Найновіший андроїд спочатку виходить для бета-тестерів, виключно власників пікселей, а згодом, як всі баги виловлять, і інші виробники, ближче до осені, запропонують і своїм користивачам.
оновився, все працює. Різниці не помітив
Як ваші враження від системи? Глюків немає?
Оновив свій Піксель в перший же день, все ок.
наче батарейка довше тримає на P7P
Найновіший андроїд спочатку виходить для бета-тестерів, виключно власників пікселей, а згодом, як всі баги виловлять, і інші виробники, ближче до осені, запропонують і своїм користивачам.
Завидуйте мовчки
Завидуйте мовчки
У мене самсунг S серії, де все ПЗ вилизано, хто кому мусить завидувати?
Навіть читав анонс змін, але нічого не запам'ятав, тобто працює без роблем і оновлення не помітив. Можливо десь є "вау" в якихось фінтіфлюшках, якими я не користуюсь. По енергоспоживання не скажу, піксель ніколи не був прикладом довготривалому. Якщо щось і змінилося, то в межах похибки
Завидуйте мовчки
Взагалі фіолетово якій у тебе смартфон. Питання було конкретне, ти навіщось прийшов зі своїми висновками які ніякого відношення до теми не мають. Для мене особисто гнус це фу любої серії.
Навіть читав анонс змін, але нічого не запам'ятав, тобто працює без роблем і оновлення не помітив. Можливо десь є "вау" в якихось фінтіфлюшках, якими я не користуюсь. По енергоспоживання не скажу, піксель ніколи не був прикладом довготривалому. Якщо щось і змінилося, то в межах похибки
Нарешті можна в шторці вимкнути вайфай без довгого тапу на кнопці. І головне, можна видалити дату з головного екрану. У Пікселя з оновленнями завжди так, ну оновилось, ніби без особливих змін, але всі рюшики починають з'являтися з часом.
Нарешті можна в шторці вимкнути вайфай без довгого тапу на кнопці. І головне, можна видалити дату з головного екрану. У Пікселя з оновленнями завжди так, ну оновилось, ніби без особливих змін, але всі рюшики починають з'являтися з часом.
еее.. це хіба приніс 17-ий андроїд? у мене поки що 16-ий ще, oneplus однозначно пришле онову, але wifi та шторку дає міняти як завгодно. А ще дуже мене радує, на відміну "вилизаного самсунг ui", що в мене можна міняти що показувати при свайпі зверху вниз (я люблю старий підхід, де коротка шторка налаштувань, а нижче - пуш повідомлення), а ось у самсунга вже тільки по-новому, треба свайпнути вниз, а потім вліво чи вправо. дуже зручно
еее.. це хіба приніс 17-ий андроїд? у мене поки що 16-ий ще, oneplus однозначно пришле онову, але wifi та шторку дає міняти як завгодно. А ще дуже мене радує, на відміну "вилизаного самсунг ui", що в мене можна міняти що показувати при свайпі зверху вниз (я люблю старий підхід, де коротка шторка налаштувань, а нижче - пуш повідомлення), а ось у самсунга вже тільки по-новому, треба свайпнути вниз, а потім вліво чи вправо. дуже зручно
Це було таке в пікселів на голому андроіді. Міняти все можна, але от саме з кнопкою вайфай була дичина. Розгорнув шторку - товгий тап на кнопці, а потім вже повзунком вимикає чи вмикаєш. Зараз номр, розгорнув, тицьнув і всьо.
Не так, у самсунга, если свайпать вниз в правой части экрана - открываются пуши, если свайпать в левой части - настройки. Но это настраивается, можно как по-страому, так и по-новому.
Це було таке в пікселів на голому андроіді. Міняти все можна, але от саме з кнопкою вайфай була дичина. Розгорнув шторку - товгий тап на кнопці, а потім вже повзунком вимикає чи вмикаєш. Зараз номр, розгорнув, тицьнув і всьо.
Дичь какая-то. У меня есть CAT S60, там чистый адроид 6.0, у него вайфай отключается и включается в шторке тапом на иконку
Дичь какая-то. У меня есть CAT S60, там чистый адроид 6.0, у него вайфай отключается и включается в шторке тапом на иконку
Чистий андроід у вендора і інших виробників відрізняються хоча й мінімально. Та ж сама моторола теж має чистий андроід, але він трохи кастомізований під себе. Лаунчери у кожного свої. Ну і те що було на 6, не значить, що так само як на 16.
Чистий андроід у вендора і інших виробників відрізняються хоча й мінімально. Та ж сама моторола теж має чистий андроід, але він трохи кастомізований під себе. Лаунчери у кожного свої. Ну і те що було на 6, не значить, що так само як на 16.
Не, в коте там был именно чистый-чистый, натуральный, в моторолах - там hello UI, близкий к натуральному. Но я сейчас был прямо сильно удивлен )))
І головне, можна видалити дату з головного екрану.
1) Що це і як прибрати? 2) У пікселя немає функції, коли вимкнений АоД і приходить повідомлення, то АоД вмикається і видно, що повідомлення вісить на заблокованому екрані? Увімкнув функцію щоб вмикався екран, коли приходить повідомлення, але він вимикається через декілька секунд. Після Самсунга дуже не хватає на Пікселі цієї функції. 3. Ще не зрозуміло, чого коли геолокація і блютуз в шторці вимкнений, то вони перекреслені, а вайфай не перекреслений коли вимкнений - не естетично.
де коротка шторка налаштувань, а нижче - пуш повідомлення), а ось у самсунга вже тільки по-новому, треба свайпнути вниз, а потім вліво чи вправо. дуже зручно
Пи₴деш, немає такого у Самсунга.
...
Завидуйте мовчки
Взагалі фіолетово якій у тебе смартфон. Питання було конкретне, ти навіщось прийшов зі своїми висновками які ніякого відношення до теми не мають. Для мене особисто гнус це фу любої серії.
Це одна з найактуальніших проблем, яка зачепила чимало моделей — від старіших Pixel 6 до нових лінійок. Після встановлення щомісячного патчу безпеки телефони просто «зависали» на білому екрані з логотипом «G» або перезавантажувалися одразу після введення PIN-коду. Смартфон перетворювався на цеглину, а офіційним рішенням від підтримки часто ставало повне скидання до заводських налаштувань із втратою всіх даних.
2.Проблема кількох профілів (Android 14)
Після релізу стабільної версії Android 14 власники Pixel (особливо моделей Pixel 6) зіткнулися з критичним багом. Якщо на телефоні було налаштовано кілька користувацьких профілів (наприклад, «Особистий» та «Робочий»), система втрачала доступ до внутрішньої пам'яті. Люди не могли відкрити галерею, завантажити файли, а дехто взагалі отримав циклічний перезапуск пристрою. Google довелося терміново випускати виправлення, але осадочок залишився.
3. Швидке виснаження батареї та перегрів
Це взагалі класична історія для Pixel. Нерідко після чергового «стабільного» щомісячного оновлення (Feature Drop) форуми Reddit вибухають скаргами: «Мій телефон почав танути в руках і втрачає 20% заряду за годину у режимі очікування». Зазвичай це пов'язано з тим, що якесь фонове оновлення сервісів Google починає без зупину навантажувати процесор.
4.Проблеми зі зв'язком та Wi-Fi
Час від часу стабільні патчі примудряються поламати базові функції телефону. Бували випадки, коли після оновлення Pixel повністю втрачав мережу або постійно від'єднувався від Wi-Fi. Користувачам доводилося чекати наступного місяця, щоб компанія виправила те, що сама ж і зламала.
Саме через такі факапи в інтернет-спільноті й закріпилося ставлення до користувачів стабільних Pixel як до «безкоштовних тестерів». Багато досвідчених власників цих смартфонів навіть виробили правило: ніколи не встановлювати оновлення в перший же день, а почекати тиждень і почитати відгуки на Reddit