це дуже умовно! наприклад із сукупного доходу на сім'ю 6к. з урахуванням усіх витрат, яку суму можна акамулювати на покупку авто і скільки часу це займе? з реальної практики: 2 до на місяць. в результаті 20місяців на Форестер. додаємо оформлення, каско.
тому ніякого тролінгу!
Візьми кредит на два роки під 0% або мінімальний який є. Тим паче ти каско і так будеш купляти, подивись які кредитні програми вони готують. Плюс девальвація грн, тому внесок 50-60% і дивиться в якому салоні, що дають.
це дуже умовно! наприклад із сукупного доходу на сім'ю 6к. з урахуванням усіх витрат, яку суму можна акамулювати на покупку авто і скільки часу це займе? з реальної практики: 2 до на місяць. в результаті 20місяців на Форестер. додаємо оформлення, каско.
тому ніякого тролінгу!
Візьми кредит на два роки під 0% або мінімальний який є. Тим паче ти каско і так будеш купляти, подивись які кредитні програми вони готують. Плюс девальвація грн, тому внесок 50-60% і дивиться в якому салоні, що дають.
Так, запитати різні програми у менеджерів, розрахунки скидують. Можна каско в тіло включити, можна під низький відсоток, можна притримати гроші й закрити потім швидко. Варіанти є. Так, воно коштуватиме грошей, але кредит, на мою думку, це інструмент, яким можна скористатися.
Треба сідати, рахувати і дивитись що виходить. Я в грудні так само рахував і обрав таки мазду, бо виходили притомні суми. Хоча форік сподобався не менше як мінімум але в маздою дуже задоволений.
так я і розглядаю кредитування під 0.01 на 2 роки. Саме з цих причин.
Сітроєн дає особливі умови на базі історії взаємовідносин. там різниця вже з фаріком 370к а наповнення не на користь останнього.
дякую за пораду!
если вы будете выбирать себе авто на вторичке через опу, то будете больше ходить пешком, т.к. ваше авто, вместо того, чтобы возить вас и вашу опу - будет стоять на подъемнике СТО... опе вашей это вряд ли понравится...а вам будет довольно корыстно, т.к. ходьба пешком уменьшает опу/пузо/нагрузку на ноги/на ваш кошелек и т.д.
Уверенно рассказывает дядька с Ланосом и 11 летним Рено мне у кого самое старое авто имело 7 лет и 90 тыс пробега. Все машины которые я когда-то покупал или новые в целофане были или были б.у но обслуживались на официальных СТО всю историю.
у нас в Украине как-то не принято хвастаться новыми авто и выпячивать на показ свои финансовые возможности... может в Польше все по-иному...я не знаю, но у нас ценится умение жить скромно и не выпячивать свои доходы... поэтому можно ездить на новом Ауди/БМВ/Бентли, записанные на тещу/тестя/троюродную сестру и т.д., но при этом иметь записанные на себя скромные авто - как раз по твоим задекларированным офмциально доходам..скромнее надо жить и обслуживать свои авто в гараже у дяди Вани, а не на официальных СТО, которые дерут с тебя непонятно за что, бешенные деньги...
Да ты что. А ну я ж в Днепре/Киеве не жил, не знаю, с обычаями не знаком. А еще во всем мире принято не раздавать советы незнакомым людям о которых они не просили.
наприклад із сукупного доходу на сім'ю 6к. з урахуванням усіх витрат, яку суму можна акамулювати на покупку авто і скільки часу це займе? з реальної практики: 2 до на місяць.
тобто ваша родина з 2 дорослих + 2 дітей витрачає на місяць 4 косаря. хоча б приблизно, куда можна витрачати 6 тис грн на день? я так би мовити хочу шкіру олігархів на себе приміряти ))
Да ты что. А ну я ж в Днепре/Киеве не жил, не знаю, с обычаями не знаком. А еще во всем мире принято не раздавать советы незнакомым людям о которых они не просили.
то вы так думаете, что вы жили...мабуть - существовали... но то таке...судя по всему ваш ситроен тоже со знаменитым EP-6...вот вы так нервно и реагируете...
то вы так думаете, что вы жили...мабуть - существовали... но то таке...судя по всему ваш ситроен тоже со знаменитым EP-6...вот вы так нервно и реагируете...
Ему 3 месяца в лизинге осталось , и там не Ep6 а самый страшный 1.2 Puretech на ремне в масле - так боюсь что аж кушать не могу. В общем как-то все у вас пальцем в небо.
складно сказати) ну припустимо так: школа 25к квартира: 10к всякі заняття, репітитори, секції: 15к. Харчування: хз, але здається що 30к Інші витрати + одяг: 20к. Відпочинок: кілька разів на рік сім'я кудись їздить: 50к непривидені витрати, які постійно виникають: наприклад батькам поставити інвертори та ін. розваги, аптеки, лікарі.
потроху виходить пристойна сума.
і я не вважаю, що це неймовірні витрати на сімейний бюджет. Філософія: жити в ебенях і обмежувати себе в нормальному житті, але їздити на БМВ – явно не моя.
Сітроенівці до речі торгуються
Розумію.
Тож бажаю зробити вибір, який радуватиме і приноситиме задоволення
уважаю ваше мнение!
я вообще не понимаю вторичный рынок. в первую очередь из-за трудоемкости процесса селекции. Это прекрасно с точки зрения сохранения ликвидности денег (при должном подходе), но очень сложно. Я бы ездил на одном авто 15 лет и не заморачивался по поводу остаточной стоимости.
В данном топике пытаюсь быть более прегматичным, но при этом хочется сделать подарок жене и подарить ей положительные эмоции. А к ситроену она прикипела после тест драйва. А их было много- Форик, Рав4, Туксон, Хтрейл и еще несколько оверПрайс моделей.
Благодарю за помощь!
никого не слушай. у меня был форь, это классная тачка, но за не за эти деньги, как ща за нее хотят. если не нужен 4*4 и не паришься из-за перепродажи через 5 лет, бери ситро. мнение авторитетов из интернета не очень важно, они бы вообще все на тойотах и шкодах ездили
у нас в Украине как-то не принято хвастаться новыми авто и выпячивать на показ свои финансовые возможности... может в Польше все по-иному...я не знаю, но у нас ценится умение жить скромно и не выпячивать свои доходы...
Зате поради, поради роздавати з розумним виглядом як же цінується, вище за гроші! Особливо про те, як же він грошей "зекономить", купивши дорожчу автівку, яка подобається їм, невідомим для автора людям з інету. Людина написала, що її дружині сподобалося, але ж це порадники навіть не помічають, а намагаються переконати, що сподобалося інше.