Ну блін), я тут днями Теслой своєю в Тайкан в'їхала, ось там таки довелося переконливо відсіч видавати, просто терпіти не можу коли "експерти" на початку знаходять якусь дичину а потім її ще вкидати намагаються, причому з якою метою мабуть самі не розуміють.
А поговорити я тільки за) + реально тепер думаю що мені собі краще залишити Іонік п'ятий або Болт ЄУВ
А хайпанули все добре) 1 мільйон 800 тисяч переглядів, з Тайканом питання і до обліку він ще не доїхав, тому що патрульна сказала що господар номерів у розшуку, а куплений він без будь-яких про це документів з подальшим переоформленням через торгуючу, з цієї ж причини ні про який європротокола і мови душевної, то там взагалі інший оборот події б прийняли, Тайкан (до речі живіше за всіх живих), а та подряпина на пластиці спідниці взагалі не від мене.
бггг легендарне відео Дали б 100 баксів та не заморачувалися
Там справа не в 100 доларах) і всі роз'їхалися))).
Подивився те відео, а що ти там накрутила в тій теслі? Дистанцію зменшила до самого мінімуму? А то в Болті є оці штуки, відторможується і зупиняється, правда я ззаді порша не тренувався
Ну так сенс же весь саме в Порші спробувати), там швидкість була до кілометра на годину), все у мене накручено як треба в Теслі - уперлася номером і зупинилася інакше вона мені в гараж не стае, вірніше по довжині влазить із запасом але він частково ширший а частково уже і ось там де уже двері не відчиняються).
Ну таке), за темою машину оплачено і вже викуплено в аукціоні, завтра маємо її забрати і післязавтра привезти на склад.
Акційна ціна 19700 за розмитнену машину на вказаній вам адресі в Києві дійсна до 22.05.26. !!!
По справі KM8KN4AE9NU119754 ушкодження Google перекладач комедно перекладає).
Перекладається це як скрізь чи всій поверхні, тобто товарного вигляду немає).
Там у відео "тільки ляду замінити" так ось ляда на цей Іонік +- 50000 грн. коштує + доставка + покоцана буде а це перефарбування + робота, ну навскідку ще +- 300 доларів.
Не всім потрібно до Києва, але це з Луцька ще 200-250 доларів, я як би можу машину не везти а віддати на митному терміналі, це буде -200 від ціни.
Їдемо далі немає 2х розширювачів арок задній на нього + - 3000 грн., Передній + - 6000 ну або 200 баксів за оба.
Бампер задній, ну тут питання чого там не вистачає і на чому те що залишилося тримається), тому що є нюанси про те як цей екземпляр куплений.
Це не Тесла і там усі ці штучки та кріплення коштують дорого, особисто я б на ремонт і купівлю недостаючого мінімум 1000 не гривень про всяк випадок заклала по цьому лоту бо в зборі він на Іонік 5 стоїть в районі 40000 і це без усяких там буферів і посилювачів.
Далі, що мені не подобається, це 2 критичні помилки, що там і чому і головне скільки коштує я Вангувати не візьмуся, може доларів 100 і вистачить, а може пошкоджено щось при ударі ззаду не зрозуміло,
Знову ж таки не забуваємо про All Over а у випадку саме з цим лотом і виключно на мій погляд), це або повне перефарбування або їздити за зачуханою з усіх боків машині, заради справедливості особисто я б їздила на зачуханій) але у мене з ними трохи інші стосунки ніж у звичайних власників , але й того що я вище перерахувала з головою ы без перефарбування вистачає) і це я не капаю глибоко і Карфакс не роблю, а там як варіант і попередні ДТП можливі. Ну ще пару ракурсів докладу для розуміння, що фарбувати.
Є ще у мене за тими шикарними ракурсами питання до лівого заднього крила, є побоювання з приводу того, що відбувається внизу, не розумію я причину того, що навіть передня накладка крила зліва не на місці, але це всі мої сумніви і до справи не сильно ставляться + у кожного вони свої), ще до якихось там ліхтарів не вистачає ітд, не буду навіть думати яких і по чому вони.
Вердикт, особисто я б собі такий лот на аукціоні не грала, куплена машина не дорого за 7300 але це дрова, а з приводу вашої експертної думки я вам у попередньому повідомленні вже написала, ось жодного сенсу ще раз щось писати нема .
Дуже дивне тлумачення дрова від людини що хвалить тесли на задньому приводі з пробігом 300 000 км . Вона ще поїздить. І продавали по 12000 куплені там по 4 і без плати та податків які зараз додали. А зараз кажете що привезете цю куплену там за 7 і з новими податками за 13.
Дуже дивне тлумачення дрова від людини що хвалить тесли на задньому приводі з пробігом 300 000 км . Вона ще поїздить. І продавали по 12000 куплені там по 4 і без плати та податків які зараз додали. А зараз кажете що привезете цю куплену там за 7 і з новими податками за 13.
Вот же капець ще раз, ваш приклад за 17600 особисто на мій погляд є дрова з візуальної точки зору, за технікою там 2 критичні помилки, по чому це варте я без поняття, за вашою «експертною» оцінкою я вже написала .
Мій гонорар включений у прорахунок, прорахунок з адресною доставкою до Києва на митному териналі у Львові було б на 200 доларів дешевше, то скільки б я цей лот привезла МІСТЕР ОЧЕВИДНІСТЬ ???
Я ж вам вище безплатну пораду дала, спочатку спробуйте зрозуміти хоча б ази, потім подумайте трохи, а тільки потім вкидайте якусь дичину на кшталт тієї, що вкинули, не будьте смішно виглядати.
Мова та прорахунок про лот на замовлення, на грошах клієнта.
А то за скільки я купила на своїх грошах Теслу за 4000 або за 2000 а може за 8000 ітд ну взагалі ні якого відношення не має до того за скільки я її продала в наявності, ні хто не везе машини по 2-3 місяці заморожуючи свої гроші без зароботку), найдешевше на заказ, в дорозі купити вже дорожче, за наявності ще найдорожче, якщо чесно то у мене навіть у голові не вкладається що комусь це може здатися дивним , на будь-який товар є свій покупець і своя ціна, ціну на наведений вами приклад за 17600 у випадку якщо б я цей лот везла на замовлення я написала, дублюю) НА ТЕРМІНАЛІ 13765 додати можу лише те, що якщо вичахати ваш приклад 2022 року за 17600 в нормальний стан то в результаті вийде дорожче ніж лот, що продається мною, в цій темі.
Ну ці прорахунки не завжди співпадають з кінцевими витратами. Це я як людина кажу що купила в Вас декілька авто. Завжди плюс 500 -1000 як не крути виходить. Всякі комісії за переказ коштів, не ті контейнери, неясні 100-200 баксів у експедитора. Та і в нештатні ситуації просто, за які Ви не несете ніяких взагалі відповідальності.
Ну ці прорахунки не завжди співпадають з кінцевими витратами. Це я як людина кажу що купила в Вас декілька авто. Завжди плюс 500 -1000 як не крути виходить. Всякі комісії за переказ коштів, не ті контейнери, неясні 100-200 баксів у експедитора. Та і в нештатні ситуації просто, за які Ви не несете ніяких взагалі відповідальності.
А давайте детальніше: які саме машини ви у мене купили і що у вас не збіглося з моїми розрахунками,
VIN кода у студію, бо я сприймаю вас виключно як «експерта», що блукає форумом, і взагалі не пам’ятаю, щоб я вам щось привозила, але після VIN кодів усе згадаю!!!
А я вам кажу, що ви брехун, тому що я ніколи не розраховую машини клієнтам дешевше, ніж вони виходять УСЬОГО, комісія за оплату в США після того, як SWIFT більше 4 років тому заборонили, про що всі завжди з самого початку знають, користуватися цим чи ні — виключно ваша справа, можу надати прямий інвойс на аукціон, який ви можете самостійно оплатити, якщо є криптовалюта або хтось за вас це зробить тощо.
Експедиція в Клайпеді 300 євро про які ви додатково 100-200 доларів розповідаєте, єдиний момент розбіжності з прорахунком був пару місяців тому, коли через подорожчання дизеля подорожчав автовоз Клайпеда-Львів на 15 євро та евакуатор Львів-Київ на 500 грн.
Які у вас були не ті контейнери, поділіться своїми знаннями), там їх усього два варіанти сороковий і сорок п'ятий, другий вкрай рідкісний і до нього як правило потрапляють повнорозмірні моделі, на кшталт F-150, який спочатку як 1/3 проходить і які нестандартні ситуації трапилися?
П.С. Ви навіть не в змозі відрізнити пошарпану та неповну машину 22-го року від пристойної 24-го, тож ще раз: скільки машин ви у мене купили — надайте їхні VIN-коди, адже ви мій оптовий покупець!!!
Зрозуміла хто ви, у Вайбр як адекватний, форум однозначно погано на вас впливає, ось взагалі не подумала б що це одна людина.
Що у вас тут від прорахунку мого подорожчало на 500-1000 з незрозумілою експедицією 100-200?
Або ви не в курсі були про те скільки платник за оплату візьме, до речі на сьогодні ця послуга стала дешевшою ну таке, а платежі всі ваші у мене з вами в листуванні прописані, витратимо трохи часу пошукатимемо де і на скільки подорожчало, піднімемо цю справу до загального огляду, подорожчання ж вами описане повинно якось помітним бути і бути чимось підтверджено?
Єдине, що сталося дорожче від рахунку був ваш Джип в 22 році, який із за всієї цієї ситуації підвис у США, тоді там абсолютно всі і у всіх машини підвисли, за найбільше поїхало тим, що в Поті відправили з космічською наступною доставкою, а ще багато хто пройшов. віддамо", а ваш СУВ тоді комфортно виплив третім виплив у контенері і благополучно до вас дістався з варіантів було або чекати невідомо чого на переповнених складах або вантажиться 1/3, ще Ліаф був якийсь давно.
А рік назд коли я з вашою дружиною зустрічалася брати завдаток за Теслу, то з її слів всі і всім були задоволені, що як би логічно раз за третьою машиною прийшли, ось як то дивно все це, чи ви той Іонік з усіх боків ушатаний за 17600 купили і моя оцінка його стану вас засмутила???
Вікторія, неможливо всім подобатися. Тим більше у питаннях, пов'язаних із грошима. У будь-якому разі будуть незадоволені. З написаного видно, що даний покупець, скориставшись вашими послугами, залишився незадоволеним. Не всі кажуть про це відкрито. Причини можуть бути різними. І кожен вчинок має наслідки. Карма. Баланс. Обдурив людину - отримай мінус. Зробив гарне – плюс. Це позначиться на найважливішому - здоров'я. Самої людини та близьких. Можливо відразу. А може, через якийсь час. Але буде враховано у будь-якому випадку. На мою думку, це так. Якщо підтвердиться, що ця людина дійсно купувала у вас авто, то вам, на мій погляд, потрібно вирівняти карму якимось чином. Але, рішення приймати вам. Може для вас це дійсно нормальна ситуація. Не всі розуміють, хто купує вперше, що вказана сума буде більшою на суму комісій за платежі та банківські перекази. Не всі знають нюанси платежів. Кожну дрібницю треба прораховувати та проговорювати. Насамперед це повинні робити саме ви як експерт. Покупець орієнтується на суму, яку ви вказали. А за фактом виходить на декілька сотень більше. Прорахунок ціни саме з урахуванням усіх комісій (не потрібно точно, вистачить і орієнтовної суми) буде найправильнішим. Повторюся – це моя думка. Я як дилетант у цьому питанні можу помилятися. Вам видніше.
Пора пилить ролик «как я стала известна в тик токе»
Антиреклама це теж реклама, навіть безкоштовна.
Не всім коні заходять пилю по трохшку але я на відпочинку.
Вікторія, неможливо всім подобатися. Тим більше у питаннях, пов'язаних із грошима. У будь-якому разі будуть незадоволені. З написаного видно, що даний покупець, скориставшись вашими послугами, залишився незадоволеним. Не всі кажуть про це відкрито. Причини можуть бути різними. І кожен вчинок має наслідки. Карма. Баланс. Обдурив людину - отримай мінус. Зробив гарне – плюс. Це позначиться на найважливішому - здоров'я. Самої людини та близьких. Можливо відразу. А може, через якийсь час. Але буде враховано у будь-якому випадку. На мою думку, це так. Якщо підтвердиться, що ця людина дійсно купувала у вас авто, то вам, на мій погляд, потрібно вирівняти карму якимось чином. Але, рішення приймати вам. Може для вас це дійсно нормальна ситуація. Не всі розуміють, хто купує вперше, що вказана сума буде більшою на суму комісій за платежі та банківські перекази. Не всі знають нюанси платежів. Кожну дрібницю треба прораховувати та проговорювати. Насамперед це повинні робити саме ви як експерт. Покупець орієнтується на суму, яку ви вказали. А за фактом виходить на декілька сотень більше. Прорахунок ціни саме з урахуванням усіх комісій (не потрібно точно, вистачить і орієнтовної суми) буде найправильнішим. Повторюся – це моя думка. Я як дилетант у цьому питанні можу помилятися. Вам видніше.
Усі суми там обговорювалися та узгоджувалися; щодо джипа справді був якийсь нюанс у зв’язку з 2022 роком, вже навіть не пригадую, який саме, але SUV може завантажуватися на 1/4 контейнера за умови наявності там же седана або у 45-футовий контейнер; найімовірніше, з тими контейнерами щось не так, у підсумку завантажили машину в контейнер як 1/3 був у 22 році такий ось нюанс, або чекайте але невідомо скільки і що далі буде, або завантажуємо по 3 в контейнер, очікування теж не безмежне на переповненому складі, з огляду на що завантажуємо за замовчуванням або платите за простой, якщо так, то зрозуміло і звідки + за експедицію вийшов, тому що вартість за контейнер 4 машини то на 4 ділимо, а 1 то ніби й ділити ні на кого. У мене всі машини, куплені в 22-му, припливли, і ті, що до війни були куплені, і ті, що після початку, був момент, що в Європі контейнери довго стояли, бо Одеса вже не приймала, а через Клайпеду ще не налагоджено було, а ось у багатьох вони залишилися або в США, або в Європі, або в Грузії, тому що дилери збанкрутували і не закрили доставки, багато хто платив за комплекс США — Клайпеда повну суму на додаток до вже сплаченої повної суми за комплекс США — Одеса, ось хто в темі, той це все пам'ятає), з якої причини так у них вийшло, можу написати, але буде довго і чому у мене такого не вийшло і все припливло теж, як би написати можу).
То так і е 1.800.000 переглдів того Тайкана.
Доречі він досить чітко знав своє відео, в кінці міг вільно добавити пару слів типу "замовляйте в мене тачки з америки". Можеш десь підставити задницю тесли під якесь авто аналогічно в рази дешевше, і теж зняти відео вибивання бабла От якийсь ланос ржавий підійшов би.
...
Доречі він досить чітко знав своє відео, в кінці міг вільно добавити пару слів типу "замовляйте в мене тачки з америки". Можеш десь підставити задницю тесли під якесь авто аналогічно в рази дешевше, і теж зняти відео вибивання бабла От якийсь ланос ржавий підійшов би.
Ну реально так +- 35000 щоб довго не продавати, ось об'єктивно я б собі Тайкан не купила, ну хіба що ректальний з 24 року який з лютого пішов.
ось об'єктивно я б собі Тайкан не купила, ну хіба що ректальний з 24 року який з лютого пішов.
Зайдеш почитати щось по форуму, стільки нового про автопром взнаєш
Т9 творить чудеса, не можна з телефону писати ще й біля басейну
На самом деле да У меня 2 ролика «не могу открутить болт кВ залетели на 110-120 тыс)))) А ролик что продаю этот бус за 1.2$ а не за 3-5 даже штуки не набрали