Не знаю, що там за комплектація, але вже сама її назва pure говорить сама за себе)
чекаємо 0,9Т empty зі слоганом "wv порожняк не гонить"
Там вже є таке - поло на літровому на 80 лс на мкпп) 16 сек до ста)
з таким двигуном має в подарунок йти сертифікат на курси по обгону довгих "хвостів" на однополосках при жвавому зустрічному трафіку...я знаю про що кажу, в мене був на початку водійської практики москаль 2141 де при 1,3 тони 72 к.с. ...заявлено
з таким двигуном має в подарунок йти сертифікат на курси по обгону довгих "хвостів" на однополосках при жвавому зустрічному трафіку...я знаю про що кажу, в мене був на початку водійської практики москаль 2141 де при 1,3 тони 72 к.с. ...заявлено
Дай обійму! Був Passat B3 на дефорсованому RP (ААМ) Біль і страждання на трасі
З Т-роком буде явно спокійніше... Гільзований 1,4, 8-ступеневий Aisin, класична ергономіка і навіть повноцінні рейлінги. Шо тут думати)) Камрад ж недавно тут купив. То настільки задоволений, що вже навіть на форумі перестав писати))
а шо, таки т-рок стоит в Украине, как пежо 2008? в Испании сильно дороже, почти как форментор. но форментор сильно лучше, почти как тигуан, а тигуан совсем хороший, но если качественно напаковать - то будет уже ауди а4 по деньгам, и так - бесконэчно
а чому купру форментор ніхто не згадав?
Згадували. казали дорого.
а шо, таки т-рок стоит в Украине, как пежо 2008?
Якщо брати максимальну комплектацію акційного пежо з гібридом, ціна буде приблизно однакова з найдешевшим доступним акційним T-Roc 2025.
якщо не дивитись на VZ то начебто не дорожче Т рок
Найдешевший доступний зараз Formentor (2.0TDI 7DSG) на 0.5лям тобто на третину дорожчий за найдорожчого T-Roc.
Найдешевший доступний зараз Formentor (2.0TDI 7DSG) на 0.5лям тобто на третину дорожчий за найдорожчого T-Roc.
на смак та колір всі фломастери різні...але ж він, курва, красивіший
а чому купру форментор ніхто не згадав?
Це був єдиний допис від жінки Т-рок або купра. Це ж жіночці авто шукають
Фокус з Пежо 2008 змістився на Т-рок. Поки що він в фаворитах. Шкода, що час цього кузова минає. Яріс як запасний варіант. Форментор був би цікавим, але тут класична проблема при виборі авто: якщо до Т-рока трохи докласти грошей, то можна купити... Форментор, до Форментора докласти, то можна вже брати Вольво ХС40, а ще додати, то можна розглядати Лексус НХ і так до безкінченності
Фокус з Пежо 2008 змістився на Т-рок. Поки що він в фаворитах. Шкода, що час цього кузова минає. Яріс як запасний варіант. Форментор був би цікавим, але тут класична проблема при виборі авто: якщо до Т-рока трохи докласти грошей, то можна купити... Форментор, до Форментора докласти, то можна вже брати Вольво ХС40, а ще додати, то можна розглядати Лексус НХ і так до безкінченності
Коли я ще свою хонду обирала, теж дивилася на пежо. Так мій автомайстер сказав: купиш француза - забудь про мене. Коли я обирала сеат, через брак коштів знову виникла ідея про пежо. В той раз колишній власник пежо 2008 рвав на собі залишки волосся і просив не купувати. Хоча зовнішньо мені вона нічо така. Але де я, а де проблемна машина
тут ще фактор, що самий дешевий Форментор, це наразі дизель, на передньому приводі. Для міської експлуатації, з короткими поїздками, дизель - не найкраща ідея. А 190-сильний бензин в рестайлі не привезли наче.
Фокус з Пежо 2008 змістився на Т-рок. Поки що він в фаворитах.
оце вже краще, ніж оті всі турбо-педро-робот 3 горшка.
заїдте все таки до субару, от просто раджу, покатайте кросстрек. Бажано відразу після фолькса - вони там поруч, порше захід і віді кільцева.
Фокус з Пежо 2008 змістився на Т-рок. Поки що він в фаворитах.
оце вже краще, ніж оті всі турбо-педро-робот 3 горшка.
заїдте все таки до субару, от просто раджу, покатайте кросстрек. Бажано відразу після фолькса - вони там поруч, порше захід і віді кільцева.
якщо вже т-рок подобається то він принаймні буде динамічнішим та економічнішим в субару досить архаїчний салон, але він дійсно буде набагато зручніше за т-рок (ну і матеріали кращі, їх подача від субару то вже інше питання ), чи переконає це дівчину? не впевнений ще в кростреку нема багажника але він для молоді й не дуже потрібен
З Т-роком буде явно спокійніше... Гільзований 1,4, 8-ступеневий Aisin, класична ергономіка і навіть повноцінні рейлінги. Шо тут думати)) Камрад ж недавно тут купив. То настільки задоволений, що вже навіть на форумі перестав писати))
а что хорошего и надежного в гильзованном двигателе???!!! легкосплавный блок с металлическими гильзами??? на высоконагруженном под 150 л.с. турбо - двигателе???!!! Да...прокладка блока - расходник...играть будет именно постель блока...да...надежно!!! До 150 тыс, примерно или первого перегрева... это 1,4 турбо, который термостат выплевывает на 20-30 тыс. пробега??? там вроде термостат и помпа в одном пластиковом корпусе??? если - ДА, то это очередная победа ВАГена!!!!
на высоконагруженном под 150 л.с. турбо - двигателе???!!!
Ніколи б не здогадався, що 1.4 на 150 коней - то високонавантажений двигун.
а что хорошего и надежного в гильзованном двигателе???!!! легкосплавный блок с металлическими гильзами??? на высоконагруженном под 150 л.с. турбо - двигателе???!!! Да...прокладка блока - расходник...играть будет именно постель блока...да...надежно!!! До 150 тыс, примерно или первого перегрева... это 1,4 турбо, который термостат выплевывает на 20-30 тыс. пробега??? там вроде термостат и помпа в одном пластиковом корпусе??? если - ДА, то это очередная победа ВАГена!!!!
Я далекий від моторобудування. Бачу ви трохи більше в темі. Як простий диванний інтернет-експерт завжди думав, що 1,4 TSI - перевірений безпроблемний двигун. Крім того в нас є службова Октавія. Перша поломка саме по двигуну - 300+ тис. - прогорів клапан. Машина за 13 років бачила 10+ водіїв, з яких 9-и було на неї на...ти... Ну але це можливо виключення. Ви реально маєте історії поломок 1,4 ТСІ на 20-30 тис., чи це чисто щоб схилити ТС до 3-циліндрового 1,2, але з кращою конструкцією - без гільз, з напиленням?
в субару досить архаїчний салон, але він дійсно буде набагато зручніше за т-рок (ну і матеріали кращі, їх подача від субару то вже інше питання ), чи переконає це дівчину?
нехай спробує, відчує на собі, віді пропонує також, окрім стандартних10 хвилин по дорозі, поїхати під ЖПП на недобудовану розв'язку - там нема офроуду, але доволі погана дорога, на якій можна вічути, як працює ходовка. Як на мене - це важливо.
Ще - коли ми тестили т-рок, я сидів позаду, скажу так - шумоизоляція позаду відсутня повністю, усю дорогу через багажник чутно + вже нове авто щось позаду противно тарабанило.
нехай спробує, відчує на собі, віді пропонує також, окрім стандартних10 хвилин по дорозі, поїхати під ЖПП на недобудовану розв'язку - там нема офроуду, але доволі погана дорога, на якій можна вічути, як працює ходовка. Як на мене - це важливо.
От ви справді не відчуваєте, чому продажі Crosstrek - одиничні?