ГТ - просто "маст хев" в рамках швидкого міського пересування. Всі супер комфортні авто просто нервово курять в стороні
Аха, особливо влітку))) особливо на ділові зустрічі)))
Проїхався в маршрутці до офісу партнерів - зачекайте півгодинки, де тут у вас душ)))
До чого тут маршрутки - всі маршрутки геть зі столиці - тіко комфортабельні автобуси, трамваї та метро
А метро в прайм-тайм не як оселедці в бочці)) аха)))
Хоча мей бі... в останнє регулярно на метро їздив ранок/вечір 25 років тому... Тоді і місто було менше, і народу було менше, і метро здається ходило частіше))) Але вже тоді на Героїв Дніпра завантажувалось, на Мінській допаковувалось, на Оболоні втіскувалось, а на Почайній (тоді ще Петрівці) - вклинювалось з розбігу та ще й вчавлювалось тими, хто не вліз))) Може зараз воно якось інакше, і комфорт з вітерцем... Але чогось є сумніви щодо цього))
і судячи з хмар учбових авто на вулицях, тенденція не в сторону ГТ. ну ніяк добрі звірятка-урбанятка не можуть вмовити пересісти з клятої персональної шкарабанки в автобус.
Так ці кляті урбанізди лише гасла викидають. Що зроблене щоб кияни користувалися ГТ і менше катали на авто? Хтось аналізував наявні маршрути і їх відповідність пасажиропотокам? Чи хтось робив нормальний графік ГТ. От наприклад повз мій будинок і повз роботу проходить маршрут автобусу №62. Їх коли два на маршруті, а буває що і один. Інтервал руху відповідно від 44 до 70 з чимось хвилин. Отже що є це маршрут, що немає - все одно. Розраховувати на нього мало хто буде. Я то можу і пішки пройтися - хвили 35 мені йти, але кому трохи далі то вже авто стає безальтернативним.
от би пальне коштувало по 120грн за літр, тоді відсіялось би відсотків з 40 автомобілістів
от би пальне коштувало по 120грн за літр, тоді відсіялось би відсотків з 40 автомобілістів
все відібрати та поділити...
останнім часом, коли потрібно їхати в центр(де немає розуміння по парковці авто), то користуюсь або метро або таксі норм службами, які мають можливість їздити полосами транспорта. це банально швидше та зручніше, ніж своїм авто, яке потім треба десь запаркувати і не факт, що це виходить швидко та поруч. по грошам таксі звісно не вигідніше, але якщо це не якийсь погодний апокалипсис, то точно зручніше.
все відібрати та поділити...
Точняк))) Во первых сильно подорожает топливо ввиду сильного подорожание его доставки 2 поднимутся прилично ценник но все что перевозится 3 начнут активно печатать грошики и поднимать судорожно пенсии, за которые будут скупаться доляры, декларацию на которые сейчас согласовывают в Будапеште Странные мечты....)))
Якщо немає куди дівати час, то можна і ГТ користуватись в Києві. Дружина нещодавно вмовила - пішли на 23-й автобус, він по розкладу ходить, сіли і вийшли, зручно. Якщо коротно - автобус не прийшов взагалі, хоча по трекінгу імені кличка він наче був ))). А взагалі, добре що служби таксі розвинуті і недорого
От точно пригадую 2016 рік, тоді пальне було по 18 чи 20 грн і от десь тут на автоуа вичитав думку - ну от буде пальне по 50 і будуть порожні вулиці. Ну воно вже по 70 і чого всі не щезли з доріг, а ще більше повилізали?
Розраховувати на нього мало хто буде.
Комунятка-урбанятка вважають такі думки непрогресивними, непатріотичними і власницько-гедоністичними! Справжній Киянин здатний чекати автобус стільки скільки потрібно! А може ви ще проти надземних переходів кожні 50 метрів?!
Якщо коротно - автобус не прийшов взагалі, хоча по трекінгу імені кличка він наче був
З трекінгом є проблеми під час повітряної тривоги або GPS спуфінгу (який відбувається далеко не тільки під час тривоги). Регулярно користуюся 22,91-м автобусами ранком в годину пік, ввечері значно пізніше. Комфорт достатній, автобусів після повернення електротранспорту на маршруті достатньо щоб не чекати довше 15 хвилин, ввечері це ще й значно швидше ніж власною машиною. Щоправда кілька разів їздив біля 18:00, дуже не сподобалося, хоч я і народився в Шпротландії. Машиною в цей час я б взагалі не доїхав.
прикольна функція показувати громадський транспорт де він їде. можна вийти за пару хвилин до автобуса. довгий час працював в жопних місцях і там не було проблем з паркуванням. а як ближче до центру - то капець. як був молодший - то ліз в любу щілину. зараз мені лінь.
якщо що - я не пропогандую повну заміну власного автонтраспорту. я петролхед. але іноді можу зробити вигляд що ні))
Ще по вечорах буває автобус чи трамвай іде додепа, але ж цього в жпс не видно. Був - і пропав з радарів.