До речі, я також і "фірмовий" CD прикупив Dream Theater 2025 року альбом. Так прекрасно погортати книжечку з постерами під час прослуховування, це вам не бездушні Flac на флешках, або стримінгові платформи Дивно, але ще і вініл досі група випускає, хоча це вже повз мене
До речі, я також і "фірмовий" CD прикупив Dream Theater 2025 року альбом. Так прекрасно погортати книжечку з постерами під час прослуховування, це вам не бездушні Flac на флешках, або стримінгові платформи Дивно, але ще і вініл досі група випускає, хоча це вже повз мене
А що дивного. Вже мінімум роки три продажі вінілу у світи перевищують продажі сіді. Тому що сіді реально сенсу немає - усе можна взяти з інтернету, а от вініл це ж "аналоговий звук" і багато людей хто не в темі, або не розуміється на якості звуку купують вініл бо ж "модно". Коли задаєш таким просте питання, а у якому форматі було зроблено студійний запис, з якого потім створили вініл то мовчать. Коли пояснюєш що оригінал усе одно у цифрі і якщо хочеться якісного звуку то краще замість витрачання коштів на програвач вінілу, підсилювач з фонокоректором (чи окремий фонкоректор) і власне на платівки (десь по 50 євро за одну) краще придбати дорогий цап з купою налаштувань і за рахунок нього створити імітацію "аналогового звуку" то не вірять.
А що дивного.
так його не через точний звук беруть, а саме через специфічні спотворення та шуми. як і увесь хайенд. це ті хто думають що знають. а всі інші виключно щоб на когось враження справити. зазвичай на таких же як самі) ви ще запитайте як щодо корекції з врахуванням конкретного вуха щоб в мізки ідентичний сигнал йшов
А що дивного.
так його не через точний звук беруть, а саме через специфічні спотворення та шуми. як і увесь хайенд. це ті хто думають що знають. а всі інші виключно щоб на когось враження справити. зазвичай на таких же як самі) ви ще запитайте як щодо корекції з врахуванням конкретного вуха щоб в мізки ідентичний сигнал йшов
Специфічні спотворення та шуми можна отримати якщо купити дорогий цап із великою кількістю налаштувань. От про те що переважна більшість зараз купують вініл не розуміючи що вони купують і насамперед щоб справити враження на таких самих невігласів - із цим згоден на 100%. І як людина, через чию апаратуру у роки моєї молодості пройшло більше тисячі вінілових платівок саме фірмових, а не якихось індійських ліцензій, і записаних від студії аж до конкретного диску у суто аналоговому форматі (тобто виданих до 1982 приблизно року) скажу що я позбувся усієї апаратури для відтворення вінілу і ніскільки за цим не жалкую.
Специфічні спотворення та шуми можна отримати якщо купити дорогий цап із великою кількістю налаштувань.
Не потрібен дорогий ЦАП. Достатньо DSP-плагіна до якогось плееру (скажімо, foobar-а), який і парних гармонік додасть і пісочку насипле. І це буде безкоштовно. Думаю, що і до смартфона є таке (я просто не шукав). А щодо "не вірять", так це те саме, як віруючий в бога людині доказувати, що бога не існує.
А цікаво а касети з музикою а-ля диско80 теж мабуть у когось е? Теж мабуть би прикупив але без дисків, чисто касети послухати
а в тебе є, на чому слухати касети? в мене мабуть ще залишилися, саме з 80-х...треба пошукати)
так я і написав що мабуть купив би невеличкий магнітофон касетний без дисків і пару касет
Специфічні спотворення та шуми можна отримати якщо купити дорогий цап із великою кількістю налаштувань.
Не потрібен дорогий ЦАП. Достатньо DSP-плагіна до якогось плееру (скажімо, foobar-а), який і парних гармонік додасть і пісочку насипле. І це буде безкоштовно. Думаю, що і до смартфона є таке (я просто не шукав). А щодо "не вірять", так це те саме, як віруючий в бога людині доказувати, що бога не існує.
Якщо слухати з компьютера або смартфона то нічого і не треба встановлювати. Вони і так додадуть і спотворень і фону і сторонніх шумів і...Головне мати такого рівня підсилювач і акустику щоб усе це розчути. Бо оті "поцінувачі вінілу" з молоді, які справжня часи вінілу не застали, куплять апаратури сумарно на одну, максимум дві тисячі доларів за усе, разом із акустикою і вважають що вони розчули "справжній аналог".
Заїдьте на барахолку на Петрівці, там є пару чоловік, що займаються саме касетниками, вздовж електрички в самому кінці є продаван на мікроавтобусі, у нього завджи є вибір.
в 2024 було так:
вважають що вони розчули "справжній аналог".
та. справжній аудіофіл взагалі слухає тільки шуми між треками
Заїдьте на барахолку на Петрівці, там є пару чоловік, що займаються саме касетниками, вздовж електрички в самому кінці є продаван на мікроавтобусі, у нього завджи є вибір. в 2024 було так:
Насправді, таке собі, і нічого особливого. Блищить, типа олдове, ціна мабуть буде космос Норм подібні девайси, це де електронне керування, а не кнопки давити
Заїдьте на барахолку на Петрівці, там є пару чоловік, що займаються саме касетниками, вздовж електрички в самому кінці є продаван на мікроавтобусі, у нього завджи є вибір. в 2024 було так:
Насправді, таке собі, і нічого особливого. Блищить, типа олдове, ціна мабуть буде космос Норм подібні девайси, це де електронне керування, а не кнопки давити
Та нормальні девайси, окрім Goldstara, бо в часи коли апаратура випускалася ще під цим брендом цей виробник ще був лайноробом типу сучасних китайців, Я б більше уваги приділив саме працездатності цих приладів. Отой панасонік сирий на першому плані це як раз те, що шукає тс. П.C. для апаратів низькобюджетного сегменту яким 30+ років механічне керуванням це мабуть таки плюс, а не мінус.
Отой панасонік сирий на першому плані це як раз те, що шукає тс.
На мою думку, для гаража буде краще буде Sony. Я знав такий, норм звучить Хоча на ньому слухати касети, х.з. Хіба що записані на чомусь достойному, та на нормальні касети
Отой панасонік сирий на першому плані це як раз те, що шукає тс.
На мою думку, для гаража буде краще буде Sony. Я знав такий, норм звучить Хоча на ньому слухати касети, х.з. Хіба що записані на чомусь достойному, та на нормальні касети
Це вже фломастери. У гаражі головне щоб не зламалося відразу, а якість звуку то вторинне. Щодо касет то також - головне щоб за 30+ років не посипалися і не злиплися. А записані вони мабуть були ще "тоді".
а це минулий рік там же
А записані вони мабуть були ще "тоді"
Я до війни по приколу на ES Sony записував. Класно пише, HX-Pro, всі діла , і навіть на відверте барахло касети
а це минулий рік там же
Найкраще там, це Онкіо, якщо всі блоки з ас зібрати
panasonic rx-es27 таке є. можу пропити. стоїть років 20 в кладовці. касети глянув грають, радіо теж, диск не виїжджає чомусь. в пульту ще рідна батарейка посипана в труху))). не Київ.
А що дивного.
так його не через точний звук беруть, а саме через специфічні спотворення та шуми. як і увесь хайенд. це ті хто думають що знають. а всі інші виключно щоб на когось враження справити. зазвичай на таких же як самі)
Вважаю що багато хто взагалі не через звук, а через вінтажний вигляд та ергономіку. Я так і купляв би, якщо б не було вже.
Та нормальні девайси, окрім Goldstara, бо в часи коли апаратура випускалася ще під цим брендом цей виробник ще був лайноробом типу сучасних китайців, Я б більше уваги приділив саме працездатності цих приладів. Отой панасонік сирий на першому плані це як раз те, що шукає тс. П.C. для апаратів низькобюджетного сегменту яким 30+ років механічне керуванням це мабуть таки плюс, а не мінус.
О, а в мене така сама Сонька, як на фото, але я з неї тільки радіо слухаю, касет наслухався ще на Орель МП-101С-1, ось там принаймні керування класне було.
А записані вони мабуть були ще "тоді"
Я до війни по приколу на ES Sony записував. Класно пише, HX-Pro, всі діла , і навіть на відверте барахло касети
а це минулий рік там же
Найкраще там, це Онкіо, якщо всі блоки з ас зібрати
З того що видно на двох останніх фото то жоден девайс не читає МР3. Чим мінікомплекс Onkyo кращий за ранній сіді програвач Sony? Мабуть навпаки - повноформатний сіді Sony буде краще звучати за міні Onkyo. Але яке це має значення під вимогу "у гаражі".
О, а в мене така сама Сонька, як на фото, але я з неї тільки радіо слухаю, касет наслухався ще на Орель МП-101С-1, ось там принаймні керування класне було.
Нічого в тій Орелі гарного не було, ще й розміри не стандартні. В жодну стойку апаратури не ставала. Якщо вже часи совка згадувати то Vilma 102 рулить.
Чим мінікомплекс Onkyo кращий за ранній сіді програвач Sony? Мабуть навпаки - повноформатний сіді Sony буде краще звучати за міні Onkyo
Так, звичайно Це якщо тільки сіді слухати. Але з практичної точки зору, Онкіо унч, тюнер, норм ас та саунд контроллер, це оптимальний варіант, наприклад для компа і т.п. Невеликий, якісний, компактний