Та я вас умоляю, яки там бездор у сімейного універсрала. )))
до ковіду, ВІДІ проводило щось типу субару-фест, причому на будівництві на Соф Борщагівці, прямо у карьєрі. Сказати, що я був вражений тим, як може їхати по багнюці та піску цей самий сімейний універсал Аутбек - нічого не сказати... Я за кермом був, поруч представник імопртера, який підказував що і як, коли х-драйв вмикати і таке інше... Я б особисто у здоровому глузді на власному авто в таку багнюку не поїхав би, але блін, субарік реально вігрібав всюди.
Розглядав попереднє покоління форіка на заміну Гольф 7, але обрав X3. У субару сподобалась підвіска, руль з чітким нулем як на німцях. Багато місця у салоні. Не сподобалась шумка, гірша ніж у гольф 7. Налякали витратою палива (зимою 13-15 по місту та 10 по трасі). Ліквідність така собі. За 5 років ціна вниз на 40%, якщо пробіг невеликий. Мультимедійка схожа на китайську магнітолу з 2015. У новому поколінні монітор таких виглядає жахливо, японська школа.
Якщо рахувати гроші - гібридний рав поза конкуренцією.
нет там такого расхода. Максимум видел 12 в городе, по трассе 8-9
вони їздять вже більше десяти років, і не тільки напівдохлий 2.5 атмо, але й 2.0/2.4 турбо на 270-300 кс без особливих проблем. Розумію, якщо б вони рік як вийшли, і ще невідомо було, як воно ходить. Але ж більше десяти років вже пройшло
Насправді вже більше 15 років минуло, як на аутбек та легасі стали ставити цей варіатор. На форь пізніше почали, десь років 11-12 тому.
Та я вас умоляю, яки там бездор у сімейного універсрала. )))
до ковіду, ВІДІ проводило щось типу субару-фест, причому на будівництві на Соф Борщагівці, прямо у карьєрі. Сказати, що я був вражений тим, як може їхати по багнюці та піску цей самий сімейний універсал Аутбек - нічого не сказати... Я за кермом був, поруч представник імопртера, який підказував що і як, коли х-драйв вмикати і таке інше... Я б особисто у здоровому глузді на власному авто в таку багнюку не поїхав би, але блін, субарік реально вігрібав всюди.
Ну тестдрайвовій бричці я б теж дав би просратись. А от скільки власників автомобілів, так від нехай 2020 року виробництва, ризикнуть це зробити на своїх власних ластівках, без прив'язки до марки та моделі ? ))
Дякую за відповіді! Дружина вперлась в новий сітроєн с 5. переходжу в іншу тему форума
Дякую за відповіді! Дружина вперлась в новий сітроєн с 5. переходжу в іншу тему форума
Це буде як в тому анекдоті, коли у солдат посеред чистого поля луснула гусениця на танку. Вони щось лагодять і до них спускається з неба фея і каже а що ви робите? Вони й відповіли: що не бачиш - є....я. А хочете хлопці по справжньому..., махнула паличкою і у танка башта відвалилася.
так а що там болючего? бюджет нажаль обмеженний. Субару ніяких дисконтів не надає..
так а що там болючего? бюджет нажаль обмеженний. Субару ніяких дисконтів не надає..
а шо за двигло? мне с5 нравился, но 408 зашел больше
1.6 PureTech 180 к.с. АКПП-6
а какая разница с Бубару Аутбек??? Говорят, что Аут во всем лучше Форика...хотя я не Субарист - это тебе лучше harald67 объяснит...
а какая разница с Бубару Аутбек??? Говорят, что Аут во всем лучше Форика...хотя я не Субарист - это тебе лучше harald67 объяснит...
Так аутбек 2025 р.в. же в ціні від 2,2 -до 2,5 млн
а не много ли лошадей они с 1,6 двига снимают???!!! надо почитать - что про это чудо от ПСА мехи думают...это не продолжение ли печально известного EP6??? а про вариатор на Бубару - даже не напрягайся - они прекрасно ходят, как нормально сделанные гидротрансформаторы, на мазде, например...
Так аутбек 2025 р.в. же в ціні від 2,2 -до 2,5 млн
наверное - не просто так....значит они - во многом лучше...
А ауді А6 уроуд ще краще . Бюджет ТС не резиновий...
А ауді А6 уроуд ще краще . Бюджет ТС не резиновий...
это как-то разные авто вообще...не корректное сравнение...
аутбек прям дуже дорого! особливо якщо порівнювати з американськими бітками. але це питання до імпортерів
Там не йде питання гірше/краще. Там питання кому який тип авто більше подобається. Хоча конструкція і більшість вузлів ідентичні, але форестер це більше "бобік", а аутбек це скоріше унверсал з покращеною прохідністю і збільшеним кліренсом. На трасі і за комфортом салону однозначно краще аут. По бездору на якусь рибалку чи полювання - форь буде кращим. Ну і аутбек можна купити з двигуном 2,4 турбо (задорого). На форь його чомусь не ставлять, принаймні для нашого ринку.
посмотрел про этот двигатель: Блок цилиндров алюминиевый R4 - хреново, двиг то - турбо... Головка блока алюминиевая 16v Степень сжатия 10.2 - чего???!!! и это на легкосплавном блоке???!!! Особенности двс Valvetronic - хреновато... Гидрокомпенсаторы да, что хорошо, как по мне... Привод ГРМ цепь, все зависит от того - какая эта цепь... Фазорегулятор на обоих валах - обычно это не есть гуд... Турбонаддув BorgWarner K03 - вот это большой жирный плюс... Какое масло лить 4.25 литра 0W-30 - судя по всему - это революционное плазменное напыление...двигатель одноразовый, если это так.... Примерн. ресурс 270 000 км - ну очень сильно сомневаюсь!!! на вторичном рынке, думаю, что найдется очень мало людей, которые услышат, что это новый, революционный, доработанный знаменитый двигатель EP6FADTXD...главное в этом названии - печально известный EP6... дальше разворачиваться и бежать, бежать, бежать от этого авто с таким двигателем...
пока интернет пишет так: Недостатки, поломки и проблемы двс EP6FADTXD Этот мотор появился недавно и полноценная статистика его поломок еще не собрана Некоторые владельцы первых двс заменяли по гарантии жгут проводки и бензонасос Из-за агрессивной работы системы Старт-Стоп цепь может вытянуться до 100 000 км - звоночек прозвенел.... Здесь только прямой впрыск топлива и впускные клапана быстро зарастают нагаром - это понятно....это у всех с прямым впрыском... Все остальные проблемы связаны со сбоями по электрике и лечатся перепрошивкой - меня терзают смутные сомнения....что это так на самом деле... Двигатель PureTech – это яркий пример того, как инновации могут идти рука об руку с проблемами. Двигатель PureTech имеет ряд серьезных конструктивных особенностей, требующих внимания. В отличие от двигателя Субару!!!
Блок цилиндров алюминиевый R4 - хреново, двиг то - турбо...
А що, пан знає зараз якийсь новий 4-циліндровий бензиновий турбодвигун на чугуньовому блоці?
Дякую за подробиці!
Наскільки я знаю, то ланцюг допрацеванний! Він вже не тягнеться як раніше. Моторна олія саме така (подивився на сайті офіціала)