Я про 20 промовчу. Я щось на вулиці придивлявся, але щось не побачив на вулиці 20+ річних китайців...
Ну чому ж, 19-річні(почали продаватись в 2007) Джилі СК їздять ще в достатній кількості, звсіно якщо власник не похєрив антикор зробити з самого початку експлуатації. Амулєти теж деякі зустрічають в дуже пристойному стані зовні, а вони теж в основному 2007 рік.
А, так там антикор отдельно надо...
Аіс без антикору жилі не продавав. Але того було замало, воно гнило з середини. В СК наприклад було тоді ноухао, піна в задніх арках, там антикор не антикор, все рівно насквізна іржа за 5-6 років вилазила.
А емгранди перші з іржою прямо в салоні стояли, особисто бачив.
Якщо китайці перейшли на оцинкований метал, то і проблем з іржою не повинно бути. Просто для внутрішнього ринку це не потрібно, там все одно утилізація авто через 10 років.
Свіженьке, коментарі також цікаво почитати. Амулет в кадрі також є.
дивитись влом Але ще накину. На моєму трупері 1996 року здохла станом на минулий рік тільки одна арка, і те та яку я порвав об ворота на дачі. І здохла тому що всередині було два листи металу (задня) між якими якийсь полімер. Тобто обробити або законсервувати практично ніяк. Машині 30 років - побита досить достатньо. АЛЕ саме гнилого практично немає і досі.
Про ширпотребні мотори того-ж джилі промовчу. Просто сам мав досвід міняти мотора на авто з пробігом 45000+/-. Машина перла Донбас-Київ. На швидкості - трохи почала грітися... Пластиковий впускний колектор просто розплавився - в моторі повні циліндри води... Просто здали на брухт. Купили з перевенутого з пробігом 27к. З тороюродним дядькою три роки тому коли він то продав - бухали два дні.
Не хочу обговорювати взагалі. Китайця в мене не буде ніколи ( я маю на увазі свого).
Свіженьке...
Автор-продаван вихваляє з акцентом на 180к пробігу, але ось в контексті того, що машина за 2.5 роки експлуатації вже має рижики там, де їх не повинно бути, це певний сигнал приглядатися до них всім бажаючим спробувати зайти в китаєпром (як мінімум, конкретного виробника).
Я про 20 промовчу. Я щось на вулиці придивлявся, але щось не побачив на вулиці 20+ річних китайців...
Ну чому ж, 19-річні(почали продаватись в 2007) Джилі СК їздять ще в достатній кількості, звсіно якщо власник не похєрив антикор зробити з самого початку експлуатації. Амулєти теж деякі зустрічають в дуже пристойному стані зовні, а вони теж в основному 2007 рік.
Треба, навіть дуже треба. У Мерса, доречі, кузови теж не альо, в свій час 220 канторський згнив мабуть ще до 10 років, 221 теж гниє знатно. Та що там мерс, Майбах 62s і той зацвів на київських солях.
...
Аіс без антикору жилі не продавав. Але того було замало, воно гнило з середини. В СК наприклад було тоді ноухао, піна в задніх арках, там антикор не антикор, все рівно насквізна іржа за 5-6 років вилазила.
А емгранди перші з іржою прямо в салоні стояли, особисто бачив.
Якщо китайці перейшли на оцинкований метал, то і проблем з іржою не повинно бути. Просто для внутрішнього ринку це не потрібно, там все одно утилізація авто через 10 років.
У СК перших піна була в порогах, в моїй вже піни не було, пороги продувались нормально.На задніх арках зсередини був войлок, якій потенційно міг натягувати вологу, викинув у себе одразу. До речі, якраз у тих хто повірив в аісівський антикор, авто й згнили найшвидше. Для позуміння у мене їх антикор був повнрх підкрилок, під підкрилками голий метал.
дивитись влом Але ще накину. На моєму трупері 1996 року здохла станом на минулий рік тільки одна арка, і те та яку я порвав об ворота на дачі. І здохла тому що всередині було два листи металу (задня) між якими якийсь полімер. Тобто обробити або законсервувати практично ніяк. Машині 30 років - побита досить достатньо. АЛЕ саме гнилого практично немає і досі.
Про ширпотребні мотори того-ж джилі промовчу. Просто сам мав досвід міняти мотора на авто з пробігом 45000+/-. Машина перла Донбас-Київ. На швидкості - трохи почала грітися... Пластиковий впускний колектор просто розплавився - в моторі повні циліндри води... Просто здали на брухт. Купили з перевенутого з пробігом 27к. З тороюродним дядькою три роки тому коли він то продав - бухали два дні.
Не хочу обговорювати взагалі. Китайця в мене не буде ніколи ( я маю на увазі свого).
Моя Джилі відлистала 200К до моменту продажу, жодних, навіть мінімальних проблем з двигуном не було. Крім періодичного регулювання клапанів згідно регламенту ніхто нічого не робив. Масла не брав взагалі. Та й гріх тому мотору бути поганим, бо по суті це копія тойотівського 4a-fe. Звісно здуру можна й щось зламати, але твоя історія більше на байку схожа.
Часто бачив в Києві Джилі СК мед служби, доволі жива.
Якось розповідали, що у них був толковий завгар і ці авто гарно антикорили.
...
Треба, навіть дуже треба. У Мерса, доречі, кузови теж не альо, в свій час 220 канторський згнив мабуть ще до 10 років, 221 теж гниє знатно. Та що там мерс, Майбах 62s і той зацвів на київських солях.
Не знаю, в мене 164 та 251 цілі. Машини не пригнані - все життя тут. Так є деякі нюанси - задня ляда на 251му у всіх трохи з нюансами. Але її ціна 300 євро в зборі в колір не є проблемою пошукати.
Я на за кузов навіть. В китайців набагато швидше лягає мотор, виходять з ладу інші агрегати. Дядька пригнав ( з донеччини через грузію турцію тікав) то СК Крос з Іспаніі сюди щоб продати, бо в Іспанії на них НЕМА запчастин взагалі!
Я не хочу авто яке може не доїхати з пункту А в пункт Б навіть з ремонтом.
Свіженьке...
Автор-продаван вихваляє з акцентом на 180к пробігу, але ось в контексті того, що машина за 2.5 роки експлуатації вже має рижики там, де їх не повинно бути, це певний сигнал приглядатися до них всім бажаючим спробувати зайти в китаєпром (як мінімум, конкретного виробника).
Вихваляє то зрозуміло, але нічого критичного не бачу (крім рульової рейки) . Знизу почала цвісти, щоб зрозуміти, потрібно підняти таке саме авто з пробігом 150ккм і три зими, тоді можна порівняти. Якось в себе потрібно роздивитись як масло буду міняти. Але в любому випадку, із салона загнати на сто і зробити антикор за 200-300 баксів не завадить. Тут вішка в другому, за 200тис км, він майже відібє авто, дивлячись скільки комерційних зарядок було. Була би можливість, я би собі так само купив електричку. Тим паче вже запас ходу 450км +- буде. Але підвіска працювала гучно на повороті біля КП Пуща Водиця в сторону Оболоні.
Тут вішка в другому, за 200тис км, він майже відібє авто...
Питання окупності авто в бізнесі (зокрема пільгових електричок при пільговій домашній зарядці) - то вже окрема тема, начебто, тут не це обговорюють. Навряд типовому автовласнику є сенс орієнтуватися на пробіги таксистів, бо інша модель користування автівкою. Таксист викатає ресурс більшості агрегатів ще до того, як кузов почне тестуватися на корозійну стійкість, а от в середньостатистичного власника - вже не факт, якщо ведеться мова про ненадійних у минулому виробників.
Дяка, подивився, якщо судити по пробігу, то ніби ок, якщо по віку, то ну такоє. Зацвіла по низу при заявленій оцинковці. Схоже оцинковка тільки для зовнішніх елементів. Було б цікаво побачити її стан чрез пару років, саме кузов. По ходовці стандартно, нічого по суті нового. Реально поржав коли при розповіді про сколи на капоті показували сколи на корпусах дзеркал та бампері. Загалом мабуть кращого авто для таксі ніж лпішна Соната з Кореї просто не існує. Їх там убивали і тут товчуть, а вони їздять. І за ціну одного такого китайця можна взяти 3 таких Сонати.
Була би можливість, я би собі так само купив електричку.
Китайську?
Китайську?
Теслу . Дивлячись для яких цілей. Якщо під комерцію, або , як раніше з пробігами по 40к на рік, можливо і китайця. Дивлячись яка ціна і що за ці кошти можна взяти.
Дяка, подивився, якщо судити по пробігу, то ніби ок, якщо по віку, то ну такоє. Зацвіла по низу при заявленій оцинковці. Загалом мабуть кращого авто для таксі ніж лпішна Соната з Кореї просто не існує. Їх там убивали і тут товчуть, а вони їздять. І за ціну одного такого китайця можна взяти 3 таких Сонати.
Дивлячись на те, що в мене поржавіла передня накладка на стійку і арки після 2 зими повздувались, то цей китаєць ніфіга собі оцинкований після трьох зим. і ціна 23тис за новий авто. Привабливо?
У Сонати витрата 12-13л газу по Києву + багажник такий самий як в Матіза, такий собі варіант. Знову таки, зараз ціна на електроенергію дуже низька + немає розмитнення, і реальна ціна ел.енегії думаю ближче до 15 грн за кВт. Тоді електричка з витратою 19-20 кВт буде не така вигідна, як зараз.
Дяка, подивився, якщо судити по пробігу, то ніби ок, якщо по віку, то ну такоє. Зацвіла по низу при заявленій оцинковці. Загалом мабуть кращого авто для таксі ніж лпішна Соната з Кореї просто не існує. Їх там убивали і тут товчуть, а вони їздять. І за ціну одного такого китайця можна взяти 3 таких Сонати.
Дивлячись на те, що в мене поржавіла передня накладка на стійку і арки після 2 зими повздувались, то цей китаєць ніфіга собі оцинкований після трьох зим. і ціна 23тис за новий авто. Привабливо?
У Сонати витрата 12-13л газу по Києву + багажник такий самий як в Матіза, такий собі варіант. Знову таки, зараз ціна на електроенергію дуже низька + немає розмитнення, і реальна ціна ел.енегії думаю ближче до 15 грн за кВт. Тоді електричка з витратою 19-20 кВт буде не така вигідна, як зараз.
Якого розмитнення нема?
Якого розмитнення нема?
Електричного. Чи 1євро за 1 кВт це ти рахуєш розмитненням?
Якого розмитнення нема?
Електричного. Чи 1євро за 1 кВт це ти рахуєш розмитненням?
Ви в якому році живете?
Китайську?
от знаючи автоюа я ж впевнена, що тут хаять китайські електромобілі ті, хто ними ніколи не користувався навіть)) нічого в них як в перших китайських авто не гниє, не відвалюється і не приносить неприємностей)
Китайську?
от знаючи автоюа я ж впевнена, що тут хаять китайські електромобілі ті, хто ними ніколи не користувався навіть)) нічого в них як в перших китайських авто не гниє, не відвалюється і не приносить неприємностей)
купа роликів від стошників, які з ними вошкаються, демострують дещо інше)))