... Місце під гмо не дуже, бак буде ззовні = малий літраж.
Как одно с другим связано? Внешний бак = малый литраж?
Знайомий колись розповідав що наче 35л зовні, більше вже вісить сильно. Ще були спроби переварити корито, але скільки літрів виграли не сказав. Це все про тороїд. Циліндричний в багажник = «ну такоє»
Максимум туди влізає 50 л, але треба щось підрізати, я собі ставив на 40 чи 42 літри, влазило 36 або 38
Їхав вчора на Джорні 3.6. Середній по трасі 13!!! і це 110-120... да, ніби їде машина непогано, в порівнянні з 2.4, але розхід космос, як на сьогодні. Власник каже, що в місті з пробками і 20 буває легко. Кожному своє, звісно
Джорни с газом, отличный вариант.
Джорни с газом, отличный вариант.
Так то воно так. Були часи коли газ коштував в 3 рази дешевше. Багато відкатав на газу. Навіть там не особо рахував. А от останній досвід з газом не дуже сподобався. Ставив на Hyundai Santa Fe 2.7. Бензину по трасі брав 8-9 до 120, газу 13,5 - 14. Хто чого не крутив меньше не вийшло. Працювала добре, але з цими цінами окупність сумнівна
Та джорни такое себе как машина И не джип И не минивэн Двоякое
і у мене склалась така ж думка. Років 5-6 тому навіть думав придбати в родину на заміну Грандісу, але прокатався і не зрозумів цю машину. Такоє...Хоча тут як з фломастерами, кожному своє. Насправді, бюджет 10-11 дуже проблемний) Чогось людського ще не купиш, а щось аби було - вже якось жаба давить 10 віддати.
Гранд караван тут выставлял год назад за 11… Ото был да Диван )
Кому нужен здоровенный маломощный хетчбек - да. Предыдущий додж нитро намного интереснее, хоть и старше. Ps. Это я про джорни.
Так, Джорни есть и полный привод, с мотором 3,6.
і у мене склалась така ж думка. Років 5-6 тому навіть думав придбати в родину на заміну Грандісу, але прокатався і не зрозумів цю машину. Такоє...Хоча тут як з фломастерами, кожному своє. Насправді, бюджет 10-11 дуже проблемний) Чогось людського ще не купиш, а щось аби було - вже якось жаба давить 10 віддати.
У знайомого був Грандіс 2,4 автомат. Жере як танк. 20 літрів газу легко. Продав і перехрестився.
У знайомого був Грандіс 2,4 автомат. Жере як танк. 20 літрів газу легко. Продав і перехрестився.
Мивеки прожорливые)
або газ не налаштований, або з авто проблеми. у мене їх було 2 і більше 17 по місту не було ніколи (з кліматом)...звісно якщо не жити в заторі. Але згоден - жере він нівроку)
У меня достался джорни с газовой установкой, какой-то современной, еле мастеров в своём городе нашёл чтобы правильно обслуживали, но тем не менее, разница в расходе между газом и бензином по городу до литра, весьма экономно. И машина на все случаи жизни.
У меня достался джорни с газовой установкой, какой-то современной, еле мастеров в своём городе нашёл чтобы правильно обслуживали, но тем не менее, разница в расходе между газом и бензином по городу до литра, весьма экономно. И машина на все случаи жизни.
Який літр, літр це різниця на прогріві тільки буде? Тому виходить взагалі різниці немає газ/бензин. Ох ці власники гбо і рибалки.
Можливо малось на увазі різниця між показниками БК і фактичною заправкою балона? У мене на джорні 2.4 ця різниця була десь 2 л, по Києву на коротких дистанціях витрата газу +-14,взимку десь 17. Джорні- це дуже багато машини за малі кошти, я альтернативи йому не бачу, окрім чірокі з 9-ступкою, значно економніший і швидший, але він трошки дорожче і набагато менший.
Дякую, але для жінки занадто "брутальне"
може для жінки така підійде? 2015р. 1,4 бензиновий гібрид з зовнішньою підзарядкою 150 тис пробіг
до 60км проїде на електриці...далі переходить на бензин... за 11 тис