто,і машина з оновленням за 25 рік не може бути без сертифіката,це оновлення повинно бути 23 чи на край початку 24 року….
Завтра буде писати оновлено до 3 березня,післязавтра-оновлено до 4 березня і тд,це не залежить від дати останнього оновлення. Так як в цій авто тегра,то оновлення приходять не часто,і машина з оновленням за 25 рік не може бути без сертифіката,це оновлення повинно бути 23 чи на край початку 24 року….
То скоріш за все косяк перекладу, малося на увазі "На 2 марта 11:36 ваше ПО обновлено". Тобто на момент останнього під'єднання до серверу. Завтра подивлюсь як то виглядає английскою.
хоча зазвичай треба з бубном бігати.
ничего там не надо. сами прилетели. я через приложение просил официалов в Прибалтике. они кинули на машину карты 19 года. новее нету. хотя многие плюются на них.
Завтра подивлюсь як то виглядає английскою.
а какая разница как это звучит по-английски? если машина хоть раз у вас обновлялась, значит сертификаты живые. вы же сами утверждаете что карты прилетели, то и следующее обновление сама закачает. со временем. вы же ей интернет с телефона раздаете)))) или модем поставили новый с симкой? я сомневаюсь. машина же на продажу покупалась. значит вложения стремятся к 0.
хоча зазвичай треба з бубном бігати.
ничего там не надо. сами прилетели. я через приложение просил официалов в Прибалтике. они кинули на машину карты 19 года. новее нету. хотя многие плюются на них.
Ну так просил же А здесь все тоже самое,только вместе бесполезных карт 25 года,дали актуальную навигацию 19 года. А раньше за это даже деньги платили
Завтра буде писати оновлено до 3 березня,післязавтра-оновлено до 4 березня і тд,це не залежить від дати останнього оновлення.
именно так и есть
То скоріш за все косяк перекладу, малося на увазі "На 2 марта 11:36 ваше ПО обновлено". Тобто на момент останнього під'єднання до серверу. Завтра подивлюсь як то виглядає английскою.
Просто після 2025.38 було багато оновлень на інтел. Виходить просто на тегру інші оновлення і їх мало.
Ну так просил же
если бы знал что сами прилетят не просил бы))) но на счет их необходимости и актуальности можно подискутировать.
Ну так просил же
если бы знал что сами прилетят не просил бы))) но на счет их необходимости и актуальности можно подискутировать.
Так, на Х я просив, через декілька днів документи відсилав - це і назвав танці з бубнами. Цю просто в додаток додав. Относительно необходимости и актуальности вопрос риторически. Не понимаю почему просто гууглмапс нельзя было всунуть, на оборот сделали так что через браузер нормально пользоваться нельзя.