Зафіксую тут . Дзвонив, спілкувалися.... Чекаю на зворотній дзвінок +38096256****
Була справа, до 11.00 було актуально, в принципі актуально ще й зараз, сенс у тому, що я хотіла б сьогодні інший лот собі пограти, цю ось Теслу Х у неї 6 місний консольний салон який я хочу.
Оплатити мені її якщо виграю потрібно завтра, якщо я лот відіграю, але його не оплачую аукціон зніме з мене штраф, на Інщуринсі це 15% від виграшної ставки.
Якщо ви готові завтра це зробити так 15.00 то можу вам Болт так і віддати як говорили за 16200$ 12600 відразу і 3600 після прибуття до Клайпеді, для своєї підстраховки і того що ви це зробите мені потрібен від вас задаток і задаток 12000, завдаток виходить 1800, не сплатіть завтра лот (завдаток залишиться у мене, якщо вам підходить то давайте будемо діяти), до аукціону по машині залишилсь одна година.
Доїхала без втрат, нові фотографії, машина застрахована будь-які пошкодження в дорозі компенсуються страховою компанією ціна розмитненої машини в УкраЇні 17700$ торга нема.
По оплаті 14100 відразу і 3600 платежі після прибуття в Клайпеду, фото клікабельні, продаж не терміновий.
Існують аукціони за якими дані в мережі є тільки у випадках продажу лоту і то з невеликою відстрочкою з'являються, ось, наприклад, цю машину я вже грала, але даних про це немає), резерв продавця я не пройшла, і завтра її вже на звичному аукціоні грати в живу.
Якщо на Болт за акційною ціною покупець буде) то як би Х завтра граю, а ні так ні пізніше значить інший буде, хочу собі саме таку машину, консольну на 6 місць, на 20 колесах, а їх не так багато.
А за скільки її реально можно відіграти?
Я за 8600 цей лот відіграла, а пощо вони і в якому стані продаються можна подивитися у проданих лотах.
Пишу вам на Вайбер, але ви там давно не були, дублюю сюди.
По Болту, аукціон по Теслі вже закінчився на жаль(.
Лот зіграний на жаль без моєї участі, ціна розмитненого Болта як у першому повідомленні 17700, ось так я можу завдаток від вас взяти 200 доларів, а повернувшись у неділю до Києва з вами зустрітися папери підписати і гроші забрати, ціна 16200 була актуальна за нього до 11.00 я хтіла іграти консольний Х, аукціон по якому вже закінчився(можу вам аналогічний Болт підібрати/зіграти/привезти).
Этот Х мне интересен до 12000 за лот.
вже бай нау він
А шо за пошкодження у Болта? Одне колесо підкачати і все готово?
Этот Х мне интересен до 12000 за лот.
вже бай нау він
14375 він мені не цікавий, 12000 то максимум за 75кВт.
А шо за пошкодження у Болта? Одне колесо підкачати і все готово?
Всі пошкодження на фото.
Ну не догодиш), то пробіг більший, то марка не та, то биток тотальний, то пошкоджень не вистачає), на будь-який смак та бюджет їх там повно у будь-якому стані.
Знеструмили мені машину перед завантаженням.
Приїде заряджена, розуміти б що живе колесо то можна і своїм ходом забирати, ну або колесо потрібно з собою мати).
Лист я як би на склад написала з проханням проявити кмітливість і зрозуміти що з ним, ну зі кмітливістю зрозуміло справа туговата там) тому навряд чи що до прибуття в Клайпеду щось проясниться.