Якось по відео жодного екшену. Перелаштувалась тесла в твій ряд, місця ніби вистачало, після перелаштування не гальмувала, ніби все ок.
Якось по відео жодного екшену. Перелаштувалась тесла в твій ряд, місця ніби вистачало, після перелаштування не гальмувала, ніби все ок.
Місця не вистачало. Якби я його не побачив і не притормозив - було б ДТП
Також не побачив, що на теслі - ідіот. Максімум - звичайний гонсалєз
Цікаво,а чому йому бути у відбійнику? Він на 20% від потенціалу авто перелаштувався ,навіть якби ти його не бачив і в цей момент натиснув на газ,все-рівно він би з легкістю обійшов тебе.
Цікаво,а чому йому бути у відбійнику? Він на 20% від потенціалу авто перелаштувався ,навіть якби ти його не бачив і в цей момент натиснув на газ,все-рівно він би з легкістю обійшов тебе.
Ні. Він би був чи в автобусі чи в мені. Я 1. - не став прискорюватись коли автобус звільнив ряд, 2. Гарно притормозив коли побачив що він таки лізе.
Цікаво - а якби то була не тесла, а бмв - які б були коментарі?)))
Ні. Він би був чи в автобусі чи в мені. Я 1. - не став прискорюватись коли автобус звільнив ряд, 2. Гарно притормозив коли побачив що він таки лізе.
Ну тоді ти молодець. Завжди моніторити і вираховувати подібні ситуації-це найкраща ознака адекватного водія.
Цікаво - а якби то була не тесла, а бмв - які б були коментарі?)))
Тесла помінялось би на бмв
Місця не вистачало. Якби я його не побачив і не притормозив - було б ДТП
А по відео схоже, що навіть якби ти газ в підлогу натиснув, то не було б (безпосередньо з ним).
Судячи з GPS, там гальмування було аж на 4 км/г. ))) А по суті, нічого екстра не сталось, таке постійно, повсякденно.