У мене ні Болта ЄУВ ні Іоніка 5 ні коли не було, Болти ЄВ були 17-19 років - не сподобалися, на сьогодні схиляюся до того що Іонік у мене залишиться але подивимося по приїзду, хоча в живу на 5 Іонік подивилася і практично рішення вже прийнято
Ось вважаю не биток взагалі), один господар, один інцендент, страхова, на ходу, не топляк, лонг-рендж 77.4кВт, СЕЛ не бомжстайл) на коплектаціі, 21500 $ за 2024 рік, ціни на РІА.
Так, бажано його продати в дорозі, бо як приїде то прийдеться самостійно нюанси з ходовкою чи із чим там виправляти
Бажано все продавати в дорозі, при чому якщо ще по дорозі з аукціону на склад то взагалі чудово , але ось по Іоніку і Болту що купила у мене бажання щоб обидві машини до мене дісталися, тому як хочу обидві гарненько протестувати і одну з них собі їздити залишити на рік/два, а нюансів по них двох разом значно менше ніж по найцілішому Болту з ваших обох), так що аздріть мовчки
Ці нюанси сам не ремонтував, а брав уже готове зроблене, і в мене трохи нестандартні критерії вибору були - головний критерій щоб кузов і ходовка без деформацій, а на бампер. Якщо б зараз замовляв собі з США сам то можливо теж дивився би туди де кузов максимально цілий, бо на кузовні роботи черга більша ніж в радянські часи на жигулі. P.S. Якби хотіла собі 2 залишити то зняла б з продажу й не мучилась.
Так я і не мучаюся і залишити одну хочу а не дві, навіщо мені дві а дві в дорозі куплять то теж не засмучусь, що ж тобі не йметься то, ну все ні так то БМВ дорого продала, то Тесла погана, то пробіг більший, то олії багато Ауді споживає, то ще щось не так роблю, ну до всього справа є і у всіх напрямках фахівець
Так я і не мучаюся і залишити одну хочу а не дві, навіщо мені дві а дві в дорозі куплять то теж не засмучусь, що ж тобі не йметься то, ну все ні так то БМВ дорого продала, то Тесла погана, то пробіг більший, то олії багато Ауді споживає, то ще щось не так роблю, ну до всього справа є і у всіх напрямках фахівець
Так я якимось боком зацікавлена особа, бо не проти одного Болта поміняти на щось таке як цей Іонік 5.
А це такий специфічний торг я обмінами машина на машину не займаюся, міняю тільки на гроші), переучотами займатися мені не цікаво та й більше 75% від низу ринку за моделлю я вам не запропоную точно з тієї ж причини, на скільки пам'ятаю ви ще до НГ хотіли замість одного Болта Теслу Ску.