Друзі, а підкажіть будь ласка я зараз маю honda e, і мене в ній влаштовує все крім ємності акумулятора Хочу шось подібне, але з більшим Чи є якісь варіанти крім ioniq 5? Мені не подобається коли екран стирчить, наче шурупами просто прикрутили. мені подобаються її дверні ручки
Дивився фіат 500е, все класно, але цей екран все псує(
Чи може знайти когось хто перепакує батарею буде розумнішим рішенням?
Друзі, а підкажіть будь ласка я зараз маю honda e, і мене в ній влаштовує все крім ємності акумулятора Хочу шось подібне, але з більшим Чи є якісь варіанти крім ioniq 5? Мені не подобається коли екран стирчить, наче шурупами просто прикрутили. мені подобаються її дверні ручки
Дивився фіат 500е, все класно, але цей екран все псує(
Bmw ix3 останній більш-менш технологічний варіант з олдскульними кнопками та гармонійним екраном
Сусіди поміняли таку Хонду на Renault 5
Друзі, а підкажіть будь ласка я зараз маю honda e
А шо це за Хонда Е ? 2021 рік? Це E-NV? Із якою вона батарейкою?
Друзі, а підкажіть будь ласка я зараз маю honda e
А шо це за Хонда Е ? 2021 рік? Це E-NV? Із якою вона батарейкою?
Honda e А по темі - мені шось Kia EV3 подобається. Тому от таку гарну електричку можна запропонувати в темі
худший
Это будет самый вариант на мой взгляд), Фиат 500 тоже как бы недалеко оторвался, Ионик 5 то как бы другой размер, то Хонда Е + Фиат 500 вместе), тогда уже Шевроле Болт или Теслу 3 смотреть можно, оптимально наверно Кона вам подойдет там и кнопочки и места сзади нету как в Хонде и батарея 64кВт.
А скільки стала проїзжати?
вона і нова проізжала не багато. маленька акб і велике споживання для свого класу
худший
Это будет самый вариант на мой взгляд), Фиат 500 тоже как бы недалеко оторвался, Ионик 5 то как бы другой размер, то Хонда Е + Фиат 500 вместе), тогда уже Шевроле Болт или Теслу 3 смотреть можно, оптимально наверно Кона вам подойдет там и кнопочки и места сзади нету как в Хонде и батарея 64кВт.
Уже в правильному напрямку підказуєш. Єдине що Кону можна в цьому виборі замінити на Bolt EUV, тобто кому більша компактність - Bolt EV, кому каплю кліренса і псевдопаркетник - Bolt EUV. Єдине це що Bolt EUV рідко в хороших комплектаціях ідуть.
Та вона і з заводу не багато їхала. Я ніколи не заміряв, але мабуть десь 180-200. А тут ще глюканула щвидка зарядка, тільки повільну бере. Ну то треба на СТО щоб перепрошили, але це такий знак мабуть
По місту мені цілком вистачає, але от будуюсь в селі в карпатах, то хотілось би туди не брати дизельку
Дивився на нього, так класне, подобається. Але там же з акумом не сильно краще
Дивився на нього, так класне, подобається. Але там же з акумом не сильно краще
У Рено 5 две версии на 40 и 52 доступной емкости. А у Хонды 28.5. 28.5 vs 52. Как по мне то сильно лучше.
хюндай кона має ще більше батарейку , і енергоефективна. або ID3 , Cupra Born
хюндай кона має ще більше батарейку , і енергоефективна.
але це хундай, а тема називається "гарна електричка"
хюндай кона має ще більше батарейку , і енергоефективна.
але це хундай, а тема називається "гарна електричка"
Так гарна ж, не красива
хюндай кона має ще більше батарейку , і енергоефективна. або ID3 , Cupra Born
там еще Raval на подходе.
худший
Уже в правильному напрямку підказуєш. Єдине що Кону можна в цьому виборі замінити на Bolt EUV, тобто кому більша компактність - Bolt EV, кому каплю кліренса і псевдопаркетник - Bolt EUV. Єдине це що Bolt EUV рідко в хороших комплектаціях ідуть.
Чего я делаю и в каком направлении), ты со своими Болтами подгазовывай сколько угодно у меня они уже в 2018 были и лично мне как бы ну вообще не зашли, пластик вонючий и скрипучий, кузов такое себе из хорошего дисплей/батарея/карплей остальное оставляет желать лучшего) включая ходовые качества, твой EUV не сильно далеко ушел из хоршего места сзади чуть больше, EV "псевдопаркетник" ну блин смех сквозь слезы и все полно EUV в комплектации Премьер, вот вообще нет проблем купить + если его и брать то только Премьер, ну это опять таки лично на мой взгляд.
П.С. С Хондой Е да Болт это машина, вот прямо почти полноразмерная, но это по сравнению с Фиат 500.
Bolt і по енергоефективності не дуже . думав менше споживає. експерти ADAC наміряли по родичу по платформі Opel ampera в їх тесті 19.7квт. для порівняння в цьому ж тесті Хюндай кона - 16.7квт. Skoda elrock 18.2 квт
для карпат тобі не зайвим буде кліренс та геометрія. Під ці вимоги джип авенджер можна глянути. Як на мене і виглядає норм.
Bolt і по енергоефективності не дуже . думав менше споживає. експерти ADAC наміряли по родичу по платформі Opel ampera в їх тесті 19.7квт. для порівняння в цьому ж тесті Хюндай кона - 16.7квт. Skoda elrock 18.2 квт
Електромотор думаю має нормальну ефективність. Не знаю що за тести, але якщо вони виконувались з використанням клімату в холодну погоду, то цілком ймовірно, бо Ампера/Болт не мають теплового насосу, підігрів теном.