А підкажить по правому берегу? Але вже з ремонтом 100 %. Офіціали не знайшли причину чому немає холоду в салоні, компресор працює.
К Сергею на Оболонь ездил?
то йому далеко. Кажуть гарний майстер е десь біля жд вокзалу ( соломенка) але нажаль нема в мене контакту
а чим Генстар не варіант?
а чим Генстар не варіант?
Було 2 випадки звертання до них - обидва безрезультатні. 1. У знайомого 2 роки назад кондер включався рандомно(буває з 2-3 натискання на кнопку, але частіше з 10, 20 чи взагалі не влючався) робили - робили, грошей витягнули щось під 300 баксів(це було десь майже 10 відсотків тодішньої вартості авто), міняли наугад багато чого так нічого і не допомогло, коли сказали міняти ще щось дуже дороге послав їх(треба було раніше). 2. Сам приїхав з проблемою витіку фреону, заправили залили поїздив подивились сказали все ок нічого не тече - через пару тижнів фреону немає. Більш до них не звертався. Доречі, з моєю траблою багато хто не міг допомогти у т.ч. і з рекомендованих в цій темі.
Було 2 випадки звертання до них - обидва безрезультатні. 1. У знайомого 2 роки назад кондер включався рандомно(буває з 2-3 натискання на кнопку, але частіше з 10, 20 чи взагалі не влючався) робили - робили, грошей витягнули щось під 300 баксів(це було десь майже 10 відсотків тодішньої вартості авто), міняли наугад багато чого так нічого і не допомогло, коли сказали міняти ще щось дуже дороге послав їх(треба було раніше). 2. Сам приїхав з проблемою витіку фреону, заправили залили поїздив подивились сказали все ок нічого не тече - через пару тижнів фреону немає. Більш до них не звертався. Доречі, з моєю траблою багато хто не міг допомогти у т.ч. і з рекомендованих в цій темі.
О! Це в мене теж все дуже схоже Теж так перезаправляли. Я сам знайшов, замінив ущільнювачі трубки. Заправили та десь рік було все норм. Потім знову теж саме. Але вже заправляльний ніпель травив. Купив на Аліку ніпелі. Замінив, знову заправили, і знову травить. Сказали треба нормальні ніпелі підбирати І так кожного разу перезаправляти. Коротше, забив я цей кондиціонер з цим гемором .
А підкажить по правому берегу? Але вже з ремонтом 100 %. Офіціали не знайшли причину чому немає холоду в салоні, компресор працює.
Привіт! Ні не був. Взагалі це вперше, за вже купу авто які мав, щоб накрився кондішен. Дай контакти пліз.
то йому далеко. Кажуть гарний майстер е десь біля жд вокзалу ( соломенка) але нажаль нема в мене контакту
Випадково не Maestro COOL на пров. Караїмський, 15 (пров. Донський 15/14)?
...
Випадково не Maestro COOL на пров. Караїмський, 15 (пров. Донський 15/14)?
не підкажу бо давно це було, тільки знаю що е чи був десь читав що його всі радили
Привіт! Ні не був. Взагалі це вперше, за вже купу авто які мав, щоб накрився кондішен. Дай контакти пліз.
Я кстати в тиктоке, это для авто в возрасте, видел, что нужно еще что-то в компрессоре конд смазывать, гугл не нашёл, правда ли это?) Дякую
Нічого змащувати непотрібно. Компресор змазується маслом, яке розчинене у фреоні. При заправці в будь-якому разі трохи масла додадуть.
Трохи не так. В компресорі є мастило яке змащує механізм приводу поршнів компресора. Ця частина компресора не перетинається із фреоном ніяк. Туди іде окреме мастило і досить не дешеве.
Як раз ним все і змащується. У компресорі є картер, в якому приблизно 200 мл мастила, він не ізольований від системи. Мастило з ньго змазує привод поршнів, а частина його, розчинена у фреоні, змазує самі поршні і циліндри, а також розповсюджується по системі. Саме це мастило і додається при заправці, оскільки частина мастила виходить із системи при витоку фреону або при його відкачці. І, да, мастило, недешеве, але його потрібно небагато.
Саме це мастило і додається при заправці, оскільки частина мастила виходить із системи при витоку фреону або при його відкачці. І, да, мастило, недешеве, але його потрібно небагато.
Та наче в мене роздільно Небагато, але баночка 250грам 400 гривень позавчора купляв
Саме це мастило і додається при заправці, оскільки частина мастила виходить із системи при витоку фреону або при його відкачці. І, да, мастило, недешеве, але його потрібно небагато.
Та наче в мене роздільно Небагато, але баночка 250грам 400 гривень позавчора купляв
За виключенням електричок та гібридів (там електричні компресора) роздільно не буває (да і сенсу немає щось розділяти). А баночка десь так і коштує (є дорожче, є дешевше), причому не варто купувати більшу дозу ніж на один раз (хоча більший обсяг дешевше), оскільки відкорковане масло натягує вологу.
За виключенням електричок та гібридів (там електричні компресора) роздільно не буває (да і сенсу немає щось розділяти). А баночка десь так і коштує (є дорожче, є дешевше), причому не варто купувати більшу дозу ніж на один раз (хоча більший обсяг дешевше), оскільки відкорковане масло натягує вологу.
Ну я в подробиці не лізу - з мене мого кола вистачає. Є ті хто шарить, ось вони хай і займаються