читав полеміку на тему Тесли, що її треба брати від якогось там року, але сильно не вчитувався. а от що поважне товариство може сказати про Model3 2024-2025 років? варте уваги авто, чи ну його...? і на що тоді варто звернути увагу, якщо не на цю?
Від 2021р. рекомендують, там вже новий процесор йде, хороше освітлення і багато дитячих болячок пофіксали. 2024 це вже в новому кузові HIGHLAND наче йде, так красива, мало ше на дорогах, але переплачувати 2Х мабуть особливого сенсу немає.
читав полеміку на тему Тесли, що її треба брати від якогось там року, але сильно не вчитувався. а от що поважне товариство може сказати про Model3 2024-2025 років? варте уваги авто, чи ну його...? і на що тоді варто звернути увагу, якщо не на цю?
Десь попало у вухо що нова, 2025 року, уже іде із нормальною +- ходовкою, на відміну від попередніх в яких ходовка схожа на жигуль.
Десь попало у вухо що нова, 2025 року, уже іде із нормальною +- ходовкою, на відміну від попередніх в яких ходовка схожа на жигуль.
Якщо ми говоримо саме про "3".
1) до грудня 21 р. не брав би - старий проц 2) з грудня 21 р./січня 22 р. (як повезе) - новий проц, покращили багато дрібниць (це поступово протягом 20-21 р.), краща якість збірки 3) Хайленд з 25 р. - візуальний рестайлінг, нова ходовка, автопілот 4 покоління
Головне - не зловити імбаланс, якщо приїхала з цілою безпекою або до цього довго стояла на аукціоні, то є далеко ненульова вирогідність попасти на батарейку. Саме тому вважаю, що якщо брати надовго, краще шукати Європу.
а від січня 22 до Хайленд 25 - як варіант? чи це уже впевнений варіант і можна розглядати?
а від січня 22 до Хайленд 25 - як варіант? чи це уже впевнений варіант і можна розглядати?
Норм варіант, якщо батка від простою не відригне. Зараз не те що багато, але й не мало таких випадків.
Причини озвучив вище - довгий простой на аукціоні, висадка в "0".
Ну й "дубова" підвіска, краще на 18 колесах брати. Проте рулиться так, що не кожна БНВ М-серії може.
А на каком электромобиле/автомобиле вы привыкли ездить?
Ну й "дубова" підвіска, краще на 18 колесах брати. Проте рулиться так, що не кожна БНВ М-серії може.
А звідки теза про дубову підвіску? Крайнього разу підвозили мене на модел 3, 2023 року, монопривод, рівно тиждень тому. Їхали по вщент розбитим вулицям Гусовського, Гуцола та Чигорина (чи як вона там зараз). Мені підвіска навпаки здалася дуже мякою і комфортною.
А звідки теза про дубову підвіску? Крайнього разу підвозили мене на модел 3, 2023 року, монопривод, рівно тиждень тому. Їхали по вщент розбитим вулицям Гусовського, Гуцола та Чигорина (чи як вона там зараз). Мені підвіска навпаки здалася дуже мякою і комфортною.
Ну, я її більше року катав. Тищ 30 проїздив. Розумію, що все відносно, але дубовіша лише Вайка ) Це нормальна вибірка?:)
Я уже писал, что для емоций - S Plaid. Для каждодневного тошноперемещения - G08.
Ну, я її більше року катав. Тищ 30 проїздив. Розумію, що все відносно, але дубовіша лише Вайка ) Це нормальна вибірка?:)
Я не маю досвіду ізди на електричках і порівнював з ходовою наприклад суперба джети чи сітроєна. То тесла 3 мякша. Із субару +/- подібна.
та особо не було варіантів, з електро їздив на E-Golf, KIA Niro2, Ioniq5, Mustang Mach-E. Колись бачив вашу участь в дискусії, і там ви висловлювалися про Тесла Х, та ще й 6 місну, як найбвльш збалансований авто у всіх своїх проявах. Ви сюди хилите? Х вважаю цікавим, але трохи для мене завеликий....
доречі, а ще десь по Тік-Токах бачив, що є "Техаська зборка" Тесли, і там типу все погано, алюмінієві лонжерони, і це типу не брати в жодному випадку. Чи має місце такий факт?
Тesla Model Y - не комфортно було. Собі таке авто не брав би, динаміка Але дороги потрібні нормальні. ПС. Ще дуже залежить з якого авто пересів. Якщо тобі норм, можливо на Субару також дубова.
Тesla Model Y - не комфортно було. Собі таке авто не брав би, динаміка Але дороги потрібні нормальні. ПС. Ще дуже залежить з якого авто пересів. Якщо тобі норм, можливо на Субару також дубова.
Проїдься на аутбеку, порівняй із короллою, потім зроби висновки. Як на мої враження то модел 3 комфортніша за короллу.
...
Проїдься на аутбеку, порівняй із короллою, потім зроби висновки. Як на мої враження то модел 3 комфортніша за короллу.
Щось якась це неправильна модел 3 у Вас )
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/tesla/tesla-model-y/ Tesla відповіла на критику щодо надмірно жорсткої підвіски за допомогою фейсліфтингу, знайшовши вдалий компроміс: налаштування підвіски було трохи скориговано в бік комфорту без шкоди для керованості. Результат – успіх. Tesla пояснює, що це стало можливим завдяки жорсткішій конструкції кузова, переробленій геометрії та кінематиці підвіски, а також технології демпфування, запозиченій у поточної Model 3
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/tesla/tesla-model-y/ Tesla відповіла на критику щодо надмірно жорсткої підвіски за допомогою фейсліфтингу, знайшовши вдалий компроміс: налаштування підвіски було трохи скориговано в бік комфорту без шкоди для керованості. Результат – успіх. Tesla пояснює, що це стало можливим завдяки жорсткішій конструкції кузова, переробленій геометрії та кінематиці підвіски, а також технології демпфування, запозиченій у поточної Model 3
Highland пішов тільки з 25 р. Не думаю, що в таксі був хайленд
Highland пішов тільки з 25 р. Не думаю, що в таксі був хайленд
оглядачі ж сказали що до рейсталінгу тесла була жорстка.
Катався на 3Р, очікував, що буде зажорсткою після ось цих інет-страшилок, але як для авто з такими динамічними можливостями не сказав би, що треба м'якіша. Хоча, здалося, що за "м'якість" там сидінням доводиться більшою мірою відповідати.