Renault Laguna III Grandtour. 2012 рік. 2 літри, дизель (170 к.с.). Коробка автомат. Пробіг – 191 665. Пошкодження: стріляні подушки водія та пасажира, бампер, права фара / протитуманна фара / крило і т.д..
Більше інформації в оголошенні. Більше того, була тема у розділі "Запитати Autoua", де викладав інфу, з самого початку, після ДТП. Ще раз хочу подякувати всім, хто відписався, за допомогу. Зараз наступив момент, коли треба вже виходити на "фінальний акорд" (маю надію).
Оголошення про продаж: bazar.autoua.net/renault/laguna/id332143/
Оголошення на autoria auto.ria.com/uk/auto_renault_laguna_39916292.html
По вартості - розумію, що виставив завищену. Рекомендацію по ціні - бачив, дякую!
Пропонуйте свою ціну. Дзвінки та пропозиції - поки йдуть. Дивились тільки один раз. Звичайно, є бажання отримати більше грошей, тому і початкова вартість — завищена.
Правило 4.12 4.12 ... Заборонені повідомлення про продаж без зазначення ціни.
Якщо заїжджала до офіціалів то все там бачить, а якщо не бачить то кручений 100% По темі - в живому стані її ціна 6, 7 максимум якщо все ідеально, а в такому як є - дадуть копійки. краще зробити - більше навряд чи вторгуєш але легше продати, а так купа шроту - такого море
Прошу вибачення, був певен, що достатньо вказати вартість в оголошення на "Базарі".
Вартість - $3600
Якщо заїжджала до офіціалів то все там бачить, а якщо не бачить то кручений 100% По темі - в живому стані її ціна 6, 7 максимум якщо все ідеально, а в такому як є - дадуть копійки. краще зробити - більше навряд чи вторгуєш але легше продати, а так купа шроту - такого море
У офіціалів - ТО робив (2 рази - гарна знижка в Рено, на роботи по машинах, старше певного віку). З ними питання пробігу не піднімав, але, вписували в наряд, пробіг з одометру.
Загалом відносно коментаря - дякую, мало би сенс, якби не було виплати від СК та обставин, коли в планах купівля авто за кордоном.
Прошу вибачення, був певен, що достатньо вказати вартість в оголошення на "Базарі".
Вартість - $3600
Дуже дешево. Там не такий прям страшний ремонт,щоб віддавати авто за ці копійки. Але це моя думка
Вартість - $3600
Дуже дешево. Там не такий прям страшний ремонт,щоб віддавати авто за ці копійки. Але це моя думка
Це для autoua ціна. На авторіа - $4,5.
Скільки виходить ціна запчастин з розборки, прицінювались? Витрата літрів 8 по місту? Коробка айсін чи дп0? Пробіг скоріше за все 300+(в 90% випадках дизелю з Європи)
Мої вітання!
Скільки виходить ціна запчастин з розборки, прицінювались?
не прицінювався
Коробка айсін чи дп0?
Коробка Aisin. Наскільки я знаю, тільки такі і ставили на Лагуни цього року. Перевірити можна на сайтах типу autoshift.com.ua/vyznachyty-akpp-za-markoiu-avto-ua
Витрата літрів 8 по місту?
Можна спробувати вийти на 8 літрів, але жорстко тримаюче себе в руках. Двигун 2 літра, дуже плавна коробка — автомат, важко втриматися від прискорень. Намагався утримуватись в межах 9-9,5
Пробіг скоріше за все 300+(в 90% випадках дизелю з Європи)
Я хз, базуючись на чому Ви робите таке припущення, не підключивши діагностичне обладнанння чи не подивившись на стан керма / крісел. Не бачу сенсу коментувати.
Мої вітання! Авто продане. Прохання видалити оголошення