100%, цей лафхак треба на тікток срочно бо люди дурні купують якісь дорогі авто за грубі гроші, а могли б просто ланос зашумити
Ну, цей лайвхак давно відомий. Зашумлений та чипований фолькс - це спосіб "надурити" Ауді. Зашумлена та чипована Шкода - спосіб надурити Ауді та Фолькс разом. Мабуть, зашумлений Ланос - спосіб надурити всіх, або хоча б Бентлі
скажу так: обесшумка Бентли Континентал ЖТ однозначно выигрывает по сравнению с обесшумкой Ауди А8 и "в одну калитку" выигрывает у примерно 95+% заводских авто...
Ну как бы не совсем одноклассники.. Да и по цене Бентли чуть дороже будет )))))) Скорее всего Бентли, лучше сравнивать с Майбах.. Моё ИМХО.
Бентли Континентал ЖТ и Ауди А8 сделаны на одной платформе...ходовая почти одинаковая - процентов 80+ з/ч по ходовке взаимозаменяемые если до Бентли у владельца была Ауди А8, то рычаги подвески и т.д. он обычно покупал по оригиналу в отделе з/ч Ауди... ...экономил на них по цене довольно приличную сумму...
скажу так: обесшумка Бентли Континентал ЖТ однозначно выигрывает по сравнению с обесшумкой Ауди А8 и "в одну калитку" выигрывает у примерно 95+% заводских авто...
Ну как бы не совсем одноклассники.. Да и по цене Бентли чуть дороже будет )))))) Скорее всего Бентли, лучше сравнивать с Майбах.. Моё ИМХО.
Бентли Континентал ЖТ и Ауди А8 сделаны на одной платформе...ходовая почти одинаковая - процентов 80+ з/ч по ходовке взаимозаменяемые
днк шимпанзе та людини співпадають на 99%
А як Бентлі в порівнянні з Форестером 2025? Бо якщо на Форестер зробити шумку, то буде краще ніж Бентлі і дешевше.
я не специалист по обесшумке...это к Фетусу
Мабуть, зашумлений Ланос - спосіб надурити всіх себе.
Так вийшло, що їздив і на Ланосі, і Рено. Ланос саме убоге авто після жигулів, при тому у всьому. Як бюджетне авто норм, як авто щоб приносило хоч якесь задоволення, нерідходить взагалі. Хоча, ні, якщо пішки і Ланос, то задоволення буде.
А як Бентлі в порівнянні з Форестером 2025? Бо якщо на Форестер зробити шумку, то буде краще ніж Бентлі і дешевше.
100%, цей лафхак треба на тікток срочно бо люди дурні купують якісь дорогі авто за грубі гроші, а могли б просто ланос зашумити
А якщо на Ланос ще каябу поставити
вообще-то на Ланосы обычно ставили черные Бильштайны - они "ходят" намного лучше, чем на Кайябе... были в Ланос клубе авто и на "желтых" Билях и на спортивных регулируемых амиках Кони...было много ланосов 2,0/2,0Т/2,5/3,0 Был даже 2,5Т, который стал 3,0Т по итогу...с Ауди ТТ ехал почти вровень на драг-битве...
Так вийшло, що їздив і на Ланосі, і Рено. Ланос саме убоге авто після жигулів, при тому у всьому. Як бюджетне авто норм, як авто щоб приносило хоч якесь задоволення, нерідходить взагалі. Хоча, ні, якщо пішки і Ланос, то задоволення буде.
я понимаю, что с уровнем тойота вряд ли сравнится...вот интересно - вы тоже спец по "удовольствию за рулем"???!!! Серьезно???!!!
Дивно, Бентлі краще ходить на каябі
Табличці я вірю більше, бо всі автомобілі їхали однаковим шляхом в однакових умовах.
В тій табличці брехня. Давай я тобі скину чат з тисячами власників cx-5 і ти їм покажеш свою фантастичну табличку, де в міському режимі cx-5 2.5 споживає 8.5л? Там ти дізнаєшся, що реальність від 11л починається. 11-12 в місті норма. А 8.5л навіть з двигуном 2.0 і переднім приводом у міському циклі не буде. І Крабік, і harald тобі це написали, але ти можеш і далі "вірити табличці", яка бреше десь на 30% )
Табличці я вірю більше, бо всі автомобілі їхали однаковим шляхом в однакових умовах.
В тій табличці брехня. Давай я тобі скину чат з тисячами власників cx-5 і ти їм покажеш свою фантастичну табличку, де в міському режимі cx-5 2.5 споживає 8.5л? Там ти дізнаєшся, що реальність від 11л починається. 11-12 в місті норма. А 8.5л навіть з двигуном 2.0 і переднім приводом у міському циклі не буде. І Крабік, і harald тобі це написали, але ти можеш і далі "вірити табличці", яка бреше десь на 30% )
Може там показники БК не скидали після довгої поїздки по трасі?) Не можу я інакше пояснити 7.8 в Аутлендера на 2.5, це ще веселіше ніж цифри Мазди
я понимаю, что с уровнем тойота вряд ли сравнится...вот интересно - вы тоже спец по "удовольствию за рулем"???!!! Серьезно???!!!
На Тойоті з 1.6? Ти серйозно? Звичайна жоповозка на кожен день в чомусь краща, в чомусь гірша конкурентів. Була би можливість, купив БМВ Х3 для задоволення за кермом, не для "шашок".
Дивно, Бентлі краще ходить на каябі
он еще и ездит при этом...не то, что - ходит...
На Тойоті з 1.6? Ти серйозно? Звичайна жоповозка на кожен день в чомусь краща, в чомусь гірша конкурентів. Була би можливість, купив БМВ Х3 для задоволення за кермом, не для "шашок".
Х3 для "удовольствия за рулем"??? я вас умоляю!!! для такси - может быть...жаль у него салон маловат для работы в такси...сзади места нет вообще...
Навіщо так нервувати, самі останні кому я повірю, це Крабік, і harald. Бо в першого Ланос рівня Беньлі, у другого краще за Субару немає нічого. В табличці, люди їхали в максимально однакових умовах, тому передай власникам Мазди, нехай вчаться їздити в заторах, тоді і витрата впаде. Ось тобі ще одна табличка, саме із заторами.
успокойтесь...тут все вам верят...если не вам, так этой заветной таблице... Мюнхаузен вы наш...
Навіщо так нервувати, самі останні кому я повірю, це Крабік, і harald. Бо в першого Ланос рівня Беньлі, у другого краще за Субару немає нічого. В табличці, люди їхали в максимально однакових умовах, тому передай власникам Мазди, нехай вчаться їздити в заторах, тоді і витрата впаде. Ось тобі ще одна табличка, саме із заторами.
Відео в студію) бо ця табличка ще більш фантастична ніж попередня. Х Трейл гібрид 14.2 в місті?
Х3 для "удовольствия за рулем"??? я вас умоляю!!! для такси - может быть...жаль у него салон маловат для работы в такси...сзади места нет вообще...
В тебе "клімакс" почався? У кожного своє задоволення від авто, особливо в порівнянні з іншими марками і вимогами до авто, а ти як попугай Кеша "удовольствия за рулем", "удовольствия за рулем", "удовольствия за рулем". ПС. І так, в мене зараз є задоволення від Тойоти, це великий салон, на задньому ряду немає горба по коліно як було в Сеаті (майже рівна підлога), вона мені подобається зовнішньо, подобається підвіска і кліренс (без проставок і іншого колгоспу), а саме більше - це коробка варіатор. Не знаю стосовно надійності, але по комфорту в місті, це найкраще на чому я їздив в цьому класі і таку ціну + тиха робота двигуна, це не дизель на Рено, який за кілометр було чутно. Тому, так, задоволення є.
...
Відео в студію) бо ця табличка ще більш фантастична ніж попередня. Х Трейл гібрид 14.2 в місті?
Який SUV 4WD кращий за витратою палива? | ТОП 12 c-suv 4*4 від Ідеальне Авто
в дизеле Рено надо чаще масло менять...причем заливать хорошее масло...тогда эти дизеля будут тихонько "муркотать"....как хорошие бензиновые двигатели...
а что касается вашей таблицы: если включить логику и внимательно посмотреть исходные данные, такие, как Мазда СХ-5 с двигателем 2,5; с полным приводом, авто весом в 1700+кг и с АКП - гидротрансформатором (КПП с самыми большими потерями в отличие от вариатора и DSG)...при оконченных в школе хотя бы 8 классах и полученных начальных знаниях физики - сколько должно расходовать топлива в условиях города (не пгт . Мухосранск, а именно - города, хотя бы 300+тыс. жителей и больше 2-х десятков светофоров)???!!!
в дизеле Рено надо чаще масло менять...причем заливать хорошее масло...тогда эти дизеля будут тихонько "муркотать"....как хорошие бензиновые двигатели...!
7-8 тисяч місто+траса, і коли було багато траси, то 10тис, нормально для заміни? Дизель муркотать? В мене із слухом поки, що нормально, щоб почути різницю в роботі бензинового і дизельного двигуна.