Для ностальгічного прослуховування касет та дисків у гаражних умовах куплю магнітофон/магнітолу/бумбокс. Зовнішній стан не дуже важливий. Головне щоб все справно працювало Касети, дисковод (дуже бажано з підтримкою mp3 формату). Можливо у когось щось таке валяється, куплю за адекватні кошти. Пропонуйте.
По Києву і в радіусі +15 км самовивезу, щоб не довелося морочитися з відправкою.
Для ностальгічного прослуховування касет та дисків у гаражних умовах куплю магнітофон/магнітолу/бумбокс. Зовнішній стан не дуже важливий. Головне щоб все справно працювало Касети, дисковод (дуже бажано з підтримкою mp3 формату). Можливо у когось щось таке валяється, куплю за адекватні кошти. Пропонуйте.
По Києву і в радіусі +15 км самовивезу, щоб не довелося морочитися з відправкою.
Досить складне завдання. Коли магнітоли навчилися читати мп3 з них почали прибирати касетник. Тобто прилад що читає касети і сіді з мп3 це такий собі перехідний етап, який вироблявся дуже нетривалий час.
Тіко Китай спасе в таких бажаннях... Коли мене придавила Ностальджі, взяв собі таке До речі, там можна і касети купити, але фірмові "новодєли" будуть не дешево коштувати
Досить складне завдання. Коли магнітоли навчилися читати мп3 з них почали прибирати касетник. Тобто прилад що читає касети і сіді з мп3 це такий собі перехідний етап, який вироблявся дуже нетривалий час.
В той час дуже мріяв про Panasonic RX ES-29. Дитяча мрія лишилася. Якраз є все те що потрібно. Але зараз все те що продають на ОЛХ, або некомплектне, або хоч щось з функцій не працює...
підійде panasonic rx-es23
Якщо все працює то звісно. Ця ж модель також читає mp3 наскільки пам"ятаю
Тіко Китай спасе в таких бажаннях... Коли мене придавила Ностальджі, взяв собі таке До речі, там можна і касети купити, але фірмові "новодєли" будуть не дешево коштувати
Та воно б хотілося щось з тих часів...
Та воно б хотілося щось з тих часів...
Це хіба що знайти непрацюючий під реставрацію і майстра який його відновить. Вийде небюджетно. І краще з початку знайти майстра і вже з його консультацією купити прилад. Бо можна придбати щось таке, що відновити нереально. Касетних з тих років не міг зберегтися. Там є гумові родік та пасик (а той й по два, якщо реверс) які за 30+ років просто розсипалися чи задубіли, навіть якщо касетником некористувалися. Їх треба буде замінити - це мінімальний обсяг ремонту. Це має хтось зробити і знайти ці деталі.
В мене така, повністю в ідеальному стані, з пультом. Ще й під вікном не стояла, пластик не вицвів. Раз на три роки включаю, кафую. Розумію автора.
Ось для підігріву ступеню Ностальджі
нє, я не пропоную, а підказую що може підійти під запроси)
Ось для підігріву ступеню Ностальджі
Також такий скарб є вдома. Онукам буду показувати
нє, я не пропоную, а підказую що може підійти під запроси)
Ех... А я вже було подумав, що знайшов. Проблема в тому, що живих їх майже не знайти
Вчора заради цікавості глянув на ОЛХ Пишуть, що все працює