не кажу що прихільник Toyota але мордашка мені заходить. Відео від InfoCar База від 42$ може все розбити (
Ну а які альтернативи по ціні/надійності? Х-трейл з супертехнологічним турбобензогенератором на три циліндри ?
Дизайн знову трохи на любітєля, але привикнемо. ))
сзади внешне как ниссан.морда "новый стиль тойтоты". думаю будет дороговато-не ломается-расход бенза хороший-ликвидность. В салоне , скорее всего, чем дальше тем дешевле, но учитывая, что это не бентли, то сойдет. Народ будет брать, что логично. Хотя под 50 тыс дол как то сурово.
ну щараз то вже і за 50 вибору не має адекватного... ідеального авто немає нажаль
а тут ще в мене питання - то всім то хайбрід довподоби....типу економно ))) проїхав на такому за місто то ніякий він не економний
Ну а які альтернативи по ціні/надійності? Х-трейл з супертехнологічним турбобензогенератором на три циліндри ?
Дизайн знову трохи на любітєля, але привикнемо. ))
CR-V, Tucson, Sportage були один час - зараз здається знову нема
ну щараз то вже і за 50 вибору не має адекватного... ідеального авто немає нажаль
а тут ще в мене питання - то всім то хайбрід довподоби....типу економно ))) проїхав на такому за місто то ніякий він не економний
в смысле, 320 сарай кака раз будет 45 и на обмыть останется
по трасі паритет буде з звичайним двз (у ніссан гібрид навіть на 0,5-1 л більше споживає) але в місті буде суттєва економія - 2-3 л різниця хоча знову ж таки - база 42 (враховуючи гидотність тойоти а тим паче базової), конкуренти пежо/ніссан/мазда - база 32-35, дуже грубо це 4 тисячі літрів пального, або 50000 км пробігу
а тs за городом на Вольво ( ну или на VW) катайся, а как в Киев заедешь, то на Тойоту садись.
а тs за городом на Вольво ( ну или на VW) катайся, а как в Киев заедешь, то на Тойоту садись.
тут питання не про мене )))
по трасі паритет буде з звичайним двз (у ніссан гібрид навіть на 0,5-1 л більше споживає) але в місті буде суттєва економія - 2-3 л різниця хоча знову ж таки - база 42 (враховуючи гидотність тойоти а тим паче базової), конкуренти пежо/ніссан/мазда - база 32-35, дуже грубо це 4 тисячі літрів пального, або 50000 км пробігу
Але там база без гибридів, якщо рахувати доступність гібриду, то рав4 - самий доступний.
Про CR-V десь був огляд, так там в базі ну дуже суровий бубен.
Мені подобається, питання тільки до ціни. Нові Тойоти щось занадто дорогі, нових CH-R, Camry на дорогах ну дуже мало. Складуть ціну - будуть брати.
Да какая разница, при покупке новой машины в салоне , учитывая падение цены на нее года за три ( хотя в этом плане тойота еще огого как выгодна) сколько та машина есть бензина, особенно за городом? Даже если за три года проехать за городом тысяч 40 км и при этом потратить на литра три ( на сотню) больше, чем мечталось, то это будет аж 1200 литров бенза. На фоне падения цены машины, на фоне страховок и прочего, думаю для покупателя машины за 50 тыс дол, это не смертельно. Но опять же, может то я так думаю и моя мысль не верная.
Тут питання чи багато тих покупців авто за 50к. На дорогах одні корчі з америки, 50к це вже щось дуже на багатому.
Мені подобається, питання тільки до ціни. Нові Тойоти щось занадто дорогі, нових CH-R, Camry на дорогах ну дуже мало. Складуть ціну - будуть брати.
Ось статистика продажів нових авто за повний рік: Навіть в умовах останнього забігу за пільговими електричками, Тойота саме нових автівок продала найбільше за всіх. Навряд чи цей результат забезпечили Короли з Ярісами. Тож беруть, особливо "жипи". Ну а будучи лідером ринку, стимулів погратися в цінові війни у них небагато. Більш цікава поведінка чи реакція конкурентів.
Щось разпіарена Мазда слабо продається.
проїхав на такому за місто то ніякий він не економний
як сказати, їздив в Чернівці та назад - де скільки можна було, стільки і витискав + обгони з газом в пол. 7,5 літрів на круг, 4 пасажири.
По місту так, можна і до 5 літрів отримати лехко.
Зараз на все ціни виросли, нажаль. За 45+, може із США якусь Мазду чи Лохус? Свіжих років і мінімальним пошкодженнями?
хоча знову ж таки - база 42 (враховуючи гидотність тойоти а тим паче базової), конкуренти пежо/ніссан/мазда - база 32-35, дуже грубо це 4 тисячі літрів пального, або 50000 км пробігу
тільки за 5 років рав піде за 35, а пежо/ніссан/мазда добре якщо за 20.
хоча знову ж таки - база 42 (враховуючи гидотність тойоти а тим паче базової), конкуренти пежо/ніссан/мазда - база 32-35, дуже грубо це 4 тисячі літрів пального, або 50000 км пробігу
тільки за 5 років рав піде за 35, а пежо/ніссан/мазда добре якщо за 20.
Якщо 1.2 і пробіг 200+ не впевнений, що і за 20. На минулому тижні 2018 року Рав4 гібрид з пробігом 250 тис, продався за 20куе. Щось підказує, що пробіг буде 150тис і 24 тис на продаж.
Канечно цикаво, особенно если модел У 23 года 540л.м. за 34 с пробегом 40ткм)))