щось адекватне і надійне бажано не сильно низьке може бути від року 2015-2017? бензинове клас В-С дякую
Сусід не має куди сонце дівати то хоче Болта як у мене, продає фієсту 2018 року, 1.6 автомат.
Сусід не має куди сонце дівати то хоче Болта як у мене, продає фієсту 2018 року, 1.6 автомат.
ну Фієста тісновата........але запитай про ціну, на неї прайс має бути не 9-10, а 6-8 напевно якщо нормальний автомат чи там Павершифт?
Фьюжн на 2.5 атмосфері та автоматі. В цій ціні на вибір валом, можна шукати і з пробігом до 130-150, і не вгашений у какаху при ДТП в США.
Єдине що - 2.5 атмо це в основному базова комплектація.
щось адекватне і надійне бажано не сильно низьке може бути від року 2015-2017? бензинове клас В-С дякую
сорян, але трошки офтопну. з просоння читаю назву теми "автомат НА 911" думаю такий, - "ага, на автоуа ж повно експертів по PDK" а потім таки остаточно прокинувся
де шукати Фюжн? в Україні?
він трохи на В-С клас-) а скільки споживає 2,5 на автоматі? там не Павершифт?
сорян, але трошки офтопну. з просоння читаю назву теми "автомат НА 911" думаю такий, - "ага, на автоуа ж повно експертів по PDK" а потім таки остаточно прокинувся
Повершифт на фьюженах не було відродясь, їх ставили нібито на мондео, але й те чуть-чуть. Споживання на 2.5 як на ламповому атмосфернику (а форди взагалі ніколи не були економними). Але як любий ламповий атмосферник, тим більше з гідриками, кажуть він чудово дружить з ГБО.
Ні, звичайно що можно шукати в ту ціну не американця, а небітанефарбована шкода/фолькс/рено - але їх з такими пробігами в природі майже не існує. А те, що продається - треба ну дууууже ретельно перевіряти щодо скрутки..
Повершифт на фьюженах не було відродясь, їх ставили нібито на мондео, але й те чуть-чуть. Споживання на 2.5 як на ламповому атмосфернику (а форди взагалі ніколи не були економними). Але як любий ламповий атмосферник, тим більше з гідриками, кажуть він чудово дружить з ГБО.
Ні, звичайно що можно шукати в ту ціну не американця, а небітанефарбована шкода/фолькс/рено - але їх з такими пробігами в природі майже не існує. А те, що продається - треба ну дууууже ретельно перевіряти щодо скрутки..
з американцями з цим простіше? а як 2.0 гібрид?
в мене брат возить Лінкольна з США, але мкз певно дорожче твій мкц як? сильно лоргий в обслуговуванні? які витрати палива? дякую
з американцями з цим простіше? а як 2.0 гібрид?
в мене брат возить Лінкольна з США, але мкз певно дорожче твій мкц як? сильно лоргий в обслуговуванні? які витрати палива? дякую
2.0 екобуст в мене на обох. Але обидві я брав з пробігом 40к міль. Тому як на пробігах добряче за 100к не скажу. Бо навіть на цих на одному від 50 до 80 тільки 3 ТО по 100$ на рік, на другому в цей же проміжок відригнули недешевий клапан evap та маховик. А в цілому жваві - 245 коняк є 245 коняк. Але і кушати просять - 9 по трасі до 15 по місту.
Тому саме за ціну 9-11 я б такі радив дивитись на 2.5 атмо. Він не вбиваємий, кажуть... Екобусти на великих пробігах це кіт у мішку. 1.5 екобуст взагалі не дивитись.
Щодо МКZ - я довго вагався між ним і повнопривідним фьюжем. Але той лінк все ж такі баржа для сіті - занадто низький для моїх вимог. Плюс він буде дорожчий, особливо гибрид.
теж так прочитав, але думки були про ремонт 4HP22))
як такі авто як Джип Леттюд чи як вони там ті, що менші від Чірокі чи Ніссан Рог? ну трішки дорожче але за 12-13 реально?
як такі авто як Джип Леттюд чи як вони там ті, що менші від Чірокі чи Ніссан Рог? ну трішки дорожче але за 12-13 реально?
якщо В-С, то ренегад ...як на мене, то кайфова невеличка автівка зі своїми особливостями, але кліренс і яскрава зовнішність є
але в основі там фіат так само як в основі доджа хорнета - альфа ромео, але у випадку міні-джипа хоча б з дизайном заморочились, а не бейджик переклеяли
гібридні Фюжени як? сильно дорожчі ?
може СХ4 чи щось схоже? трішки добавити треба високе не дуже маленьке не сильно жруще і надійне
може СХ4 чи щось схоже? трішки добавити треба високе не дуже маленьке не сильно жруще і надійне
це називається е гроші і швидко купити авто, треба ж розуміти що брати а то і форд і сх4 і Лінкольн і тд, треба брати авто яке потягнеш в обслуговуванні і що б це було не дорого,
хто каже про швидко купити СХ4 - Лінкольн це просто різні сценарії одне авто все одно має бути дешевше
хто каже про швидко купити СХ4 - Лінкольн це просто різні сценарії одне авто все одно має бути дешевше
я мав на увазі що дуже багато авто різних в виборі, я 18 років назад вибирав авто( ну я тільки по Вагу, але Прадо теж подобається ) то якраз вийшла нова шкода суперб то її і купив бо більше сподобалася чим пассат, вибір був пассат чи шкода, бажаю вдалого вибору авто
У меня если что, то в бюджете +- 9000 три Ауди есть), две Ку5 и одна А4 полноприводная, все три с контейнера на сертификацию и учет.
У меня если что, то в бюджете +- 9000 три Ауди есть), две Ку5 и одна А4 полноприводная, все три с контейнера на сертификацию и учет.
головне, що підходить під всі вказані критерії -)))))