в как Мазда СХ-5 с двигателем 2,5; с полным приводом, авто весом в 1700+кг и с АКП - гидротрансформатором (КПП с самыми большими потерями в отличие от вариатора и DSG).
Снаряженная масса, кг: 1565. Наступного разу пиши 2+ тонни.
в дизеле Рено надо чаще масло менять...причем заливать хорошее масло...тогда эти дизеля будут тихонько "муркотать"....как хорошие бензиновые двигатели...!
7-8 тисяч місто+траса, і коли було багато траси, то 10тис, нормально для заміни? Дизель муркотать? В мене із слухом поки, що нормально, щоб почути різницю в роботі бензинового і дизельного двигуна.
Та якого там бензинового?) к9к самий голосний на тлі конкурентів. На його тлі стелантісовський 1.6 hdi просто шепче.
в дизеле Рено надо чаще масло менять...причем заливать хорошее масло...тогда эти дизеля будут тихонько "муркотать"....как хорошие бензиновые двигатели...
Це ж треба, а 6-циліндрові дизелі в VW/Audi муркотати не хочуть, і навіть рядні в Mercedes / BMW - теж. Характерне тарахтіння все одно чути попри чудову шумку. Тут одно з двох. Або німці не володіють таємним знанням, яке підкорилося виключно Рено Або розповіді про досягнення французів - брехня суттєве перебільшення.
Або розповіді про досягнення французів - брехня суттєве перебільшення.
Так ти не враховуєш важливого критерію "муркотання": треба, щоб вони були обов'язково взуті в всесезонку від Преміорі! Без цього не муркочуть
Дивився я цей огляд. На аутах водії спеціально давили тапку, бо «всеодно в економічності не виграєм, то навіщо старатися»
Дивився я цей огляд. На аутах водії спеціально давили тапку, бо «всеодно в економічності не виграєм, то навіщо старатися»
Теж тіки шо глянув то відос. Кінцевий результат міцик 12,81 субару 14,62. Ведучий додав, що із субару ще сміливо літр можна зняти за манеру їзди. Такі результати не суперкчать фізиці і здоровому глузду.
Клоуни, що я ще можу додати?
Клоуни, що я ще можу додати?
Пжалста, не нада больше ничего додавати! Побудь людиною хоть ненадолго
Всем уже все понятно, вопросов к табличкам у народа нет, к тебе тож
Пжалста, не нада больше ничего додавати! Побудь людиною хоть ненадолго
Я ще фінальну табличку не добавив (загальну).
Навіщо так нервувати, самі останні кому я повірю, це Крабік, і harald. Бо в першого Ланос рівня Беньлі, у другого краще за Субару немає нічого. В табличці, люди їхали в максимально однакових умовах, тому передай власникам Мазди, нехай вчаться їздити в заторах, тоді і витрата впаде. Ось тобі ще одна табличка, саме із заторами.
Ну какой-то бред. У жены Аут 3,6 с подкрученной прошивкой (не 2,5), и ездит она на нем совсем неэкономно. Расход меньше 15. Это исключительно город.
Навіщо так нервувати, самі останні кому я повірю, це Крабік, і harald. Бо в першого Ланос рівня Беньлі, у другого краще за Субару немає нічого. В табличці, люди їхали в максимально однакових умовах, тому передай власникам Мазди, нехай вчаться їздити в заторах, тоді і витрата впаде. Ось тобі ще одна табличка, саме із заторами.
Ну какой-то бред. У жены Аут 3,6 с подкрученной прошивкой (не 2,5), и ездит она на нем совсем неэкономно. Расход меньше 15. Это исключительно город.
Так я ж про це. Тестив в Ніссан Рог 2.5, без заторів, без нічого від 11. Читаєш відгуки на Ютубі, там також пишуть про 13-15 л в місті. Читаєш АвтоЮа
До 11 зазвичай, більше на сучасних Субару я не розумію як