неспішно шукаю собі живу небиту (косметика ок) електричку. Європейку.
Бюджет 9-11.
Вимоги - нормальний стан, нескручений пробіг, адекватна батарея НЕ ПІСЛЯ ТАКСІ
Перевірка на вибраному мною СТО за мій рахунок буде обов'язкова (ЛФП, батарея, підвіска, пробіг тощо).
Переоформлення.
Київ
Думаю, що за ці кошти нормальна буде лише Зоя або Renault Samsung SM3
У Зої немає багажника, SM3 по електриці хз - їх всього три на всю Україну, не варіант
На авторіа варіантів в мій бюджет достатньо. Нікуди не спішу
У Зої немає багажника, SM3 по електриці хз - їх всього три на всю Україну, не варіант
В мене був SM3 колись, був ДУЖЕ задоволений. 0 проблем взагалі. Але так, скоріше за все, їх час вже пішов.
Я б спробував до Болта дотягнутися...
Згоден, краще вже болта пригнати
нормальний в зої банажник для її класу, 4 колеса влазять. стосовно авто в стартовому пості за 11 в норм стані буде знайти дуже тяжко, подивився авторіа до 11: гольфів 6 штук, іоніків 5 штук і то 28-х, 38-х за такі гроші взагалі немає, ліфів найбільше аж 9. тому або розширювати бюджет або дивитись щось інше.
Зої - класна машина, бачив її вживу, розмовляв з власником, той у захваті від неї, але не той формат зовсім.
Це для тещі з тестем машина, і мені важливо, щоб інвалідна коляска влазила в багажник і клумаки з дачі.
90 КМ взимку - прям критично, і щоб на 3-4 роки мінумум батарейки вистачило.
Іонік звісно шо 28, але він і бігає як той гольф з 38, тож він теж підходить.
Ну і гольфи починаються з 11500 (є 3 шт Київ/поруч), але ж ще торг є.
Я б по низу ринка не шукав. Автівки ходові. Дива трапляються, але наврядчи. А чкщо скласти задній ряд, чи не влізе туди візок?
Я мамі нещодавно купив візок, він дуже круто складається, а як розкладається, великий. Думаю, що можна візок гарний знайти під багажник зої.
Если ЗОЕ смотреть то уже и Мицубиси Инев можно тоже), у Лиафа первого багажник глубокий кресло помещается.
На мой "предвзятый" взгляд нужно или бюджет поднимать или из хотелок это "небиту Європейку / обов'язкова ЛФП, підвіска, пробіг тощо / від 35Квт" а то как то большие запросы при маленьком бюджете.
КиА СОУЛ рассмотрите, если багажник подойдет под кресло то должен подойти охлаждение батареи у него такое же принудительно воздушное как и у Ионика, берет воздух из салона и им охлаждает, летом на солнце + суперчардж = крайние ячейки подгорели, батарею смотреть при выборе, ели с ней все хорошо и багажник устроил то вариант хороший.
Soul до 18 нода отказать. Там комбо по батке. Удивительно, что Ника не в курсе.
У меня брат их ремонтирует. Очередь на месяц )
нормальний в зої банажник для її класу, 4 колеса влазять. стосовно авто в стартовому пості за 11 в норм стані буде знайти дуже тяжко, подивився авторіа до 11: гольфів 6 штук, іоніків 5 штук і то 28-х, 38-х за такі гроші взагалі немає, ліфів найбільше аж 9. тому або розширювати бюджет або дивитись щось інше.
згодне стосовно багажника. сам недавно став власником 52. то скажу так не сильно він меньше за багажник Туксона з запасним колесом. якщо викинути поличку, то крісло може й влізе траба міряти. 4 колеса 205-55-16 влазать її багажник.
Нормально там все по батке если она не припаленная, я их много привезла в свое время и ни у одного проблем не было с батареей, это первый что в озвученном топик стартером бюджете на глаза попался, без ДТП, 33кВт, 18 год если что не Европеец правда) ну то такое я например не понимаю в чем разница в данном бюджете из за которой прямо критична страна происхождения.
П.С. В Ионике аналогичное как и в Соуле охлаждение батареи если что, то Ионик 5/6 уже нормальное водяное имеет, а вообще кто то выше написал по поводу поднапрячься и Болт из США притянуть, так вот я с этим на все сто процентов согласна, коляска в него по идеи должна помещается, там багажник глубокий.
а можна хоч одну ссилку на іонік 38квт до 11 тис дол ?
Главное верить).
а можна хоч одну ссилку на іонік 38квт до 11 тис дол ?
я ж написав, що іонік і 28 підходить звісно що 38 за 11 ПОКИ нема
Нормально там все по батке если она не припаленная, я их много привезла в свое время и ни у одного проблем не было с батареей, это первый что в озвученном топик стартером бюджете на глаза попался, без ДТП, 33кВт, 18 год если что не Европеец правда) ну то такое я например не понимаю в чем разница в данном бюджете из за которой прямо критична страна происхождения.
П.С. В Ионике аналогичное как и в Соуле охлаждение батареи если что, то Ионик 5/6 уже нормальное водяное имеет, а вообще кто то выше написал по поводу поднапрячься и Болт из США притянуть, так вот я с этим на все сто процентов согласна, коляска в него по идеи должна помещается, там багажник глубокий.
Не согласен категорически. Охлаждение - разное (откуда берет воздух), настройки рекуперации - разньіе. Без обид, но мнение очень неправильное. Точнее, мнение "я привезла", а не "Я поездила". Я уже только тут раз 10 писал, почему первьій соул-какашка и после привоза им в 99% хатка через год.
В обоих воздух для охлаждения из салона берут, 2шт. на глазах катаются уже с 19 года и все с ними хорошо по сей день, себе я не привозила их ездить в их эру я ездила вначале на В250Е а позже на РАВ-4ев.
Ліф 40 квт 2018 рік Пробіг 175 тис км. 10 тис дол
дякую але поки тільки Київ.
Іонік 28 у пріоритеті. Варіанти, до речі, на авторіа є але шось не подобаються.
Я свій можу продати за 11 вкінці липня, білий. Тема нижче є