Короче - из того, что вы привели - однозначно Форик от Субару: - беспроблемный двигатель, один из лучших и надежных в классе - надежность самого авто, а именно ходовой/электрики/электроники и т.д. - надежный и беспроблемный вариатор, легко без проблем при нормальном обслуживании проезжающий больше 350 тыс.км. - универсальность самого автомобиля, надежная и беспроблемная система полного привода/ энергоемкая подвеска - и т.д. и т.д. все равно в конечном итоге - решать именно Вам...
Короче - из того, что вы привели - однозначно Форик от Субару: - беспроблемный двигатель, один из лучших и надежных в классе - надежность самого авто, а именно ходовой/электрики/электроники и т.д. - надежный и беспроблемный вариатор, легко без проблем при нормальном обслуживании проезжающий больше 350 тыс.км. - универсальность самого автомобиля, надежная и беспроблемная система полного привода/ энергоемкая подвеска - и т.д. и т.д. все равно в конечном итоге - решать именно Вам...
ток цену глянь на него
ток цену глянь на него
А що такого формату, розміру, на повному приводі істотно дешевше? Мазди СХ5 акційної вже немає. А Хонда навіть істотно дорожча. Я вважаю що зараз є сенс почекати акційних аутбеків, бо вже півроку як новий виробляють, скоро привезуть, то попередню генерацію будуть зливати.
Дякую!
Все дуже зрозуміло! Але форік зараз 1.8 і все. Не гривні більше дисконту. Сітроєн на всіх плюхах 1.5
Взагалі цікаве питання до ресурсу двигунів. Які авто зараз можут комплектуватись двигунами які гарантовано відходять 500к? Дивлюсь, що все зараз 3 циліндра, 1.0 літр. екобусти. гібріди. Для спокіного використання 150 000 пробігу це 10 років експлуатації. Рав4 це як ікона надійності, але я принципово проти їх філософії та особоливо в ціноутрворенні
Взагалі цікаве питання до ресурсу двигунів. Які авто зараз можут комплектуватись двигунами які гарантовано відходять 500к? Дивлюсь, що все зараз 3 циліндра, 1.0 літр. екобусти. гібріди. Для спокіного використання 150 000 пробігу це 10 років експлуатації. Рав4 це як ікона надійності, але я принципово проти їх філософії та особоливо в ціноутрворенні
Так ти сам відповів на своє питання: якщо купуєш нове авто в салоні і не збираєшся таксувати, то який ресурс у двигуна - 150 тис. чи 300, це проблема наступного власника, а не твоя.
Так ти сам відповів на своє питання: якщо купуєш нове авто в салоні і не збираєшся таксувати, то який ресурс у двигуна - 150 тис. чи 300, це проблема наступного власника, а не твоя.
Вдячний за відповідь! Просто автівку купуєш не так часто, як хотілося б. І питання ліквідності на вторинному ринку теж трохи бентежить. Хтось каже, що вартість автівки має дорівнювати доходу сім'ї за 6–7 місяців. Начебто я витримую цей показник, але такі часи...
ток цену глянь на него
А що такого формату, розміру, на повному приводі істотно дешевше? Мазди СХ5 акційної вже немає. А Хонда навіть істотно дорожча. Я вважаю що зараз є сенс почекати акційних аутбеків, бо вже півроку як новий виробляють, скоро привезуть, то попередню генерацію будуть зливати.
я все понимаю, но разница 300к - довольна существенна, если их нет, какая разница что там по конкурентам
А CX-5 зовсім нема? Наче мелькала середня за 1.6 уже, але я прайси не дивився давно. Не 1,5 як будо недавно, але….
А CX-5 зовсім нема? Наче мелькала середня за 1.6 уже, але я прайси не дивився давно. Не 1,5 як будо недавно, але….
Ну ну сайті є навіть 2.5 скайектів за 1.5 минулорічна. Реальну наявність треба взнавати...
cx-5 особисто для мене: найбільш нудне авто. до тошноти. не знаю чому так. та і комплектація значно гірша. теж саме що до ергономіки. місця позаду замало.
А ще в цьму році же виходить нова СХ-5. як на мене значно жвавіша.
1.6 PureTech 180 к.с. АКПП-6
Брав на тест новий Опель Грандланд з таким мотором і коробкою, в цілому досить приємна зв'язка. До речі, він здається дешевше С5.
Фазорегулятор на обоих валах - обычно это не есть гуд...
Воно звісно може на одновальному 8 клоповику К9К і прикольно, і надійно, але прогрес не стоїть на місці. В моєму двигуні 2 фазіка, що не так, не розумію. Чудово їде з низів, крутиться до упору, а не зчахає як 8 клоп. В нових двигунах головне мастило міняти частіше і двигун ходитиме. А стосовно Субару, то ТС вже відповів. Хоча якщо пан Крабік дофінансує, то ТС можливо й гляне в бік Субару.
1.6 PureTech 180 к.с. АКПП-6
Брав на тест новий Опель Грандланд з таким мотором і коробкою, в цілому досить приємна зв'язка. До речі, він здається дешевше С5.
До речі, якщо між трійки Грандленд/С5/3008 обирати, то я б на нього теж дивився у першу чергу. Але. Новий сітрік виглядає теж цікаво.
І питання ліквідності на вторинному ринку теж трохи бентежить.
Субару із салона один з найгірших варіантів, навіщо його взагалі дивитись? Хочеш ліквідності і менше втрати, бери 2-3-4 річне авто. Самий ідеальний варіант, або із США з мінімальними пошкодженнями.
до речі в субару теж 0w30 (хоча що тут страшного я не знаю )
Дякую!
Все дуже зрозуміло! Але форік зараз 1.8 і все. Не гривні більше дисконту. Сітроєн на всіх плюхах 1.5
а теперь посмотрим на ситуацию с другой стороны: - просто пройденный этап и у меня при выборе авто и у других людей, которых я хорошо знаю - если кто-то выбирает авто до 10 тыс.у.е., то он почти 99% найдет за понравившееся авто еще, как минимум 2-3 тысячи у.е. если кум кума искал в салонах новое авто до 22 тыс дол. (Сузуки, Мазду и т.д.) то он по итогу без проблем купил себе авто за 26+ тыс долларов (Тойоту РАВ4)...
- теперь вы поездили на авто 3-5 лет и накатали на нем 100+ тыс. км. Вопрос: какое авто и с каким двигателем и главное - за какую остаточную стоимость и в какой срок вы продадите???!!!
Форестер, у которого двигатель и трансмиссия только обкатку прошли и без проблем новый владелец может это авто эксплуатировать долгие годы и проехать еще 250+тыс. км.!!!!
или Ситроен с двигателем, который харкает маслом во все стороны а абривиатура EP6 отбивает желание купить это авто у любого здравомыслящего человека???!!!
І питання ліквідності на вторинному ринку теж трохи бентежить.
Субару із салона один з найгірших варіантів, навіщо його взагалі дивитись? Хочеш ліквідності і менше втрати, бери 2-3-4 річне авто. Самий ідеальний варіант, або із США з мінімальними пошкодженнями.
человек хочет новое авто...так ему хочется и видится... имеет право...