Колеги, новий претендент: Jeep Compass Altitude 1.5 e-Hybrid DCT (130 к.с.) 7-ступ АКПП. Зараз новий 2024р пропонується за 32 тис. Які думки?
Якщо бюджет вже дійшов до 1,4 млн, то обов'язково гляньте ще Honda ZR-V. Там теж є неприємні моменти (2023 рік і вир-во Китай), але машина практично іншого класу вже буде...
А що там з корозостійкістю у китайських Хонд? Якщо кузова такі ж як на, наприклад eNS1, то ну його ту Хонду.
А що там з корозостійкістю у китайських Хонд? Якщо кузова такі ж як на, наприклад eNS1, то ну його ту Хонду.
Питання слушне і відкрите... Ну але ZR-V - це типу повноцінна Хонда, яку роблять для Європейського ринку, а оці сірі електрокари - це щось трохи інше ніби. Наскільки знаю - виключно для внутрішньокитайського споживання (ну і українського ясне діло)) Хоча знову-таки Civic виробляють на інших заводах не в Китаї...
Та чому міфів. Те, що між мотором і колесами у випадку варіатора немає звязку через шестірню - це не міф, а факт і те, що багатьом водіям це не подобається - це теж факт... Якби класичні автомати їздили постійно в режимі розімкнутого гідротрансформатора - це теж мало кому би подобалось... Ніби офіційна історична правда - водії колись жалілись на те, що не відчувають переключень і виробники додали симуляцію передач. Хіба ні?. Може зумерам заходить ця безшовність. Але той, хто пробував класику - за цим скучає. Хоча-б відчуваєш якусь "криву моменту" по мотору... Зрештою - ніби ж ніхто не заперечує їхньої плавності і економності.
Саме так, мені особисто не подобається оте відчуття скутерності. Типу все ніби адекватно коли плавно прискорюєшся, але коли треба тапка в пол, то ревем та стонем і нема відчуття моменту двигуна, тільки суцільне ревисько. Підозрюю, що люди які їздять не спішно, без різких прискорень, скоріш за все навіть різниці не відчують між варіатором і тим же гідротрансформатором. Але дякі виробники виправляються, он на Фінік QX 60 почали ставити сучасний гідротрансформатор, але там з варіками досить сумно все було.
...
викинте зі списку бажаного усі роботи з недогібридами. Забудте про них.
При виборі робот vs варіатор, перевагу віддав би однозначно роботу.
ну-ну удачі (це про стелантіса роботи)
Ні, не про стелантіс, про вагівськи роботи мова.
В даному випадку мій досвід збігається з "галюцинаціями", принаймні щодо T-Roc. З усього зоопарку на якому я їздив, він має найлегше кермо, до речі дружині воно дуже подобається.
Ну бо у тебе раніше були авто з гідро, а тепер з електро підсилювачем.
Та чому міфів. Те, що між мотором і колесами у випадку варіатора немає звязку через шестірню - це не міф, а факт і те, що багатьом водіям це не подобається - це теж факт... Якби класичні автомати їздили постійно в режимі розімкнутого гідротрансформатора - це теж мало кому би подобалось... Ніби офіційна історична правда - водії колись жалілись на те, що не відчувають переключень і виробники додали симуляцію передач. Хіба ні?. Може зумерам заходить ця безшовність. Але той, хто пробував класику - за цим скучає. Хоча-б відчуваєш якусь "криву моменту" по мотору... Зрештою - ніби ж ніхто не заперечує їхньої плавності і економності.
Саме так, мені особисто не подобається оте відчуття скутерності. Типу все ніби адекватно коли плавно прискорюєшся, але коли треба тапка в пол, то ревем та стонем і нема відчуття моменту двигуна, тільки суцільне ревисько. Підозрюю, що люди які їздять не спішно, без різких прискорень, скоріш за все навіть різниці не відчують між варіатором і тим же гідротрансформатором. Але дякі виробники виправляються, он на Фінік QX 60 почали ставити сучасний гідротрансформатор, але там з варіками досить сумно все було.
я не можу вважати свої суб"єктивні відчуття еталонними, але не відчуваю різниці з гідротрансформатором. Якщо що, то тапку в підлогу люблю подавити. Знову ж таки, субарівські варіки відрізняються від інших досить сильно, ну і в останні роки їх доопрацювали в кращу сторону, тому тут натягувати досвід 15 річної давнини не варто, краще спробувати.
Суперечки немає, є дискусія.
Виходить, що "аби подискутувати". Особливої пікантності даній "дискусії" додає оця цитата на другій сторінці теми
Golf 8 буде на голову вище за все інше в списку. Якщо він не розглядаються, тоді T-Roc.
З якою і я і ШІ абсолюно згоден...
Якої пікантності? T-Roc з усього списку, крім Гольфа, виглядає, як найбільш вдалий вибір. Але "чіткого керма" там ніколи не було і не буде. Навіть, якщо почнеш колхозити деталі в підвіску від старших S/RS MQB моделей. Проходили, знаємо.
Якої пікантності? T-Roc з усього списку, крім Гольфа, виглядає, як найбільш вдалий вибір. Але "чіткого керма" там ніколи не було і не буде.
Ну ок, я просто все-рівно не розумію в кого в твоєму розумінні з переліку машин даної теми "чіткіше"?
Якої пікантності? T-Roc з усього списку, крім Гольфа, виглядає, як найбільш вдалий вибір. Але "чіткого керма" там ніколи не було і не буде.
Ну ок, я просто все-рівно не розумію в кого в твоєму розумінні з переліку машин даної теми "чіткіше"?
Якщо всі страви пересолені, та що менше не перестає бути солоною.
Схоже муки вибору закінчилися: попередньо замовлено Т-рок, завтра мають договір підготувати. Комплектація як для цього класу прям дуже крута, Спорт+. Єдине пєчаліт - нема дистанційного запуску двигуна. Адаптивний круїз, безключевий, все підігрівається, крісла з моторчиками і алькантарою, зарядка телефона, карплей, купа асистентів. Колір прикольний з нових ваговських- світло сірий, вже забув назву, як грунтовка, з чорною кришею. Срібні рейлінги. Фари матричні, максимальні для цієї моделі. Домовилися за 1,32млн. Автівок в Україні залишилося геть трохи і наче більше не завезуть. Через 1.5 міс чекають нову генерацію +5-7 тис в прайсі, за словами менеджера. Майбутня власниця стрибає від задоволення. Всім дякую
Ну бо у тебе раніше були авто з гідро, а тепер з електро підсилювачем.
Друге покоління Pegeuot 3008 мало чистий EPS, але я не відчув настільки суттєвої різниці з моїм тодішнім гольфом як зараз у T-Roc.
крісла з моторчиками і алькантарою
вкотре, впевнююсь, наскільки для різних людей різні крітерії грають роль. коли дружина дивилась рік тому цей самий тірок з алькантарою, скзала, що ну її нафік, по ній №опа не скользить, всістися неможливо, на що менеджер сказав - ви не перші скаржетесь, можете чохли надіти.
Колір прикольний з нових ваговських- світло сірий, вже забув назву, як грунтовка
Пастельний сірий під лаком? Знайте, що на відміну від металліка, там практично неможливо прибрати навіть найменші царапки, тонкий шар лаку - видно усе. За можливості закатайте кузов в плівку відразу.
крісла з моторчиками і алькантарою
вкотре, впевнююсь, наскільки для різних людей різні крітерії грають роль. коли дружина дивилась рік тому цей самий тірок з алькантарою, скзала, що ну її нафік, по ній №опа не скользить, всістися неможливо, на що менеджер сказав - ви не перші скаржетесь, можете чохли надіти.
Колір прикольний з нових ваговських- світло сірий, вже забув назву, як грунтовка
Пастельний сірий під лаком? Знайте, що на відміну від металліка, там практично неможливо прибрати навіть найменші царапки, тонкий шар лаку - видно усе. За можливості закатайте кузов в плівку відразу.
Коли обирав собі авто, дуже хтів алькантару комбіновану зі шкірою. В моїй комплектації можлива була лише шкіра. В догляді зручно. Але тактильно штучний замш більш приємний, як для мене. В Т-рокі насправді дивне для такого авто крісло водія: електрика і масаж. Колір кузова: сірий лак Ascot Grey / Black (6UA1). Не знаю як в експлуатації, бампера, фари, ручки, стійки точно в плівку. Може ще крила передні.
Ну є питання дискусійні, а є однозначні. Відсутність ковзання сідниць на сидінні - це ніби перевага, яка не обговорюється... Бо так можна договоритись і до того, шо слизьке кермо і педалі - це теж бонус. Те, що жінки до процесу керування ставляться трохи по іншому - то це інша справа...
називати кермо на MQB чітким - дуже велика натяжка. Навіть на Форменторі якщо що.
На Фоні Октави з ППД, Астра H була картом.
Але які зараз авто можуть дати такі відчуття, як колись були на Фієсті?
А ще - кому це зараз потрібно? Тим більше
Октава А7 рестова з балкою в ходу +/- трамвай з моєю профільною Астрою, яка теж з балкою. Та ж сама пустота в "0", схожі крени і тд.
називати кермо на MQB чітким - дуже велика натяжка. Навіть на Форменторі якщо що.
Але які зараз авто можуть дати такі відчуття, як колись були на Фієсті?
А ще - кому це зараз потрібно? Тим більше
Напевно тим, які створюють теми про авто мрії і їм подібних. А так то звісно, складається враження, що замилювання рульового і збільшення ваги авто на парусот кг в кожному новому поколінні - це саме те, чого хоче основна маса споживачів. А, ну і ще бонусом збільшення споживання через еконорми і зниження надійності внаслідок економії.
А так то звісно, складається враження, що замилювання рульового і збільшення ваги авто на парусот кг в кожному новому поколінні - це саме те, чого хоче основна маса споживачів.
Споживач може й не хоче збільшення ваги, але без гібридизації втиснути потужний двигун в сучасні еконорми дуже складно, якщо взагалі можливо. Звідси додаткові батареї, допоміжні електричні двигуни і, як наслідок, додаткові кілограми.
А, ну і ще бонусом збільшення споживання через еконорми
ну тут стало цікаво Все-таки споживання падає. Зробив вибірку по бензинових автомобілях потужністю від 80 до 160 к.с. (є сайти в Європі, де задроти вносять свої заправки). Зліва - рік випуску авто. Справа - сер. споживання. Ясне діло, що похибка якась присутня. Ну і з віком авто не починає споживати менше зазвичай). Але тренд якийсь є. Хоча Іран зараз навчить по справжньому економити, а не оці 2-3 десятих в рік))
А так то звісно, складається враження, що замилювання рульового і збільшення ваги авто на парусот кг в кожному новому поколінні - це саме те, чого хоче основна маса споживачів. А, ну і ще бонусом збільшення споживання через еконорми і зниження надійності внаслідок економії.
Я б не сказав. Леон mk3 важче за попередника, але потужніше і з помітно меншою витратою. По m340 картина схожа. Поки катав на x4m40 (той що на N55, попередник B58), менше 15 не виходило ну ніяк. Вага однакова, аеродинаміка різна, але не на 4 ж літра різниці!