Куплю VW T5 від 2010р Довгий Тільки пасажир по документах. Дрібні недоліки не лякають, якщо ціна відповідна, але не кривий чи гнилий.
О 9 5 2 8 5 О 1 8 4
Вдруг груз Лонг зайдет
В фейсбуці е пару трійку груп по Т5 то там швидше знайдете буса, і беріть там де 103 кВт і 140 сил, бі турбо не беріть
Яка ціна?
Хороша, пропонуйте не соромтесь
Вдруг груз Лонг зайдет
Груз ні (
В фейсбуці е пару трійку груп по Т5 то там швидше знайдете буса, і беріть там де 103 кВт і 140 сил, бі турбо не беріть
Як їх знайти? Дасте лінк?
Як їх знайти? Дасте лінк?
написав в приват. Вдалої продажі і шукайте краще з вебасто або потім окремо поставте бо без вебасто буде дуже довго грітися зимою ну і враховуйте що реальний пробіг буде 300+ в мене 11 рік і пробіг 304 тис на сьогодні, будуть питання по Т5 пишить в приват ну і для яких задач потрібен і чому саме лонг? Мені короткого вистачає з головою
Яка ціна?
Не спрашивал Надо продать Чел к торгу готов Да и что у него что у родителей лет 15 одни т5)
В мене є оригінальна каравелла 2008 року. офіційна. Бензин. Пару років тому перефарбував в нардо грей( тех паспорт сірий колір,як і був), купу всього переробив( рейка, ходова, зчеплення нове, чорні литі диски в стані нових та багато іншого. масло 5в30 чи 40 Shell.) Трохи лишилось доробити ще.Тонування планую, салон більш охайним зробити та інше... він вже для мене *золотий* став.. без торгу 6500 доларів віддав би і забув, бо стоїть пів року точно
В мене є оригінальна каравелла 2008 року. офіційна. Бензин. Пару років тому перефарбував в нардо грей( тех паспорт сірий колір,як і був), купу всього переробив( рейка, ходова, зчеплення нове, чорні литі диски в стані нових та багато іншого. масло 5в30 чи 40 Shell.) Трохи лишилось доробити ще.Тонування планую, салон більш охайним зробити та інше... він вже для мене *золотий* став.. без торгу 6500 доларів віддав би і забув, бо стоїть пів року точно
в особисті написав
Можливо кому буде цікаво Т5 пасажир(8+1 по документам) (2006р) 2,5TDi BNZ.
Яка ціна?
Не спрашивал Надо продать Чел к торгу готов Да и что у него что у родителей лет 15 одни т5)
мало інфи по бусу, пробіг? Двигун який? Скільки передач? Вебасто є? Ну і тд
3,2 бензин це потужно
Ні. 2.0 mpi 115 к.с. Нафіг той 3.2…
Ні. 2.0 mpi 115 к.с. Нафіг той 3.2…
Дякую, я про таки і не знав, у знайомого мультик 3,2 то думав і у каравели 3,2. Але як на мене бензин не для буса. А який розхід в нього