Може хтось в темі - має прикладний досвід? В упаковці, можливо запхати у, наприклад, крос/універсал?
Може хтось в темі - має прикладний досвід? В упаковці, можливо запхати у, наприклад, крос/універсал?
Дивлячись який крос Наприклад у Дайхацик Терос під питанням буде і 40" Мені в Рку то й мабуть більший влізе зі свистом. Зараз регулярно вожу 8ми метрову трисекційну драбину та кілька великих чемоданів та боксів інструменту. Якщо скласти сідуху, то в довжину 2.20 до передніх. Ширина по полу 1.30.
НЕКОРЕКТНА ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ
65" в упаковці віз на Джорні.
Дякую, значить у Колеос маю 55 запхати)
якщо там французи не зробили щось дивне - то маєш запхати 65 в коробці впритик лягав в Сід універсал зі складеними сидіннями
якщо там французи не зробили щось дивне - то маєш запхати 65 в коробці впритик лягав в Сід універсал зі складеними сидіннями
корейці ...причому самсунг, тому сподіваюся, сюрпризів не буде й тєлік (тим паче - самсунг) полюбе має залізти, на складені сидіння
...
корейці ...причому самсунг, тому сподіваюся, сюрпризів не буде й тєлік (тим паче - самсунг) полюбе має залізти, на складені сидіння
він колеос мав на увазі точніше його пройоми, припускаю))
55" без проблем їхав в Октаві ліфтбеку. 65" не міряв, але теоретично теж вліз би
а igg натякає, що Колеос насправді Samsung QM6
Влізти то влізе, але ці телевізори не рекомендують перевозити у горизонтальному становищі, бо можна десь стрибнути і буде йой.
Аааа..
А якщо серйозно - при цені такого девайса я б не ризикував і найняв бусик..
Аааа..
та ну шо там того ризику Я в одно літсо забирав на розетці, припер додому і повішав 65-ку бо не міг дочекатися, поки хтось додому припхається допомагати
Можу без ризику довезти За компенсацію бензину Але-ж в мене машина гівняна і розмір багажника та суперм'яка підвіска значення не мають, бо жере бензину більше смарта.
Аааа..
Ну, не знаю...вартість девайса 20к+-, а бус буде не меньше пару тисяч...везти не по києву, а км 60 від столиці.
Ну, не знаю...вартість девайса 20к+-, а бус буде не меньше пару тисяч...везти не по києву, а км 60 від столиці.
та нічого йому не буде не клади зверху важкого потурбуйся аби лежав на рівному ну і не стрибай на Колеосі, да
А що, стоячи не влізе. Як на цьому фото?
...
Аааа..
Ну якщо це не QLed за 2к, та й ще й везти 60км - то ризик/трати на бус - вибір очевидний..
Я взимку, за день до того масованого обстрілу, 75-ку в фокстроті купив, так мені її потім везли більше тижня, все намагались синхронізувати час доставки з графіком ДТЕК, щоб вантажний працював.. За підсумком плюнули і під обкладання ібуками русні хлопці понесли ТВ сходами))..
От в чому ж й питання!)) Я власне, цю тему й створив, щоби попитати в досвідчених: ту бі ор нот ту бі?!
От в чому ж й питання!)) Я власне, цю тему й створив, щоби попитати в досвідчених: ту бі ор нот ту бі?!
55" возив вертикально на задньому сидінні без упаковки
Привозив в своєму пижику(універсал) 55 Самсунг. Вліз вздовж зі складеними сидіннями. Навіщо 55 ? Можу продати Я б уже дивився на 75+