Міцик і Мазда на 4 л менше беруть на 2.5. Всі авто їхали в однакових умовах.
якщо по іншим ще можна вірити, то по міцику... вага, двигун однаковий з субару, за рахунок чого в нього такий розхід?
наклон поверхности...Мицик просто с горки ехал...
Отут абсолютно згоден. В принципі не може бути такого щоб паркетники одного року виробництва з повним приводом приблизно однакової маси з однаковими об'ємами атмосферних двигунів іситотно різнилися у витратах палива. Таких табличок де одна модель буде істотно переважати іншу (на замовлення маркетологів саме цього виробника) інетом гуляє вдосталь. Ну і навіть не смішно коли у таблиці турбований субару 2.4 споживає менше за 2.5 атмо. Сам виробник каже що турбо споживає ледь не на 2 літри більше. Але ж що взяти з того форумчанина, який в усіх гілках верзе абсолютну маячню.
тестив Форік та Аутлендер. Аутлендер бегемот застрявший у 90х. росхід був на 11.5 -12.3 по місту без особливих заторів. десь 15км. проїхав.
тестив Форік та Аутлендер. Аутлендер бегемот застрявший у 90х. росхід був на 11.5 -12.3 по місту без особливих заторів. десь 15км. проїхав.
Так з повним приводом, автоматом/варіатором та атмодвигуном об'ємом 2 і більше літрів будь-який паркетник такого ж розміру та ваги споживатиме не менше. А якщо і менше, то неістотно. І ти ж автівку не для таксування обираєш - наскільки важливий для родинного використання зайвий літр-півтора розходу. Тим більше Сітроєн усю економію на паливі "відіграє" на сервісі.
Субару минулого покоління, але не думаю, що там щось помінялось.
Для того, щоб вийти на такий розхід у CR-V гібрид, треба дотримуватися швидкісного режиму міста, багато світлофорів і гладити "тапку"
Так з повним приводом, автоматом/варіатором та атмодвигуном об'ємом 2 і більше літрів будь-який паркетник такого ж розміру та ваги споживатиме не менше. А якщо і менше, то неістотно. І ти ж автівку не для таксування обираєш - наскільки важливий для родинного використання зайвий літр-півтора розходу. Тим більше Сітроєн усю економію на паливі "відіграє" на сервісі.
не принциповий 1-2 літра. що до сервісу то вважаю це "притягнутим за вуха" для режима 10-15к на рік та нормальним обсуговування навіть 1.0 екобусти по 10 років без особливих питань наїздять. той же варіатор на атлендері у знайомих отвалився. 3к заплатили за відновлення/заміну.
Тим більше що таксувати не планую, а використовувати для отримання задоволення та емоцій. Купляти атлендер який просто сумний як по дизайну, так і по оснащенню, но начебто "надійний".. я не розумію.
Часто дивлюся на коментарі: дайте 2.0 дизель та палку. не розумію
А що не так з сервісом у Сітроена. Як по мені все ок., 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. В мене так написано.
Міцик і Мазда на 4 л менше беруть на 2.5. Всі авто їхали в однакових умовах.
якщо по іншим ще можна вірити, то по міцику... вага, двигун однаковий з субару, за рахунок чого в нього такий розхід?
Можливо прокладка за кермом. В заторах там взагалі Субару за 20ку вийшов при середній менше 15км/год.
О, а я думав мій мотор жре В мене такі ж цифри +-, правда при середній 15-16
А що не так з сервісом у Сітроена. Як по мені все ок., 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. В мене так написано.
что такое: 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. это стоимость ТО, включая стоимость расходников и масла? Стоимость работы по замене масла и фильтров? если 6 тыс. грн - это стоимость масла/фильтров (масляного/топливного/воздушного) + компьютер + проверка ходовой то это как-бы вполне нормально для Ситроена. если за 10 тыс. грн. плюс к тому меняют фильтр салона - то это как-бы уже перебор - до фига...
из данного списка катался на автомобиле и разговаривал с владельцами авто: Цифры касаются городского цикла: 1. Mazda CX-5 с 2,5 Скайэктив = 10-11 л/100 км 2. Hyundai Tucson гибрид кумы = 5-6 город/ 7,5-8,5 трасса (в л/100 км) 3. Volkswagen Tiguan с 2,0TDI = 10-11 л/100 км 4. Nissan Rogue с 2,5 атмо = 11+ л/100 км 5. Nissan Rogue с 1,5 турбо = 6+ л/100 км
4. Nissan Rogue с 2,5 атмо = 11+ л/100 км 5. Nissan Rogue с 1,5 турбо = 6+ л/100 км
Ага, звісно) Рог 1.5 турбобенз як Меган 1.5 турбодизель
...
Можливо прокладка за кермом. В заторах там взагалі Субару за 20ку вийшов при середній менше 15км/год.
О, а я думав мій мотор жре В мене такі ж цифри +-, правда при середній 15-16
Та кому ти повірив? Яка 20-ка? Автор того поста хоча б у якості пасажира в аутбеку їздив?
Та кому ти повірив? Яка 20-ка? Автор того поста хоча б у якості пасажира в аутбеку їздив?
Як попадеш в затор, скинь показники і подивишся яка витрата буде. Які 11-12 л в заторі на повноприводному 2.5? Ближче до 20 і буде.
что такое: 6 і 10 тис.грн., планове ТО через раз і так до 120 т.км. включно. это стоимость ТО, включая стоимость расходников и масла? Стоимость работы по замене масла и фильтров? если 6 тыс. грн - это стоимость масла/фильтров (масляного/топливного/воздушного) + компьютер + проверка ходовой то это как-бы вполне нормально для Ситроена. если за 10 тыс. грн. плюс к тому меняют фильтр салона - то это как-бы уже перебор - до фига...
10к, там замена свечей каждое ТО. У пежо так. у субару те же 10к
У субару свічки міняються раз на 90 тис.км.
Як попадеш в затор, скинь показники і подивишся яка витрата буде. Які 11-12 л в заторі на повноприводному 2.5? Ближче до 20 і буде.
міряти показники в заторах, то така собі справа ні про що. Та навіть 2.5 аутбек 2007 року в київських пробенях 2007-2010 року зі страшно неефективною 4-хступеневою коробкою в мене не їв більше 15 л, звичайно близько 12-13, а зараз там набагато ефективніший варіатор та двигун сильно економічніший.
...
У субару свічки міняються раз на 90 тис.км.
я про цену обычного ТО
не принциповий 1-2 літра. що до сервісу то вважаю це "притягнутим за вуха" для режима 10-15к на рік та нормальним обсуговування навіть 1.0 екобусти по 10 років без особливих питань наїздять. той же варіатор на атлендері у знайомих отвалився. 3к заплатили за відновлення/заміну.
аутленедр поточний чи минулий? бо я по Києву на сьогодні не знаю жодної гарантійної заміни варіатора "х-свт" (чи "22"), я звичайно перепитаю ще
из данного списка катался на автомобиле и разговаривал с владельцами авто: Цифры касаются городского цикла: 1. Mazda CX-5 с 2,5 Скайэктив = 10-11 л/100 км 2. Hyundai Tucson гибрид кумы = 5-6 город/ 7,5-8,5 трасса (в л/100 км) 3. Volkswagen Tiguan с 2,0TDI = 10-11 л/100 км 4. Nissan Rogue с 2,5 атмо = 11+ л/100 км 5. Nissan Rogue с 1,5 турбо = 6+ л/100 км
Це ближче до реалій, ніж та маячня в таблиці )
Це ближче до реалій, ніж та маячня в таблиці )
Які реалії? Рог 1.5 турбо 6л по Києву? В 6 ранку з Позняків на Печерськ? Ніссан Рог з мінімальним заторами мо місту їсть 11, їздив на минулому поколінні. Це звичайна їзда, без жодного натяку на динаміку. Табличці я вірю більше, бо всі автомобілі їхали однаковим шляхом в однакових умовах.