Тю, такой,зелененький тайкан и без генератора в багажнике))
Зате після тотальної автотрощі з прим'яттям номерного знака
Кстати, кто еще не подписан на мой Тик-Ток то Nika без гальмів
Пару дней назад еще была с тормозами
Та таке. Де я писав про логістику та оверпрайс по цій теслі. По цій теслі ситуація більш цікава після якої я й вирішив не купляти більш нічого тут. Я просто не збирався нічого ніде це викладувати . Хочете, можу написати свої думки по всьому цьому процесу. Могли ж просто модератору поскаржитися щоб забанили мене, бо терти за ціну в продажу то не ок, але зачіпило мене ваші образи про поважний вік, гореексперта, хлам який може бути меншим хламом ніж ваш, бо немає ніякої інфи що там пошкоджено ( пошкодження all over були в двох машинах моїх з трьох. Якщо цього не видно на фото то за 100-200 воно прибирається. ) Ну і про комісію знов нуль. А на такій сумі майже 1000 буде. Пишіть зразу все як є.
Пару дней назад еще была с тормозами
Я вирішила стати блогером , 600 підписників за 2 дні, прикинула цікавіше ніж з машинами виходить і всі задоволені .
Та таке. Де я писав про логістику та оверпрайс по цій теслі. По цій теслі ситуація більш цікава після якої я й вирішив не купляти більш нічого тут. Я просто не збирався нічого ніде це викладувати . Хочете, можу написати свої думки по всьому цьому процесу. Могли ж просто модератору поскаржитися щоб забанили мене, бо терти за ціну в продажу то не ок, але зачіпило мене ваші образи про поважний вік, гореексперта, хлам який може бути меншим хламом ніж ваш, бо немає ніякої інфи що там пошкоджено ( пошкодження all over були в двох машинах моїх з трьох. Якщо цього не видно на фото то за 100-200 воно прибирається. ) Ну і про комісію знов нуль. А на такій сумі майже 1000 буде. Пишіть зразу все як є.
Точно той Іонік прикупили так ?
По цій теслі ситуація більш цікава після якої я й вирішив не купляти більш нічого тут.
Ну і про комісію знов нуль. А на такій сумі майже 1000 буде. Пишіть зразу все як є.
Давайте докладніше про комісію все ж таки раз почали, ви не в курсі були про те, що свіфт в Україні заборонили відразу після того, як війна почалася, а платники беруть за свою послугу гроші + долар потрібно на ЮСДТ поміняти, а потім знову на долар, я вам цього не писала, скани з листування викладати?
1000 доларів у вас тієї комісії вийшло на 6400 або скільки там Тесла коштувала, в принципі і це в листуванні є, на сьогодні попустилися трохи з оплатою і стало це дешевше 1.5-2% від суми + 50 доларів за платіжку якщо долар у вас і 1% + 50 якщо у вас ЮСД0, про яку 1000 ви пишете?
По Тесле, звичайно, розпишіть раз почали, всім же цікаво що не так, в тому числі і мені теж!!! Ви цей лот в мене не куповали, ви самостйно його на аукціоні обрали, я подібні лоти на продаж не купую бо то на мій погляд дрова де не факт що стіка не пошкоджена!!!
Я вирішила стати блогером , 600 підписників за 2 дні, прикинула цікавіше ніж з машинами виходить і всі задоволені.
Так би мовити, то накину Місяць, максимум два. Потім прийде неминучий облом, ступор і все супутнє І чому саме Тік-Ток, а не Ютюб, де все солідніше?
Та ні, я ж уперта і наполеглива .
За темою, десь у дорозі з аукціону на склад машина, сьогодні за ідеєю має вже бути.
За ціною придбання у дорозі.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 19700$ ця пропозиція дійсна виключно до 22.05.26. (14400 зразу та 5330 платежі після прибуття до Клайпеди) з 23.05.26 буде коштувати 21500$
Також доступні до придбання - в наявності Інфініті КуХ60, в дорозі Ауді Ку5, Ауді А4, Шевроле Болт ЕУВ.
Вікторіє, ви ж розумна жінка, скажіть, що ви пожартували, бо це смішно. Вам знайома фраза "муки творчості", "пошук ідеї"? Це не ваше. при всій повазі завзятості та наполегливості замало. потрібно пиляти контент щодня. щоб пипл хавал. Хто буде заробляти, якщо ви будете цілий день знімати видосики?
Вікторіє, ви ж розумна жінка, скажіть, що ви пожартували, бо це смішно. Вам знайома фраза "муки творчості", "пошук ідеї"? Це не ваше. при всій повазі завзятості та наполегливості замало. потрібно пиляти контент щодня. щоб пипл хавал. Хто буде заробляти, якщо ви будете цілий день знімати видосики?
Та ладно), стислість сестра таланту , з писком ідей у мене з дитинства проблем не було вони мене самі знаходять ті ідеї), ну а муки то взагалі не моє люблю искусво в себе а не себя в искусиве(С)
Та ладно), стислість сестра таланту , з писком ідей у мене з дитинства проблем не було вони мене самі знаходять ті ідеї), ну а муки то взагалі не моє люблю искусво в себе а не себя в искусиве(С)
Стовідсотковий лайк! Але все таки, чому не Ютюб?
Ютуб я навіть не знаю, на мій погляд це кіно подивитися чи музику послухати, є в мене Ютуб канал.
Тік-Ток це посміятися і ні до чого не зобов'язує, при бажанні можна на ньому заробляти і досить непогано, у мене дівчатка знайомі по 15-20 тисяч не гривень на місяць виймають, але реально там живуть, Інстограм це напевно на сьогодні краща реклама можлива в мережі.