Тема просто побалакати, але може щось і корисне дізнаюсь.
Одна моя автівка продалась, та я у роздумах що пограти на аукціоні США. Умови наступні:
1) готов грати до 7-8 тис. бажано менше:) 2) автівка повинна бути або електрична, або плагін гібрид, інше мені не цікаво, моя СТО спеціалізується на електричках 3) автівка повинна бути ліквідна, все таки це бізнес. Ну і за ці гроши вона повинна бути не в хлам розбита, бо кузовщіною моє СТО не займається.
BMW X5 F15 можно пробовать в бюджет воткнуть, мне он интересен, но вот не уверен что он будет инетересен в продаже.
У нас народ любить преміум за недорого в максимальній комплектації, роби висновки.
У колеги на роботі мустанг електричний, дуже його хвалить. Він має ще Ку5 також електричну то каже мустанг більше подобаеться. Хоче його продавати і буде купувати такий же тільки новіший. П.С. Обидві машини америка, він сам замовляв.
У колеги на роботі мустанг електричний, дуже його хвалить.
Мустанг може мені і цікаво було, але для продажу якось сумнівно.
Вопрос временно снят, купил такое Премиум за не дорого я кстати то же люблю, и я умею много делать руками и трезво оценивать затраты. И в этом нет ничего зазорного.
Вопрос временно снят, купил такое Премиум за не дорого я кстати то же люблю, и я умею много делать руками и трезво оценивать затраты. И в этом нет ничего зазорного.
а чого він не на ходу? Що карфакси кажуть?
а чого він не на ходу? Що карфакси кажуть?
01/28/2026 Damage Report Accident reported: minor damage with another motorvehicle Airbags did not deploy
another motorvehicle в упор не вижу, вижу битый диск и упавшую пневму сзади, скорее удар снизу. Приедет - узнаем.
P.S. В дорозі не продам - не мій бізнес, а по приїзду домовлятись можна.
115 769 миля (186 312 km) - не смущает? не, если нет то и ладно.
Вообще не смущает, особенно с учетом того что это гибрид.
Вообще не смущает, особенно с учетом того что это гибрид.
А опису намкарфаксі пишуть, що бензин а не гібрид. Як знати точно?
А опису намкарфаксі пишуть, що бензин а не гібрид. Як знати точно?
VIN - декодер, приборка, лючок зарядки на передньому крилі.
Треба законодавчо заборонити всякий хлам таскати з Америки, бо впарять утопленика під видом нового, а далі сидиш у розбитого корита, Ми ж не Гана якась, де осідає всякий електронний непотріб
Треба законодавчо заборонити всякий хлам таскати з Америки, бо впарять утопленика під видом нового, а далі сидиш у розбитого корита, Ми ж не Гана якась, де осідає всякий електронний непотріб
Згоден. Ще треба законодавчо заборонити любителів законодавчо забороняти. Ми же не раша якась.
Не раша, але і не Гана. Тому бойкот перекупам хламу!
Просто цікаво яким транспортом користуються бойкотувальники:)
Велосипедом
Они ж силой не заставляют. Не покупайте, всегда ж есть новые, в салоне.
так не треба думати, що в штатах лохі і за 1700 баксів вони віддадуть безпроблемну небиту/нефарбовану десятирічну q5 Тоді шанси купити "куклу" набагато менші))
Велосипедом
Тоді діалог про порівняння безпеки, про яку ви так пилкуєтесь, якось недоречний.
так не треба думати, що в штатах лохі і за 1700 баксів вони віддадуть безпроблемну небиту/нефарбовану десятирічну q5 Тоді шанси купити "куклу" набагато менші))
А то можна подумати у нас не такі, особливо згадую коли почали завозити бляхи не биті/ не топлені, просто сервіс бачили останній раз коли гарантія закінчилась, а гарантія закінчилась коли покупці блях в школу ходили. Нічим не гірший приклад.